10-годишната шампионка по Карате Киокушинкай Анабел Атанасова помогна за задържането

...
10-годишната шампионка по Карате Киокушинкай Анабел Атанасова помогна за задържането
Коментари Харесай

10-годишна шампионка от Бургас извърши граждански арест на пиян шофьор

10-годишната шампионка по Карате Киокушинкай Анабел Атанасова оказа помощ за задържането на водач в нетрезво положение. Ситуацията се разиграва до СУ Константин Преславси, където Анабел учи. На паркинга до учебното заведение, младото момиче вижда, че мъж във очевидно нетрезво положение се качва в автомобил, паркиран наоколо до техния, в който от учебно заведение я чака нейният татко.

Докато Анабел споделя на татко си видяното, лидерът изхвърча от паркинга и криволичейки влиза в насрещното платно за придвижване.

Анабел и татко й също напущат паркинга, като единствено след няколко минути още веднъж се натъкват на мъжа в несъответстващо положение. Той безусловно стопира на сантиметри от автомобила им, застрашавайки освен тях, само че и пешеходците наоколо до платното за придвижване.

Тогава те подават сигнал на 112, като през това време държат под наблюдаване почерпения водач до идване на органите на реда и задържането му.

При идването на патрула от Второ районно управление (на МВР), служителите на реда откриват с дрегер 2,78 промила алкохол в кръвта на лидера.

Така благодарение на 10-годишната ни бургаска спортистка и нейния татко, пияният водач е спретнат в ареста и евентуално против него към този момент е повдигнато досъдебно произвеждане.

Анабел Атанасова е една от младите очаквания на бургаския клуб " Киокушин спирит “, със международния първенец - сенсей Гергана Апостолова-Костова. Съвсем неотдавна тя направи мощен интернационален дебют и завоюва сребро измежду кандидати от 7 страни.

Това отличие е единствено част от десетките завоювани на български шампионати от многообещаващата ни вяра в спорта.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР