1. Промяна на температурата в помещението. Ако внезапно изпитате полъх

...
1. Промяна на температурата в помещението. Ако внезапно изпитате полъх
Коментари Харесай

Това Са Сигурните И Безспорни Сигнали, Че Над Вас Бди Ангел - Хранител!

1. Промяна на температурата в помещението. Ако ненадейно изпитате лъх на парещ въздух или гореща аура да ви заобикаля, то това е сигурен белег за наличието на ангел-хранител. Това може да докара и до настръхване на врата без забележима причина.

2. Поява на мистериозна миризма. Става дума за необикновена миризма, която в никакъв случай преди не сте подушвали и не можете да идентифицирате.

3.Поява на светлина или сенки. Ако видите лъчи светлина, които да са ориентирани към вас или забележите сенки към тялото си, не се опасявайте, ангелите в никакъв случай няма да ви навредят.

4.Гласове, които чувате и които желаят да се свържат с вас. Ако гласът е във тип на шепот и е неразбираем, изпратете въображаемо известие на ангела да приказва по-силно. Не се заблуждавайте, че чувания глас е единствено плод на вашето въображение, а се пробвайте да влезете в контакт с него.

5. Появата на бяла пара на място, където не сте очаквали. Това е сигурен знак, че вашият ангел-хранител е наоколо и е подготвен да дава отговор на въпросите ви. bg.checkonline4you.com/
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР