1.Путин призна независимостта на ЛНР ДНР, не ги е анексирал,

...
1.Путин призна независимостта на ЛНР ДНР, не ги е анексирал,
Коментари Харесай

«НУ ЧТО, КЛОУН, ПОМОГЛИ ТЕБЕ ТВОИ ЯНКИ?»

1.Путин призна независимостта на ЛНР ДНР, не ги е анексирал, там не са провеждани референдуми, те са част от Украйна.
Още не е оповестено, само че републиките са с граници по Конституцията на Украйна. Административните им граници са доста по-навътре в Украинска територия, а не както в този момент, единствено където се водят бойни дейности. Което може да значи, че тази територия също минава към републиките и Украйна би трябвало да напусне тези територии. Прилагам фотография.Признаването им от РФ автоматизирано стопира огъня и окупацията им и жителите могат да заживеят спокойно. Това е главното. Защото редом с признаването се подписа контракт за взаимопомощ и военна помощ. Както и за Руски бази, със период 10 година с автоматизирано възобновяване. Ако украинците атакуван, те към този момент легално ще срещнат Руски войски.В речта си Путин доста ясно сподели какво ще направи в случай че продължи фашистката хунта дружно със Съединени американски щати да разпалва война. Той сподели, че ще „декомунизира“ Украйна. Тоест ще я върне в границите както е присъединена към Руската империя, а не както след това Ленин (и Сталин) и подарява територии и изкуствено чертае нови граници. Което значи, че югоизтока ще мине към Русия, отново давам карта.
Така че няма анексиране към Русия, към този момент. И сигурно няма да има единствено на тези републики. Ако Русия ще вземе нещо, ще вземе подаръците на Ленин. Както взе подаръка на Хрущов (Крим). Това Путин го съобщи в прав текст. Гледайте му речта в оригинал. Higly likely  самите руснаци в Украйна да създадат контра-преврат и да изискат второ присъединение към РФ както е изискал Хмелницки към Руската империя.

Тогава цяла Украйна си минава към РФ, допускам без Галичина. Там в Лвов ще я отделят територията и ще изселят всички бандеровци и фашисти с цел да решат един път вечно казуса с украинския фашизъм. Това също беше намекнато на СОВБЕЗА.

Следващото, което чакам да направи Путин е да унищожи базите на НАТО в Полша и Румъния или НАТО непринудено да се изнесе от там. Същото се отнася и за американските бази у нас.

Но, този удар ще бъде съгласуван с Китай и паралелни дейности около Тайван.

Възможно е и да правят отстъпка без пердах.

Тодор Ангелов
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР