1. Закон за пустотата. Ако имате нужда от нови обувки,

...
1. Закон за пустотата. Ако имате нужда от нови обувки,
Коментари Харесай

Законите на успеха от знаменития психолог Ранди Гейдж

1. Закон за пустотата . Ако имате потребност от нови обувки, изхвърлете старите. Ако имате потребност от нови облекла, почистете дрешника си. Трябва непринудено да се  разделяте с вашите стандарти.

2. Закон за циркулацията . Бъдете подготвени да пуснете нещо, което притежавате, с цел да получите нещо, което желаете.

3. Закон за въображението . Първо би трябвало да видите просперитета във въображението си. Направете изложение на вашия съвършен ден и не го показвайте на никой, с изключение на на човек, на който имате доверие. Пазете това изложение някъде доста покрай себе си, и в свободното си време го препрочитайте.

4. Закон за творчеството . Човек може да реализира благополучие посредством силата на своето мислене, вътрешен глас и въображение.

5. Законът за възмездието и получаванетo . Ако  дадете  нещо, то се връща десетократно. Когато получавате богатства е доста значимо да ги споделяте с другите. Ако имате подарък, а вие не го употребявате, това е  засегнатост за  Божествената същина. Вие би трябвало да се радвате  на подаръците и да ги споделяте с други хора. Ако вършиме това, ще привлечете още по-голямо благосъстояние в живота си.

6. Закон за десятъка . Вселената постоянно взема своя десятък. Това е просто правото на признателност за източника на поддръжка – 10% от всичко, което имате. Никога не знаете по какъв начин вашия  десятък ще се върне назад към вас. Парите са обичайно  събитие. Но той също по този начин може да пристигна под формата на помиряване с някой, с  нови  другарски връзки,  под формата на излекуване и така нататък

7. Законът за прошката . Ако не можете да простите на хората, няма да можете да получите своето благосъстояние. Ако душата ви е изпълнена с ненавист, любовта не може да откри място в нея. Трябва да се отървете от отрицателните усеща, които ви изяждат и не ви дават успокоение.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР