10 октомври е Световният ден на психичното здраве по целия

...
10 октомври е Световният ден на психичното здраве по целия
Коментари Харесай

Ето го новото любимо сако на достъпна цена на Кейт Мидълтън

10 октомври е Световният ден на психологичното здраве по целия свят. Празник, който има изключително значение за принца и принцесата на Уелс, които са построили обществената си кариера към значимостта на тази тематика за обществото.

Именно на този ден BBC Newsbeat разгласи особено радио предаване за психологично здраве с присъединяване на Кейт Мидълтън и принц Уилям, което ще бъде излъчено през днешния ден.



На фотографията към пресъобщението принцесата на Уелс театралничи в студиото на предаването, облечена в едно от обичаните си сака в дрешника си, кремав блейзър Zara (на цена към 60 паунда).
                             

Преди това принцесата го облече на 8 юни 2022 година, тогава към момента със статута си на херцогиня, по време на свое посещаване в село Брент.



Както и преди, Кейт комбинира сакото на налична цена с елементарен бял топ и черни панталони, като по този метод реализира класическа визия, без непотребни помпозности.



Както постоянно, бижутата на принцесата привлякоха изключително внимание на почитателите - този път тя обаче тя не бе подбрала фамилни декорации. Кейт носеше огърлица, проектирана от Лаура Ломбарди, която носи името “Луиз ” и има солидно сърце в долната част.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР