10-месечно дете и куче са мъртви, след като са били оставени в гореща кола във Вирджиния, съобщи полицията

...
10-месечно дете и куче са мъртви, след като са били
Коментари Харесай

10-месечно дете и куче са мъртви, след като са били оставени в гореща кола за около шест часа във вторник в окръг Йорк, Вирджиния, според полицията - която казва, че е разбрала, след като детето е било докарано в болница мъртво и в найлонов плик.

40-годишната Кристен Д. Греъм е обвинена в тежко престъпление за пренебрегване на деца и жестокост към животни в резултат на инцидента, каза шерифът на York-Poquoson Рон Монтгомъри на пресконференция в сряда.

Детето и кучето са били оставени в колата от около 8.30 до 14.30 часа. във вторник, когато топлинният индекс беше поне 100 градуса, каза Монтгомъри.

Греъм често се грижи за детето и я е наблюдавал от два дни, каза Монтгомъри. Майката на детето е на 17 години и е във връзка с властите.

Греъм беше завел детето и кучето в къщата на приятел около 1 сутринта тази сутрин в Нюпорт Нюз, за ​​да оставят цигари и сок, взети от бензиностанция, и остана в къщата няколко часа, преди да се отправи обратно към окръг Йорк около 8 сутринта. , каза шерифът.

защита на деца детекция

Когато се върнаха в резиденцията на Греъм, тя вдигна прозорците и изключи колата, преди да влезе в дома и да заспи, според Монтгомъри. Първоначално Греъм каза на офиса на шерифа, че е останала в автомобила с детето и кучето, когато се върна в резиденцията си, но Монтгомъри казва, че тяхното разследване предполага, че това не е вярно.

„Безсмислено е да се случва нещо подобно“, добави той.

В 8 часа сутринта температурата беше около 70 градуса, а в 14:00 часа. достигна 86 градуса, според метеорологичния екип на CNN.

Греъм беше събуден около 14:30 часа. чрез телефонно обаждане, когато тя намери детето и кучето мъртви в колата, каза Монтгомъри.

В 16 часа в офиса на шерифа е получено обаждане, че 80-годишен мъж е пристигнал в спешното отделение на близката болница с починалото дете в черна найлонова торба, каза Монтгомъри. 80-годишният живееше в същата резиденция като Греъм.

Греъм е арестуван в регионалния затвор на полуостров Вирджиния и Монтгомъри казва, че обвиненията й може да станат обвинения в убийство в зависимост от разследването.

CNN работи, за да определи правното представителство на Греъм и се свърза с офиса на обществените защитници в окръг Йорк.

Тейлър Уорд от CNN допринесе за този доклад.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР