1. Ползвайте български билки Според Ванга всеки човек трябва да

...
1. Ползвайте български билки Според Ванга всеки човек трябва да
Коментари Харесай

Това са НАЙ-ценните съвети на Ванга

1. Ползвайте български билки
Според Ванга всеки човек би трябвало да употребява билки от мястото, където живее. Хора и растения са свързани в природата в хармонично единение.
2. Никакво преяждане
" Ако ни беше нужно да ядем доста, природата би ни дала по два стомаха ", казвала приживе Ванга. Според нея е добре последователно да се откажем от месото и да ядем повече бели храни (мляко, сирене, фасул, яйца). Природата ни подарява с плодове и зеленчуци, от които можем да подготвяме чудесни гозби и най-много супи. И нещо доста значимо, което съветвала: " Не оставяйте децата без течна храна. "
3. Яжте повече ръжен самун
" Сейте повече ръж. Ръженият самун е по-здравословен от пшеничения ", казвала Ванга на земеделските стопани. И още един съвет към тях: " Не прекалявайте с торовете и химикалите. Храната се отравя и природата към този момент се задъхва, а това води до доста заболявания ”. Ванга пророкувала, че „ ще пристигна ден, когато от лицето на земята ще изчезнат разнообразни растения, зеленчуци, животни – на първо време лукът, чесънът, пиперът; след това пчелите, а млякото ще стане нездравословно ".
4. Къпете се преди лягане
Ето и думите ѝ: " Вечер преди лягане наложително си мийте краката, още по-добре е, в случай че можете да вземете душ. Така отмивате от тялото си освен праха, газовите изпарения от улиците и умората, само че и всички отрицателни мисли и въздействия, които нарушават съня ви ". И още нещо, което е доста значимо съгласно пророчицата – да не се къпем с прекомерно гореща вода.
5. Лягайте рано и ставайте рано
Съветът ѝ: " Научете се да почивате вярно. Денят е основан за работа, а нощта – за отмора. За да сте здрави и работоспособни, си лягайте вечер в 10 часа и ставайте заран в 5-6 часа ".
6. Пийте повече чай и вода
" Пийте постоянно чай от горски плодове и растения. Те са чисти и са извор на здраве ", казвала Ванга. И съветвала още: " Поне един път седмично яжте варено жито и пийте водата, с цел да се очиства организмът ви и да имате мощ ".

ВИЖТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР