10 кандидати за кмет на община Кюстендил са регистриани в

...
10 кандидати за кмет на община Кюстендил са регистриани в
Коментари Харесай

10 кандидати влизат в кметската битка за Кюстендил

10 претенденти за кмет на община Кюстендил са регистриани в ОИК Кюстендил, 16 листи за общински съветници и 12 за кмет на кметства.Регистрирани са 6 инициативни комитети в селата Пиперков чифлик, Нови чифлик, Коняво, Богослов, Дворище и Соволяно.Регистирани са и 3 локални коалиции- ГЕРБ, Алтернатива на жителите и Глас национален, 10 парии и 5 партийни обединения.
Кандидатите закмет са:Петър Паунов, Младен Ризов, Катя Николова, Кристиян Иванчов, Йордан Тодоров, Здравко Милев,Юрий Хранов,Мира-Йоана Миркова Атанасова, Стоян Иванов и Огнян Атанасов,информира ръководителят на ОИК Кюстендил Венцеслав Механджийски.
" Вчера имаме две заявки за отвод от листа на общински съветници, направени са размени от съответните партии и едно противоречие заради липса на отседналост.
Броят гласове нужни за влизането на един общински консултант се дефинира от броя дали своят вот, при предходните избори по спомен мога да кажа, че беше към 470 души, когато е от партия или коаалиция.Тогава имахме едни самостоятелен претендент и той беше събрал 420 гласа, само че не му доближиха, с цел да влезе ", разяснява още Механджийски.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР