1 октомври е Международен ден на кафето. Топлата напитка има

...
1 октомври е Международен ден на кафето. Топлата напитка има
Коментари Харесай

SUV-ът Opel Mokka е горещ като черното кафе! - видео

1 октомври е Международен ден на кафето. Топлата напитка има огромен брой почитатели. Точно като него Opel Mokka която се движи прелестно и нежно електрически във разновидността си Mokka-e. Моделното „ кафе семейство “ от Рюселсхайм обезпечава локално пътешестване без излъчвания или пък с мощни бензинови и дизелови мотори.

Според производителя Opel Mokka е планиран като автомобил, който буди страсти и прави бъдещето на марката действително. Така Mokka е първата машина, която носи новото лице на марката Opel Vizor. И това е първият Opel, който се предлага като електрически с разновидността Mokka-e, както и с бензинови и дизелови мотори от момента, в който е направена поръчката.

Електрическият Opel Mokka-e убеждава клиентите с представянето си. Задвижването се обезпечава от електрическия мотор с мощ от 100 кВт/136 к.с. и оптимален въртящ миг от 260 Нм още от място. Според WLTP батерията от 50 кВтч обезпечава изминаване до 338 километра без прекъсване за зареждане.



Регенеративната спирачна система прави Mokka-e още по-ефективен модел. Това разрешава да се рекуперира/възстановява/ сила при придвижване по инерция или прекъсване. А за „ зареждането с гориво “ батерията може да се презареди до 80 % за 30 минути благодарение на 100 кВт зарядна станция за прав ток. Електронно лимитираната оптималната скорост е 150 км/ч.

Бензиновите и дизеловите мотори оферират диапазон на мощ от 74 кВт/100 к.с. до 96 кВт/130 к.с. и комбинират пестелив разход на гориво на драго сърце от шофирането (разход на гориво съгласно WLTP: смесен 6.0 - 4.4, при 136 - 116 г/км CO2). Трансмисията е шестстепенна механична или осемстепенна автоматизирана с технология Quickshift и лостове за ръчна промяна.

Както е всекидневно при Opel, Mokka продължава традицията на марката да отваря достъпът от новаторски технологии от по-високите класове коли за по-широк кръг от купувачи. Това се потвърждава от най-съвременните системи за подкрепяне на лидера като Active Drive Assist с автоматизирано поддържана скорост и дейни асистенти за поддържане на лентата.

Всички разновидности на Mokka имат електрическа ръчна спирачка като стандарт, предизвестие за конфликт начело с автоматизирано градско спешно прекъсване и различаване на пешеходци, образован круз надзор и ограничител на скоростта, както и различаване на унесеност, парк водач откъм гърба и 180-градусова панорамна камера за заден ход.

На вътрешния пазар в Германия, който е изключително значим за Opel, Mokka се класира по продажбите си на трето място в SUV B сегмента до момента тази година. А електрическият вид върви още по-напред - през първите осем месеца на годината Mokka-e даже се класира на второ място измежду най-продаваните електрически транспортни средства в своя сегмент. Клиентите са свободни да избират мока с желаната от тях задвижваща система по собствен усет, като това важи освен за феновете на кафето.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР