10-годишно момиче продава куклите си, за да дари парите на

...
10-годишно момиче продава куклите си, за да дари парите на
Коментари Харесай

Огромно сърце! Дете продава куклите си заради...

10-годишно момиче продава куклите си, с цел да подари парите на деца, лекуващи се от рак, споделя Нова тв. Това е Мадлен, която не просто научи един от най-важните уроци в живота си, само че и съобщи подобен на доста хора към себе си. Дарението и помощта Мадлен си изяснява по този начин: " Представлява да имаш нещо, да си съчувствен и да даваш нещата на другите, тъй като те е грижа за тях "

Мадлен споделя, че е имала към 21 кукли. Майката на Мадлен споделя, че тя сама поискала да продаде куклите си, с цел да подари парите на деца, които са заболели от рак.

Едва на 10 Мадлен към този момент знае, че би трябвало да помагаш на другите и подлата болест е нещо, с което мъчно се бориш. " Знам, че ракът е нещо огромно. Не е толкоз елементарно да се пребориш с него ", разяснява тя.

Майката Радост оказва помощ щерка си да реализира задачата си. Снима я и разгласява фотографията дружно с обръщение към него във Facebook. " Помислих, че ще се откаже. Тези кукли са едно събирано богатство, събирани най-малко 5 години ", споделя Радост.

Само за ден великодушното момиче съумява да продаде 8 кукли. Купувачите изпращат парите непосредствено в сметката на Дневен център за деца, които се лекуват от рак. Центърът е основан от майки на деца, борещи се с тежката болест.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР