1. Highway to Hell – AC/DCКато малък слушах AC/DC по

...
1. Highway to Hell – AC/DCКато малък слушах AC/DC по
Коментари Харесай

ПРОФОН представя: Моите 5 за последните 20 с Дичо Христов

1. Highway to Hell – AC/DC
Като дребен слушах AC/DC по милион пъти, а Бон Скот ми беше обичания артист. И на едно краче подскачах, и на две, и на глава, вманиачен бях по тях! После пристигна Брайън Джонсън, който беше доста по-труден за подражаване, само че също толкоз въодушевяващ за слушане.

2. Welcome to the Jungle – Guns N` Roses
И тази ария, и Paradise City, са ми доста на сърце. Тогава, около стойката на Слаш и целия му магнетизъм на шоумен, започнах да се занимавам по-сериозно с китарата, въпреки че си свирех още от първи клас.

3. Rooster - Alice in Chains
Гръндж вълната ни опустоши с безкомпромисни банди, смазващо яки, като Alice in Chains. Обичам и Nirvana, само че всичко издадено от Alice in Chains, изключително албума Jam, за мен е с паметен статус.

4. Bong Hit - Cypress Hill
Тежкият хип-хоп, оня, дето звучи все едно удряш с пестник по масата и я чупиш на две, ми е огромна уязвимост. Със Сашко (б.а. Обретенов, басистът на D2) през 2001-ва слушахме непрекъснато албумa Till Death Do Us Part. В него няма едва парче. От същия интервал обичам доста Д-р Дре и Нейт Дог. После се появиха простотии като Лил Уейн, които си бяха на ръба на чалгата, и завърших с хип-хопа като почитател.

5. Through Glass - Stone Sour
Бях на последния им концерт в София и се размазах от кеф! Много е готина тръпката да видиш няколко хиляди души, измежду които и много мацки, да куфеят и да пеят песните една след друга!

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР