1. СТЕП АЕРОБИКА (800 кал/час) Много от най-добрите упражнения за

...
1. СТЕП АЕРОБИКА (800 кал/час) Много от най-добрите упражнения за
Коментари Харесай

5 ТОП тренировки за отслабване

1. СТЕП АЕРОБИКА (800 кал/час)
Много от най-хубавите извършения за намаляване се включват в Степ Аеробиката. Тренировката е ориентирана най-вече към краката, бедрата и седалището. Това най-често са зоните, които дамите желаят да подобрят. Един час дневно подсигурява забележими резултати в границите на няколко седмици.

2. ПЛУВАНЕ (800 кал/час)
Плуването несъмнено е ТОП подготовка за намаляване, а също по този начин въздейства благотворно върху дихателната и сърдечно съдовата  система, нервно-мускулния уред, обмяната на веществата. Плувайки в басейна един час ще изгорите 800 калории, а също ще тонизирате цялото си тяло.

3. ДЖОГИНГ  (600 кал/час)
Джогингът, в директен превод ‘‘бягане за здраве‘‘ е доста потребна подготовка за вашето тяло. Освен калориите, които ще изгорите,  също ще тонизирате и подсилите мускулатурата си. Независимо дали сте новак или умел, значимо е да започнете и приключите с няколко извършения за стречинг - това ще ви защищити от контузии и мускулни болки.

4. КОЛОЕЗДЕНЕ (600 кал/час)
В взаимозависимост от това с какво движение карате, колоезденето може да бъде превъзходен избор за битка с калориите. Освен това усъвършенства сърдечно-съдовата система и тонизира мускулатурата, изключително в долната част на тялото.

5. ЗУМБА (600 кал/час)
Зумба е фитнес подготовка, въодушевена от латиноамериканските танци. Включва танци, аеробика и фитнес, а хореографията съчетава придвижвания от хип-хоп, самба, салса, меренге, мамбо, бойни изкуства. Практикуването на зумба предизвика голям  разход на калории. Освен за намаляване, тренировката е превъзходен метод за развлечение и отърваване от напрежението.

Източник ~ SPARK Sport & Social Club
Снимки ~ highlandstoday.com, totalwomenscycling.com, toprankhealth.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР