10 октомври е Световен ден на кучето. Но не само

...
10 октомври е Световен ден на кучето. Но не само
Коментари Харесай

10 октомври - Световен ден на кучето и на разходка с Opel Zafira-e Life

10 октомври е Световен ден на кучето. Но освен в този ден четирикраките членовете на фамилията би трябвало да се возят със фамилния автомобил. Със Zafira-e Life Opel предлага подобаващото транспортно средство за шофиране с деца и, в случай че е належащо, с цяло семейство кучета с нулеви нездравословни излъчвания.

Електрическата Zafira-e Life, предлагана в две дължини, съчетава комфорт и еластичност в потреблението - както за двукраки, по този начин и за четириноги пасажери. С товарна зона с дължина до 2,76 метра и товарен размер до 4,9 кубически метра (Zafira-e Life L), ванът на Opel предлага доста място за всички пасажери - даже цяла глутница изцяло пораснали четирикраки може елементарно да се намести там.

За да влязат в задното поделение, кучетата даже не би трябвало да вършат огромни скокове - височината на товарния предел е към 65 сантиметра. Влизането и излизането е съвсем толкоз елементарно за четириногите другари, колкото и за самите притежатели на кучета, даже в случай че те могат елементарно да влязат в купето на втория ред на E-Lounge посредством електрически плъзгащи се порти.

За да направи пътуването още по-приятно за хора и животни, Opel предлага практични истински аксесоари за Zafira-e Life. Ако четириногите не би трябвало да бъдат возени в кутия за кучета, те елементарно могат да се разпънат върху меката постеля за багажника откъм гърба. Не единствено, че кучетата могат да седят или лежат на комфортна повърхнина, издръжливото покритие на постелката също защищава багажника от нечистотия или драскотини, съгласно производителя.

Същото важи и за отбраната на товарния борд. Ако ноктите на кучето допират ръба на транспортното средство, когато скачат в багажника, транспарантното залепващо фолио дейно предотвратява дребни драскотини.

Ако пък пухкавият член на фамилията избира да пътува с вас в купето, Opel предлага особено покритие за задната седалка. Може да се прикрепи към облегалките за глава на задната седалка с велкро клипси единствено с няколко лесни стъпки, да се измие след приложимост и да се прибере в чанта за предпазване.

И откакто „ глутницата “ е лудувала през локви и тиня, и е напряко подгизнала, по време на пътуването до у дома ароматичните касети за портативен дозатор с разнообразни аромати подсигуряват, че вие и двукраките ви другари също ще се чувствате удобно по време на пътуването.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР