1. Стрелец Докато Стрелецът може да е твой най-лош враг

...
1. Стрелец Докато Стрелецът може да е твой най-лош враг
Коментари Харесай

Това са най-верните приятели сред зодиите

1. Стрелец
Докато Стрелецът може да е твой най-лош зложелател и най-тежък критик, като другар, те в никакъв случай няма да те предадат, както самите себе си. Те ти оказват помощ да видиш цялостния си капацитет. Те са безкористни и постоянно мислят за другите. Това постоянно води до занемаряване на личните си усеща и потребности, които могат да доведат до спор в връзките. Доверието е доста значимо за тях, откакто спечелите доверието им, ще получиш преданост вечно. Те обичат мощно и не се задържат, в случай че се провалиш в очите на тяхната обвързаност. Те мислят надълбоко за всички и за всичко, и даже за това по какъв начин техните дейности засягат другите. Ти ще се влюбиш като схванеш какъв брой доста се грижат за другите и всичко, което вършат, с цел да покажат своята признателност. Те се пазят много сполучливо, само че щом пробиеш през стените им, вечно имаш част от сърцето им.
2. Риби
Отначало те се демонстрират като супер срамежливи. Може да те отхвърлен в началото, само че ще намериш и нещо забавно в тях. От всички знаци те са тези, на които можеш да се довериш най-вече. Като другарка, тя ще бъде твоята поддръжка номер едно и постоянно ще бъде в твоя тим. Рибите са доста положителни в прочитането на хората, те ще те следят, като деликатно приказват с езика на тялото. Те си имат метод в действителност да опознаят хората доста по-дълбоко от нормалното. От всички знаци Рибите са най-чувствителните, тъй че това значи, че те в никакъв случай няма да се окажат злонамерени или съзнателно да ти навредят. Ако те се объркат първи ще се извинят и ще се опитат да го създадат вярно.
3. Козирог
Те са естествено родени перфекционисти. Така че, когато става въпрос за връзки, те постоянно ще дадат най-хубавото от себе си. Козирозите постоянно ще бъдат преобладаващите в една връзка. Винаги ще те пазят и ще извърнат тил на всички, в случай че би трябвало. Хората, които обичат, са тези, които имат най-голямо значение за тях. Козирозите са малко по-трудни за разчитане, тъй като те са положителни в укриването и считат, че силата е видимо качество, само че от време на време те се нуждаят от теб. Те имат необикновено сърце, тъй че в случай че го спечелиш, имай себе си за доста необичаен човек.
4. Везни
Везните са най-хубавите от всички зодии. В връзките си те се пробват да заобикалят спорове, само че избягването да приказват за проблеми единствено утежнява нещата от време на време. Те постоянно се стремят да бъдат позитивни и щастливи, само че когато някой ги нарани, те го претърпяват надълбоко. Те се раздават на макс за една връзка и не съумяват да слагат своите потребности преди всичко. Те в никакъв случай няма да те питат за неща, които желаят. Един от най-популярните знаци, във връзка постоянно ще бъдат обществени. От теб зависи да не разрешаваш на прожекторите да те накарат да се чувстваш зле. Взаимоотношенията приключват с Везните заради ревнивост, която даже не схващат, тъй като тяхната харизматична природа е нещо, което естествено им я дава. Като сътрудник, би трябвало да ги държиш на дълъг каиш и да не си ревностен вид. Техните дефекти включват истерични положения, които се появяват доста рядко, само че когато го вършат е грозно и споделят неща, за които съжаляват след това.
5. Близнаци
Близнаците имат две доста разнообразни страни. През половината от времето те са занимателни и отворени към света. В другата половина от времето те са тъмни и отрицателни. В една връзка те постоянно се пробват да скрият страната, която не им харесва, само че това е нещо, което ще би трябвало да се научиш да приемаш и обичаш, даже и да не можеш. Както се споделя и те ще одобряват всяка част от това, което си ти. След като видят същинските цветове на някого, това остава до дъно. Те обичат мъчно и усещат болежка още по-дълбоко. Но в никакъв случай няма да ти покажат когато са паднали.
6. Водолей
Класирани на номер 6. Те не са най-хубавата другарка на всички времена, само че не вършат и най-лошото. Те нормално са най-странните от всички зодии. Но странното не постоянно е неприятно нещо. Те се отдръпват от връзки дълго време, тъй като се нуждаят от своята самостоятелност, само че в случай че можеш да получиш един Водолей, който да се ангажира с теб изцяло, имаш преданост, която ще продължи цялостен живот. Те може да те обичат с всичко, което имат, само че в никакъв случай няма да задържат това в себе си. Те премислят повече от всеки различен зодиакален знак, тъй че ще би трябвало да чуеш техния сюжет, който вършат, което може да те разочарова от време на време. Ключът към тях е търпението.
7. Лъв
Лъвовете са безнадеждни романтици с упования, които от време на време не са реалистични. Въпреки че ще създадат всичко за обичания си човек, те се оказват привлечени от хора, които не ги намират за вярната половинка. Те стават малко разочаровани, като дават всичко, което имат на някой, който не го прави за тях, и това предизвиква най-големите боеве в връзките на Лъвовете. Нереалистичните упования водят до пострадване. Те постоянно имат нелепостта да избират неправилните хора и притеглят вниманието към избран вид и колкото и да се наранят, те не се трансформират и отхвърлят. Те в никакъв случай не одобряват препоръките на приятелите си, когато става дума за обич и не престават да се въртят в кръг. Това не прави една жена Лъв неприятна другарка, само че избират неверните хора, които не желаят да се ангажират с тях.
8. Рак
Докато Раците имат златно сърце, това единствено ги кара да се нараняват. Те не са неприятни приятелки, биха създали най-хубавото, в случай че не отблъскваха хората толкоз. Раците не имат вяра на никого с изключение на на себе си, тъй че връзките са сложни за тях. Те желаят да обичат толкоз, колкото и се опасяват, а постоянно одобряват по собствен метод това, на което може да бъде здравословна връзка. Не се познават доста и имат проблеми при вземането на решения. Истината е, че те се грижат за хората, даже и да се преструват, че не го вършат и да ги отблъскват сурово.
9. Телец
От всички зодии Телецът е най-трудният за свързване. Те не желаят да са част от това. И това не значи, че не харесват хората или пък харесват някой да се запъва. Те просто имат собствен личен живот и са удовлетворени от него. От всеки знак те разрушават сърцата най-лошо. Те вършат всичко в свое лично движение, натискате ги и те потеглят да бягат. Те имат студено сърце след края на някоя връзка, постоянно си споделят, че няма да получат втори късмет. Те са мъчително самостоятелни, тъй че в случай че можеш да накараш сърцето им да бие за теб, отлично!
10. Овен
Във връзките, Овенът бързо се втурва в нещата. Това може да е малко смущаващо за този, с който се срещат. Те обичат да поемат всевъзможни обстановки, които от време на време са сложни за доста хора. Тяхната мощна персона може да е това, което притегля някой към тях, само че може да бъде и отхвърляща, когато се прекали. Те се нуждаят от някой, който е друг от тях. Овен постоянно ще бъде преобладаващият, който прави позвънявания в една връзка, тъй че ще би трябвало да се оправиш с тази тяхна природа. Те имат здрава осанка и неприятен характер, само че откакто ги опознаеш, ще видиш, че те са чувствителни. На моменти имат студено сърце и змийски език. Когато се карате освен ще загубите, само че евентуално ще кажат нещо, което боли.
11. Дева
Девите са най-критичните от всички зодии. Това прави връзките сложни, тъй като в никакъв случай не мислят, че са задоволително положителни за индивида, от който се интересуват. Те са мъчително несигурни и ревностни, което води до приключването на доста връзки. Те са перфекционисти, тъй че когато се провалят в нещо, безусловно се разпадат и се самонаказват. Трудно е да гледаш някой, който се саморазрушава по този метод. Определено е изморително деяние да се опиташ да убедиш жена - Дева да се види през очите ти и без значение от това, което казваш, тя се опълчва и го приема отрицателно. Те не са сериозни само към себе си, ще ги видите да ви изхвърлят и да ви раздират от време на време. Трудно е да си с някой, който освен не обича себе си, само че те кара да се чувстваш необичан и ти.
12. Скорпион
Скорпионите са най-страшните от всички зодии. Те ръководят и управляват всички връзки, от които са част. Те са познати като студени и безсърдечни. Те също са мъчително откровени, тъй че, в случай че желаете да се включите в връзките си с тях, би трябвало да имате дебела, защитна кожа, тъй като те ще ви кажат всичко в лицето и няма да се сдържат въобще. Не са неприятни. Те са почтени, само че и безмилостни, когато става дума за персоналните им стремежи. Помнете даже един път да сбъркате, мъртви сте. Те поддържат доста високи стандарти за връзките си, които карат колегата да се усеща, че от време на време би трябвало да върви обгърнат в яйчена черупка. Често се разказват като бурята на всички зодии, няма метод да ги прогнозираш, тъй че можеш или да си на тяхна страна и да ги обезопасиш, или да те унищожат изцяло, в случай че си пресякъл пътя им. От всички зодии те са най-трудните за влюбване. Но щом това се случи, вие ги имате вечно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР