1. Стрелец Подобно на всеки друг огнен знак, Стрелецът ще

...
1. Стрелец Подобно на всеки друг огнен знак, Стрелецът ще
Коментари Харесай

Зодиите, които се променят напълно, когато са влюбени

1. Стрелец
Подобно на всеки различен огнен знак, Стрелецът ще ви глези с най-скъпите дарове, които могат да се намерят, ще ви води на пътувания, които трансформират живота, и в последна сметка ще се трансформира в този човек, на който постоянно можете да разчитате, че ще ви пази гърба. Когато тези откриватели се влюбят, те внезапно се трансформират в оня вид сътрудници, които самите те в никакъв случай не са предполагали, че ще бъдат.
2. Козирог
В началото Козирозите може да не наподобяват като сантименталния вид, само че когато тези работохолици се влюбят, те обичат мощно. Влагат всичките си старания във взаимоотношения, които имат капацитет, посвещават цялото си време и се грижат за потребностите на половинката. Те са тези, които ще отговорят на позвъняването ви в 4 сутринта, в случай че не можете да заспите и ще ви създадат обичаната пилешка чорба, когато сте заболели.
3. Водолей
Когато тези бунтовници бъдат уцелени от стрелата на Купидон, те ще ви накарат да се чувствате обичани по най-различни способи - от непрекъснатите известия денем до огромните жестове. Тъй като този знак дава приоритет на другарството в сантименталните си връзки, бързо ще разберете, че те ще ви пазят тъкмо както най-хубавия ви другар.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР