10-те евроатлантически ценности, за които избирателите у нас няма да

...
10-те евроатлантически ценности, за които избирателите у нас няма да
Коментари Харесай

Георги Марков: 10-те евроатлантически ценности, за които избирателите у нас няма да гласуват

10-те евроатлантически " полезности ", за които гласоподавателите у нас няма да гласоподават

1. ВОЙНИТЕ. 

   -  Като нападението над Сърбия 1999 г . в нарушаване на интернационалното право, при което починаха и доста деца. Тогава един сенатор на име Байдън ревна:  " Аз предложих да се бомбандира Белград! Аз предложих американски водачи да изпочупат  на сърбите инфраструктурата и мостовете, до момента в който не се поклонят на Западните стандарти ".

       -  Като войната в Ирак , когато Съединени американски щати и лъжецът Тони Блеър лъгаха без срам и позор за Садам, че имал химическо оръжие. Жертвите са милиони.

        -  Като прокси войната в Украйна , за която през вчерашния ден някогашният американски министър Марк Еспер съобщи:  " Украинският народ прави мръсната работа, която ние в Съединени американски щати отказахме да свършим ".

Известният сенатор Мич Макконъл пък я нарече  " готина инвестиция отслабваща Русия, в която не гинат американски бойци ".

2. ЛИКВИДИРАНЕ НА ТРАДИЦИОННОТО СЕМЕЙСТВО  и модата Трети пол.

3. Проповядване на ДЖЕНДЪР ИДЕОЛОГИЯТА в учебните заведения.

4. ИСЛЯМИЗАЦИЯТА на Западна Европа, където миграцията на ножа взима свидни жертви, включително и малолетни.

5. ИЗНОСЪТ НА ДЕМОКРАЦИЯ и цветни революции като Майдана в Украйна 2014 година

6. ИЗПОЛЗВАНЕ НА РОЗОВАТА ПРОКУРАТУРА  за политическа бухалка под егидата на Сорос. Ярък образец е прокурорът на Манхатън, разправил се с Тръмп; прокуратурата в розово на Виена, сготвила Себастиан Курц за 24 часа и Кьовеши в Румъния, работила в съюз с непознати служби против набелязани политици.

7. СВИРЕПА НЕОЛИБЕРАЛНА ЦЕНЗУРА, небивала даже при комунизма през 80-те години.

Справка - цензурирането на Тръмп в Туитър от ФБР; уволнението на Тъкър Карлсън от Fox News, поради рецензиите му против бизнеса на фамилия Байдън в Украйна; неотразяването на многохилядни шествия за мир от Нова и БТВ и още и още.

8. НАЛАГАНЕ НА ПРИМИТИВНА РУСОФОБИЯ, откакто Западът измами Русия, че няма да се уголемява на Изток. Терминът " измамихме ги " е на Брежински.

9. ПРЕВРЪЩАНЕ НА СУВЕРЕННИ ДЪРЖАВИ В КОЛОНИИ и подмяната на гражданското общество с Неправителствени организации на Сорос.

Типичен образец е България, където един чичко извън си разреши да ни постанова с някакъв " Магнитски " и ни подреди да си сменим Главния прокурор.

10. ЗАЛИЧАВАНЕ НА ИСТОРИЧЕСКАТА ПАМЕТ  - срутване на статуята на Линкълн и военачалник Ли в Щатите, изнасяне на емблематичен кръст от залата от немския външен министър, опитът да се извъртим, че не сме освободени от руснаците, табу за думата " християнство " на Запад.

България е член на Европейски Съюз И НАТО, въпреки и без референдум. Нито би трябвало да излезем, нито ще ни дадат. Но да считаме, че това което прави днешния Запад е постоянно вярно, е погрешно.

Затова да сменим плочата, че се изтъркана и все по-малко ще я слушат.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР