10 лунен ден от 13:10 часа на 27 декември до

...
10 лунен ден от 13:10 часа на 27 декември до
Коментари Харесай

Астрологичнa дневена прогноза за 26 декември 2017 година

10 лунен ден от 13:10 часа на 27 декември до 13:40 на 28 декември

Ден за деен отдих.

Протичането на виталните сили в човешкия организъм се усилват, силите могат да се проявят като мощен поток. Тези сили би трябвало да се насочат към подсилване на връзките в фамилията, възстановяване на дома.

В 10-ти лунен ден е неприемливо у дома да се демонстрират негативни страсти. Избягвайте всевъзможни спорове с роднините. Препоръчва се медитация над личната карма, кармата на рода, за да си изясните линията на своя живот, подсилване на дома, фамилията. Хубаво е да се стартира строителство на нов дом.

Ще сме под въздействието на една бърза и непредвидима сила, която ще идва и ще си отива доста бързо и елементарно. Всички наши дейности ще бъдат повлияни, точно от нея. И естествено, събитията, които ще идват при нас ще са непредвидени, ще сме сюрпризирани от всичко което се случва, най-много в дома, в фамилията ни, с родителите, с деца, с обичания до нас. Емоциите ни ще са мощни, бурни, ще имаме прекарвания в персонален проект, които могат да ни раздрусат.

Денят ще бъде още веднъж деен, ще можете да покажете своята самодейност и интензивност.

Имайте в поради, че към този момент можете да планирате, или да осъществите всички ваши най-нови бизнес планове и хрумвания, както и дейности. Планетното разположение е благосклонно и предразположено към нас. Затова, можете да осъществите и да стартирате всички ваши инициативи, с цел да бъдат те сполучливи. Ретроградният Меркурий към този момент си отиде!

Действайте, само че постепенно и гладко, а не импулсивно и внезапно.

През този ден е уязвима главата и не трябва да се прави интервенции на главата и лицето. Да не се вадят зъби, да не се подстригва косата. Добре е за процедури на бъбреците.

Сънищата рядко се сбъдват, макар че са ярки, цветни и приятни.

С доста Любов от

Ивелина Рускова, астролог

[email protected], 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР