10-годишната Вилияна Иванова беше специален гост на кмета на Свищов

...
10-годишната Вилияна Иванова беше специален гост на кмета на Свищов
Коментари Харесай

Кметът на Свищов награди 10-годишната Вилияна за принос в популяризирането на града

10-годишната Вилияна Иванова беше специфичен посетител на кмета на Свищов Генчо Генчев. Малката изпълнителка беше поканена дружно със своя музикален възпитател Антоанета Георгиева във връзка огромния триумф, който реализира на две интернационалните подиуми и редица участия в български състезания.

Кметът Генчев поздрави Вилияна за огромната премия, която и бе присъдена преди дни на 15-то юбилейно издание на международния-конкурс мемориал «Doual Inimi Gemene» в Кишинев, Молдова. Той я поздрави и за призовото място в състезанието «Новембър мюзик фест», в румънският град Плоещ, където беше част от гениите на българския тим «Сребърна Янтра» и си заслужи премията за най-хубав реализатор при 10-годишните деца.

Специални приветствия кметът насочи към Антоанета Георгиева за триумфите, които жънат нейните ученици и пожела на Вилиана да покорява нови върхове, в никакъв случай да не се отхвърля от фантазиите си и да не не помни от къде стартират първите ѝ стъпки към триумфа.

Градоначалникът сервира на двете дами по един букет цветя, а на Вилияна връчи грамота и почетен знак, за високи креативен достижения през 2017 година, и принос в популяризирането на град Свищов.

Вокалният възпитател на Вилияна показа, че с помощта на отличното си показване в състезанията, към надареното момиче към този момент има отправени няколко предложения за присъединяване в влиятелни интернационалните състезания през идната 2018 година.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР