1. Хранете се с ястия и продукти, пълни с истински

...
1. Хранете се с ястия и продукти, пълни с истински
Коментари Харесай

20 пътеки към личната ни осъзнатост

1. Хранете се с ястия и артикули, цялостни с същински усет на храна. Това изключва ягодите през декември, да вземем за пример, полуфабрикати и топли витрини, само че дава преимущество на сезонните блага на земята и сготвеното с схващане на същността на храната.

2. Изпотете се най-малко един път. Сутрешно бягане, йога, фитнес, качване на стълби> Потенето за кеф, не от стрес е значимо да извадим всички отрови от вътрешната страна и да олекнем душевен.

3. Докосвайте водата - от вътрешната страна и извън. Сетивното другарство с водата -вземане на душ, плуване, пране на ръка е витално значимо за всеки човек. Внушава успокоение и чувство за безвремие. Пиенето на вода е методът да подарим това чувство на тялото си от вътрешната страна.

4. Подкрепете нещо, което цените и обичате. Споделете публикация, която ви харесва, дарете за обичания си уебсайт, направете безвъзмездна реклама за новия бизнес на другар. Пазарувайте от кварталния " Плод и зарзават " или от рибния магазин, купете вестник от дребна будка.

5. Подреждайте дома си от време на време. Не тъй като по този начин би трябвало или тъй като някой го чака, а тъй като по този начин подреждате и себе си вътрешно. Погледът ви се рее свободно в близост, вместо да се стопира на облекла по пода или неизмити чинии.

6. Свързвайте се с другите. Това е едно от най-трудните и в това време не изискващи особени старания неща - заговаряйте хората в асансьора, търсете компания в разходката на кучето. Две думи от вежливост не са навредили на никого, само че могат да оправят деня на всеки. Бъдете благи, даже и отсреща да не са. Особено тогава.

7. Не се опасявайте да изглеждате малко неуместно. Да се усмихвате на непознати, да си признаете неточност или да бъдете в неизгодна позиция. Нищо не държи егото под по-добър надзор, колкото самоиронията, по тази причина си я причинявайте понякога.

8. Вземете си домакински любим. Идеята е да имаме нещо, за което да се грижим и да се учим да одобряваме безусловната обич на друго създание. Трябва да сме в действителност подготвени, в случай че решим да вземем животинка. Те не са играчки, на които се насищаме, а същества с душа и усеща. които могат да ни обичат до безспир.

9. Дишайте. Дишайте осъзнато най-малко за 5 минути дневно. Време в тишина, на чист въздух и в успокоение. Фокусирайте се във вдишването и издишването и останете в покоя на първото нещо, което ни прави живи същества.

10. Хранете се умерено, не на крайник и в експедитивност, а с колкото време е нужно и в добра компания. Не се хранете с хора, които не харесвате, концентрирайте се върху усета на всяка хапка, подправките и продуктите.

11. Оставете телефона настрани, изключително когато сте с близки хора и вършиме нещо, което обичате. Всичко може да изчака тези дребни скъпи мигове онлайн наличие.

12. Ходете колкото се може повече, в парка или до магазина. Оставете колата, когато можете и повървете. Най-добре в компания. Дръжте се за ръка, хванете за ръка другарка, въобще - докосвайте се.

13. Помагайте на другите. Понякога е добре за малко да забравим за себе си и грижите и да се потопим в нечий друга свят, да забележим през непознати очи. Случайте деликатно и реагирайте съответно. Дребните каузи на добрина и емпатия крепят връзките ни здрави и мощни, покачват възприятието за значителност. Което не е безусловно его.

14. Обградете се с изкуство. Няма неприятно и положително, качествено и долнопробно. Изкуство има за всички и то не трябва да е елитарно чувство, а персонално прекарване. Пейте и танцувайте, правете си бижута, напишете стихотворение. Постойте и се насладете на играта, в която то провокира да участваме.

15. Вдигнете отпадък от земята, сложете за преработване, помолете различен човек да хвърли фаса си в кошчето. Бъдете образец на това, което желаете да видите в околната ни среда. Особено, в случай че няма кой да опустоши или почисти след нас.

16. Четете. Пет-шест страници от книга, публикация или обявите във вестника. Няма значение, просто изключете за малко от деня си с четиво. Нека погледът смени посока и се канализира в редовете. Ще се отпуснете незабавно.

17. Обградете се със фотоси на обичани хора, картички тук-там, на които желаете да отидете, сложете афиш на обичан артист или филм. Зарадвайте се сами, като гледате неща към себе си, които обичате.

18. Наспете се добре, а след това се пробвайте да вкарате съня си в режим - да си лягате и ставате в едно и също време. Постарайте се да бъде удобно когато спите - възглавница, покривка, тишина и мрачевина, ароматерапия и чист въздух.

19. Бъдете почтени. Малките ни неистини и измислци, половинчати думи и полуистини скапват както връзките ни с другите, по този начин и ни провалят вътрешно. Ефектът не е незабавен като с огромните неистини и интриги, само че всяка неистина води до по-голяма, а истината има това свойство постоянно да става ясно.

20. Присъствайте във всеки един собствен момент. Не позволявайте той да принадлежи на различен, различен да дирижира деня ви и да дефинира кой сте и какво желаете. Огледайте се, ослушайте се, чуйте интуицията, доверете се на хората, на себе си. Всичко се подрежда, всичко идва на мястото си, значимо е ние да сме там, когато се случи.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР