10 нелегални мигранти от Сирия са задържани след гонка с

...
10 нелегални мигранти от Сирия са задържани след гонка с
Коментари Харесай

Пак гонка с мигранти в Бургас, задържаха 10 сирийци - 112

10 незаконни мигранти от Сирия са арестувани след гонка с полицията в Бургас. Сред тях е 10-годишно момче. 22-годишният ш офьор е сръбски жител. Той няколко пъти е отказал да спре в града въпреки подаваните сигнали от полицията, заяви БНР-Бургас.

Началникът на бранш " Охранителна полиция " към 5 районно управление (на МВР) Бургас Живко Енев съобщи, че сигналът за сръбската кола, трафикираща мигранти, е бил подаден на тел. 112. След гонка, предходна през бул. „ Тодор Александров “, площад „ Трапезица “, ул. „ Струга “, бул. „ Стефан Стамболов “ и бул. „ Никола Петков “, незаконните мигранти най-сетне са били арестувани в глуха улица в комплекс „ Зорница “.

" Били са 10 сирийски жители, от тях 9 пълнолетни и един невръстен на 10 години. Водачът на автомобила е сръбски жител на 22 години, той е трафикантът. Сигналът е подаден от жители, на които е направило усещане, че в автомобила има прекомерно доста лица ", споделя основен контрольор Живко Енев.

" Трафикантите не стопират на подаден сигнал от полицията със стоп палка за инспекция на автомобила. При последния случай патрул от Второ Районно ръководство е подал подобен сигнал на „ Трапезица “, само че водачът не е спрял, същото се е случило и на „ Стефан Стамболов “, като автомобилът се е насочвал към изхода на Бургас в посока автомагистрала „ Тракия “, сподели още гл. контрольор Живко Енев.

Преди по-малко от месец, минаващ през Бургас.

Днешният случай в града е третият сходен случай в през миналата седмица, в който сръбски коли транспортират незаконни мигранти. Първият е от четвъртък вечерта предната седмица, а от събота вечерта - вторият.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР