1. Карти за игра Вие сте хазартна личност. Но не в

...
1. Карти за игра
Вие сте хазартна личност. Но не в
Коментари Харесай

Първото, което видите, разкрива вашите слабости и силни страни

1. Карти за игра

Вие сте хазартна персона. Но не в дословния смисъл на думата. Обичате да рискувате и не се колебаете да го вършиме постоянно когато имате опция. Умеете да претегляте плюсовете и минусите и трезво да преценявате коства ли си рискът. Не обичате да ви се месят и да ви дават непотърсени препоръки. Вие сте си самодостатъчни и умеете да се грижите за себе си. Сърцето ви води постоянно по верните пътища. Интуицията рядко ви лъже. Доверете й се и сега, когато се намирате на кръстопът и въпреки че е нетипично за вас, се колебаете по какъв начин да постъпите. Не слушайте препоръките на другите. Нека не ви споделят какво не можете да извършите, а им покажете на какво сте способни.

2. Часовник

Вие сте човек перфекционист. Вашето време е скъпо и не обичате да го пилеете. Не харесвате израза „ да си губиш времето “ с някого. Вие не си губите времето с никого. Когато сте с някого, то е тъй като ви е прелестно да споделяте времето си дружно, а не да го губите. Когато се захванете с нещо, желаете да го докарате до дъно, държите да го извършите по допустимо най-хубавия метод или въобще не се захващате. Затова от време на време ви упрекват, че се бавите прекомерно доста – в действителност вие изпипвате нещата. Дразни ви всеки дребен недостатък. Вие имате нюх за детайла и може да се разчита на вас като на естет. Имате развито въображение и умеете да творите, да превръщате от нищо в нещо. Ценете гения си.

3. Ключ

Вие сте човек откривател. Умеете да разчитате знаците и детайлите. Намирате път към всяко сърце. Вие сте способни на състрадание и емпатия. Отворени сте към непознатите болки и хората обичат да споделят с вас, тъй като знаят, че могат да срещнат схващане и помощ. Не се отказвате елементарно. Търсите ключа към решаването на проблемите. Не ви плашат компликациите. Свикнали сте да се борите в живота си и това, което ви е помогнало да оцелеете, е точно мощната ви воля и хъс за победа. Вярвате в положителния излаз и предавате от своята мощ на другите.

4. Чаша кафе

Вие сте оптимист. Ведър и ухилен човек, с огромно и положително сърце. Има ли въобще нещо, което да ви извади отвън релси? Прощавате на хората, когато знаете, че откровено се разкайват и съжаляват за стореното. Вярвате в положителното у другите. Никога не се отказвате от оптимизма си. Знаете, че всяко зло е за положително и живеете съгласно тази максима. Това ви оказва помощ да преодолявате компликациите и да се справяте с всички тествания, които ви изпраща животът. Приемате загубите метафизичен и се изправяте самоуверено против страховете си. Вие давате доста на хората към вас, по тази причина вашите другари ви ценят и даже да не са ви го казвали, са признателни за поддръжката, която срещат във ваше лице.

5. Бутилка

Вие сте идеалист и странник. Обичате да пресичате граници и да пътувате. Смятате, че еднообразието и всекидневието са погубващи. Напоследък се чувствате като в капан, тъй като нямате опция да пътувате толкоз, колкото преди. Трябва да намерите вътрешен баланс и да се успокоите. Запълнете времето си с нещо потребно и значимо, което да ви носи задоволство. Приемайте събитията като краткотрайна отмора от това, което най-вече обичате да вършиме, а и като опция да откриете нещо друго, което ви носи наслаждение. Обичате придвижването, разнообразието, интензивността. Опознайте личната си татковина още по-добре. Можете да си организирате къси и чести пътувания, в случай че заетостта ви го разрешава. Горе главата – най-хубавото следва!

Цветелина Велчева ©


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР