1. Чувствате се по-тревожни всеки път, когато сте онлайн. Вашият пулс

...
1. Чувствате се по-тревожни всеки път, когато сте онлайн.
Вашият пулс
Коментари Харесай

Споренето с непознати в интернет влошава здравето и е безсми...

1. Чувствате се по-тревожни всякога, когато сте онлайн.

Вашият пулс се усилва всякога, когато употребявате обществени медии, заради незнайния отговор на обявата или коментара ви. Това безпокойствие може да докара до нараснало кръвно налягане и сърдечна периодичност. Честно казано, в света се случва задоволително, с цел да се тревожим. Спорът с непознати в интернет не би трябвало да се прибавя към листата с неща, които ви карат да се тревожите, отбелязва Конкурент нюз.

2. Вашият стрес се усилва.

Ще забележите, че имате по-къс предпазител, по-малко самообладание и по-бързо щракате към другите. Вие сте в непрекъснато положение на стрес и всяко известие, което мозъкът ви получава - било то обществени медии или някой, който стои пред вас - незабавно отива в зоната за реакция на напрежението в мозъка ви. Не е най-хубавото място за взимане на положителни решения!

3. Развивате бодърствуване.

Повторното възпроизвеждане на диалози, които не ви вървят в съзнанието, е постоянно срещано събитие. Възпроизвеждането на виртуални разногласия с непознати, които се организират онлайн, е нездравословно. Тези интернет причини ще ви накарат измежду нощ да преиграете отговорите си и да се опитате да измененията резултата от диалога. Ограбвате тялото си от скъп сън за възобновяване, който не може да компенсира. Лишаването от сън ви размива мозъка и не можете да се фокусирате.

4. Развивате физически болести.

Да, по този начин е! Физическите болести са идващите, когато завършите да подчертавате психологичното си здраве и да не се грижите за него. Стресът е известна причина за всевъзможни физически болести, като язви, диабет, псориазис, високо кръвно налягане, наддаване на тегло, ниско полово увлечение, бодърствуване и други.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР