10 минути и да обичате магданоз – това е всичко,

...
10 минути и да обичате магданоз – това е всичко,
Коментари Харесай

Пролетен омлет с магданоз, кашкавал и сирене

10 минути и да обичате магданоз – това е всичко, което ви би трябвало за този омлет. Ранна закуска след тежка нощ с другари. Късна засищаща закуска през мързеливия уикенд, когато е прекомерно късно за обичайната закуска и прекомерно рано за изобилен обяд. Лек обяд, когато през седмицата би трябвало да хапнете нещо небрежно, апропо, тъй като ви чакат куп задания за извършване. Бърза и непретенциозна вечеря, когато сте нетърпеливо изгладнели… Можете да сервирате нашия омлет с магданоз, в която част на денонощието пожелаете. Времето за приготвянето му е същото колкото и за един сандвич. Разликата обаче е, че е топъл, апетитен и ухае апетитно. Сиренето и кашкавалът придават компактност на усета и го вършат задоволително засищащ. Прясното мляко е тайната съставна част на всеки омлет, която го прави бухнал и въздушен.

Понеже омлетът е универсално ядене, върви еднообразно добре и с препечени филийки и чаша събуждащо кафе, и с прясна салата и студена бира.

Омлет с магданоз

Необходими артикули:
3 яйца2 с.л. прясно мляко1 връзка магданоз30 г сирене30 г кашкавалолио за намазванесол на усет

Начин на подготвяне:

В купа разбийте яйцата, смесете ги с прясното мляко и накълцания на ситно магданоз. Поставете тиган, намазан с олио, на котлона, и го загрейте. Изсипете в него яйчената примес и похлупете с похлупак, с цел да се сготвят яйцата. Когато омлетът с магданоз се е позапекъл, отхлупете и поръсете с настърганите или нарязани на дребни кубчета сирене и кашкавал. Покрийте още веднъж с капака и гответе още 2-3 минути, поучават от.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР