1.Близнаците непрекъснато разширяват света ви, запознавайки ви с интересни хора,

...
1.Близнаците непрекъснато разширяват света ви, запознавайки ви с интересни хора,
Коментари Харесай

9 причини, заради които Близнаците трябва да присъстват в живота ви

1.Близнаците непрестанно уголемяват света ви, запознавайки ви с забавни хора, хрумвания и неща.

Без да се тормозят от любознанието си, те без изпитание печелят другари, опит и ползи. Всеки представител на този знак е просто разхождаща се енциклопедия за личностно израстване и на драго сърце ще ви разреши да се възползвате от тази богата база данни.

2.Близнаци – съвършените придружители за всяко досадно мероприятие

Близнаците могат да очароват всяка компания и да впечатлят всеки човек. Така че не се колебайте да ги поканите с вас най-малко на женитба, където роднините ви ще ви задават въпроси за персоналния ви живот, на скучно корпоративно събитие с досадните сътрудници. Близнаците ще свършат цялата работа по връзката с хората за вас, а вие ще бъдете воин на вечерта, който е довел подобен обаятелен другар!

3.Близнаци – великодушни души, които постоянно идват на помощ, обкръжават ви с внимание и дарове

Близнаците могат да не помнят вашия рожден ден, само че не се нуждаят от причина, с цел да ви поднесат подарък. Близнаците обичат да радват приятелите с непредвидени положителни каузи!

4.Интересно е да се поддържа връзка с тях, тъй като те са любопитни и в действителност се интересуват от вашите думи

Близнаците постоянно са подложени на критика за тяхната чудатост, само че въпреки това, никой различен знак не може да слуша събеседника, тъй че той да се почувства център на вниманието. Всеки диалог с Близнаци е като диалог със остарял другар, за който няма никой по-голям от вас.

5.Близнаците ви оказват помощ да погледнете на нещата от двете страни, когато сте фокусирани върху личната си позиция.

Близнаците имат доста еластичен метод на мислене, тъй че те знаят по какъв начин да гледат на всяка обстановка от разнообразни ъгли и да ви върнат към действителността, когато сте прекомерно разчувствани. Драмите и кавгите също имат място в живота, ние няма да спорим; само че всеки има потребност от другар с дипломатически умения!

6.Близнаците ще ви развеселят в сложни моменти

Близнаци – това е вашето бягство от действителността, способността да избягате от всички неприятности и да се отпуснете. Те са изтощени да бъдат съществени, само че постоянно ще намерят метод да ви накарат да се засмеете даже в най-мрачните моменти.

7.Близнаците ненавиждат хленченето, тъй че те няма да ви разрешат да се оплаквате – и те са прави!

Животът е прекомерно къс, с цел да страдате и да хленчите за всички дребни неща. Теоретично, вие сами знаете това, само че от време на време Близнаците са нужни, с цел да ви го припомнят.

8.Близнаците ви учат да вземате всичко от живота

Знаете, има хора, които постоянно “си правят работата ”, а до тях се чувствате по-уверени? Така че, Близнаците постоянно преследват приключенията и заниманията, за които вие единствено скрито мечтаете, което ви дава кураж да ги преследвате.

9.Близнаците не се преструват, тъй като са отворени за всички

Близнаците в никакъв случай не осъждат никого, одобряват всички такива, каквито са. Самите близнаци се отличават с екстравагантност, тъй че в тяхно наличие няма да ви се постанова да носите маска.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР