10-минутна песен без звук се изкачи в топ 50 на

...
10-минутна песен без звук се изкачи в топ 50 на
Коментари Харесай

Песен без звук влезе в чартовете на iTunes, Симеонов няма общо

10-минутна ария без тон се изкачи в топ 50 на онлайн магазина на Apple iTunes. " Хитът " се споделя " A a a a Very Good Song " и е на нюйорския публицист Самир Мезрахи. Логично пояснение за феномена има и тишината в " песента " не е въодушевена от акцията на вицепремиера Валери Симеонов.

Всъщност концепцията на Мезрахи да пусне беззвучна ария е остроумен метод потребителите да избегнат един от най-дразнещите бъгове на iTunes, когато се свързва с аудиото на колата посредством Bluetooth.

Когато желаете да слушате музика в автомобила си през програмата на Apple, тя пуска най-често първото парче в плейлиста по азбучен ред, което може да съсипе песента за вас, в случай че я чувате всякога щом свържете телефона с колата.

За това в този момент Мезрахи ви дава опция да имате " песента " A a a a Very Good Song " и да имате 10-минутна тишина и време, с цел да настроите плейлиста за пътуването си без да унищожавате някоя ария.

hey I released a blank song that will play 1st so that *one* song won’t play every time u plug ur phone into ur car https://t.co/FL83YUOOcz
— #1 samir (@samir) August 9, 2017
И в случай че се чудите това ли е единственият метод да се реши казусът - отговорът е " не ". Но за потребителите на iTunes очевидно се оказва най-лесният, откакто песента проби топ 50 на програмата за най-сваляни части. А от този факт най-щастлив сигурно е Мезрахи, който продава тихата ария за 99 цента на събаряне.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР