10 досъдебни производства и преписки са образувани пред изминалото денонощие,

...
10 досъдебни производства и преписки са образувани пред изминалото денонощие,
Коментари Харесай

Осем души са задържани в района на Пазарджик при полицейски акции в региона

10 досъдебни производства и преписки са формирани пред миналото денонощие, а 8 лица са арестувани в ареста за период от 24 часа. Описаните резултати са по отношение на извършени полицейски интервенции на територията на всички районни ръководства в района. Те са ориентирани към противопоставяне на притежанието и разпространяването на опиати, битовата престъпност и сигурността на придвижване по пътищата.
Прочетете още
Снощи екипи от РУ-Велинград направили инспекция в жилище, населявано от 31-годишен велинградчанин. Вътре служителите на реда разкрили 7 полиетиленови плика и 10 топчета съдържащи суха зелена листна маса. При направените полеви наркотестове наличието реагирало позитивно на марихуана, като количеството на откритата дрога е малко над 411 грама. Намерени са още три пликчета с общо 1.8 грама кокаин, парични суми в лв., евро, щатски долари и английски паунди на обща стойност от към 5000 лв.. В хода на следствието е открито, че мъжът се е занимавал с разпространяване на наркотични високорискови субстанции.

Малко преди среднощ чиновници от бранш „ Криминална полиция “ при РУ-Пазарджик са направили претършуване в къща, намираща се в пазарджишкото село Алеко Константиново. Жилището било населявано от 19-годишен мъж от същото село. Вътре са открити 26 броя полиетиленови топчета съдържащи глави и съцветия, които също се оказали марихуана с общо тегло от към 152 грама.

Автопатрул на РУ-Панагюрище засякъл пред входа на болнично заведение 25-годишен мъж от севлиевското село Аганово. Последвала инспекция, при която униформените разкрили таблетки в стъклено шише и друго цялостно с безцветна течност. Направените полеви наркотестове реагирали позитивно на опиати. Веществата били предадени непринудено от мъжа. Работата по изясняване на случая продължава.

Извършител на взломна кражба е открит от криминалисти при РУ-Пазарджик. В началото на март в необитаема къща, намираща се в пазарджишкото село Пищигово проникнал крадец. Възползвайки се от отсъствието на притежателите на постройката той отмъкнал два тв приемника. В резултат на извършените оперативно-издирвателни действия скоро била открита самоличността на причинителя. Оказало се, че това е 39-годишен мъж от същото село.

Четири бързи производства са формирани по отношение на водачи на коли. Двама от тях били зад кормилото под въздействието на опиати, а други двама управлявали нерегистрирани коли.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР