10 мъдри мисли на учителя Дънов, които ще ни накарат

...
10 мъдри мисли на учителя Дънов, които ще ни накарат
Коментари Харесай

10 страхотни мъдри мисли на Великия Петър Дънов

10 мъдри мисли на учителя Дънов, които ще ни накарат да се замислим за някой неща в живота си.

1. Винаги е належащо да знаеш по кое време изгрява Слънцето, с цел да си безсънен, да излезеш и да го посрещнеш.

Първият лъч на Слънцето е нещо доста мощно и красиво. Ако 10 пъти можеш да го хванеш през годината, то е задоволително. Но с цел да го усетиш както би трябвало, не трябва с нищо да отвличаш вниманието си.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ВАЖНИ И ЦЕННИ СЪВЕТИ И НОВИНИ САМО В НАЙ-ПОЛЕЗНИЯ ЗДРАВЕН САЙТ ZDRAVE.TO
2. Всичко, което правиш вън, разсънва подобен развой в съзнанието. Когато чистиш извори, реки, поливаш цветя и дървета, ти даваш опция на изворите и цветята в глъбините на твоето естество да се радват. Когато нареждаш нещата вън, това внася ред в мислите и възприятията ти.

3. Дишането, това е ключът да сте здрави. Каквато и болежка да имате, дишайте надълбоко. Всяка болест би могла да се лекува, в случай че човек знае да диша и в случай че обича.

4. Всеки ден по три пъти - заран, на обяд и вечер преди ястие, да изпиваш по една чаша чиста гореща вода, това е вътрешна нужна баня.

5. Колкото по-малко яде човек, толкова повече се усилва животът. Ще ядеш постепенно, умерено и малко, да усещаш лекост в стомаха си. Многото ястие спъва духовния живот. Който доста яде, понижава своята просветеност.

6. Колкото по-рано си лягате, толкова по-добре. Най-здравословно е да си лягате в 20 часа и в 22 часа. Които рано си лягат гълтам всичката витална сила в атмосферата. По-късно от 24 часа не си лягайте. Седем часа сън това е задоволително, дори премного.

7. Най-хубавата температура, която е належащо да поддържате във вашата стая е 19 градуса. Щом се увеличи топлината, нормата се нарушава.

8. Смейте се, с цел да се лекувате, смейте се на себе си и на всичко гледайте радостно. Смехът е здраве и отмора. Начумерването докарва заболявания.

9. Не отивайте в един дом, когато сте болен. Не отивайте при приятеля си, когато сте злобен. Стойте в гората, оплаквайте се на нея, ходете сред камъните, на тях разказвайте всичко.

10. Не късайте цветя и никому не давайте откъснати цветя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР