10-ият най-богат човек в Ирландия предложи астрономическата сума от 20

...
10-ият най-богат човек в Ирландия предложи астрономическата сума от 20
Коментари Харесай

Стоманен магнат предложи 20 милиона за Бабина механа в Гърция, собственика отказа

10-ият най-богат човек в Ирландия предложи астрономическата сума от 20 000 000 евро, с цел да купи именитата " Бабина кръчма ", която се намира в приказния залив на Хиница, безусловно върху тюркоазените води в Пелопонес, само че срещна отпор от гръцкия притежател.

71-годишният Пол Ричард Коулсън, ръководител на Ardagh Group (една от най-големите компании за железни и стъклени опаковки в света), сигурно не е очаквал, отхвърли на гръцкия предприемач да резервира таверната, макар милионите, които паднаха в краката му.

Ирландският милиардер - през 2021 година положението му се прави оценка на 2,8 милиарда $ -, който прекарва живота си сред Лондон и Ню Йорк, се е насочил към тази съответна таверна, защото е купил огромна повърхност в региона и това е единственото място, което не е минал в негово притежание.

" Бабината кръчма " се намира в приказния залив на Хиница, безусловно върху тюркоазените води, като работи на същото място от 1955 година, към този момент 68 следващи години. Според информацията предприемачът обикнал целия регион, в който в началото си купил къща. Миналия февруари стана известно, че той е купил два хотела в Порто Хели за сума от 50 милиона.

Това са " AKS Hinitsa Bay " и " AKS Porto Heli ", ситуирани единият на плажа в Порто Хели, а другият на плажа на Хиница. Закупил е в региона и по този начин нареченото „ Имение на Алексиу “, повърхност от почти 300 акра, където има остаряло и нефункционално частно летище с писта от 700 метра за 50 милиона.

Никой обаче не знае какво тъкмо има намерение да " строи " в тази област, само че от месеци той влага милиони, като се счита, че има интерес към браншове като туризъм, ресторантьорство и недвижими парцели.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР