1. Не знам какво е скука Представителите на зодия Стрелец

...
1. Не знам какво е скука Представителите на зодия Стрелец
Коментари Харесай

10 неща, за които само зодия стрелец си мисли

1. Не знам какво е досада

Представителите на зодия Стрелец не познават скуката. Независимо от времето и мястото, те могат да се забавляват с всичко и всеки. 

2. Само спокойно 

Стрелецът е умиротворителят в своята компания. Винаги когато има напрежение, той е там, с цел да потуши пожара. Представителите на зодия Стрелец ще изслушат и двете страни.



3. Познавам сносно страстите

Няма скрито-покрито за интуицията на зодия Стрелец. Стрелецът се вглежда в индивида и съумява да прозре какво усеща.

4. Ще помисля върху това отново... и отново.

Когато се стигне до личните му дейности, Стрелецът не е толкоз съдбоносен. Обича да трансферира в главата си всевъзможните проблеми.

5. Да, несъмнено, че мога и това!

Няма нещо, което представителите на зодия Стрелец да откажат да създадат. Може и да не го изпълнят сполучливо или до дъно, само че сигурно ще опитат.

6. Скрити мисли и усеща, няма такова нещо!

При представителите на зодия Стрелец няма скрито-покрито в мислите и възприятията. Те са откровени и от време на време даже първосигнални, като се случва даже да обидят събеседника си. 

7. Не, не беше задоволително добре

Само един Стрелец може да разбере комбинацията сред перфекционизъм и постоянно неодобрение, които съжителстват в него. 

8. Предизвиквам ви да ме подценявате!

Те обичат да се потвърждават. Малко неща му доставят толкоз наслаждение, едвам потвърди, че някой бърка. Представителите на тази зодия нямат нищо срещу на тях да се гледа като изоставащи или неумеещи.
Коя е вашата билка съгласно зодията?
Овен: Лавандула – имате податливост да се натоварвате с прекомерно доста отговорности в живота, а лавандулата оказва помощ да се отпуснете...

9. Не е допустимо човек да няма мнение

Представителите на зодия Стрелец се усещат способени по доста и разнообразни тематики и не се боят гласно да изричат мнението си. Те не схващат, когато някой се въздържа да се изрази.



10. Чакането е призрачен сън за тях

Представителите на зодия Стрелец не обичат да чакат. Това важи повече за мъжете, в сравнение с за дамите Стрелци. Те са точни, рядко се случва да не се провеждат вярно и да закъснеят. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР