1. Безкрайност Вие сте от хората, които обичат да рискуват. А

...
1. Безкрайност
Вие сте от хората, които обичат да рискуват. А
Коментари Харесай

Изберете един от трите символа и разберете какво ви готви съдбата

1. Безкрайност

Вие сте от хората, които обичат да рискуват. А ориста обича смелите. За вас животът е низ от безкрайни благоприятни условия и вие не се страхувате да пробвате нещо ново, даже с риск да сгрешите. Имайте търпението да дочакате щастливата развръзка на вашите инициативи. Прекалено отдадени сте на работата и не отделяте задоволително време за себе си. Не се опасявайте да рискувате и този път, в случай че се колебаете дали не е време за смяна. Не обичате да се застоявате на едно място и еднообразието ви уморява. Ако чувствате, че е пристигнал моментът за смяна, действайте без боязън и съмнения. В персонален проект също ви чака приятна изненада и добра опция за развиване. Шансът е на ваша страна и напъните ви ще се увенчаят с триумф.  Съдбата ще ви срещне с верните хора в верния миг.

2. Минало/Бъдеще

Вие сте от хората, които са реалисти. Помните предишното, взимате своите поучения в сегашното и градите рационални проекти за бъдещето. Предстои ви под напрежение интервал , в който ще би трябвало да взимате избрани решения за персоналния и професионалния си живот. Независимо дали измененията ще са планувани, или непредвидени, имате всички шансове да обърнете събитията в своя изгода. Доверете се на интуицията си, тъй като тя е вашата мощ. Не слушайте препоръки от недоброжелатели, които се пробват да ви убедят, че щом те не са се справили, няма да се справите и вие. Вярвайте повече в себе си и във опциите си.

3. Прозорец

Вие сте деликатна персона и не обичате да сте в центъра на шумни компании. Изчаквате търпеливо своя момент и действате. Не говорите доста, само че когато взимате думата, постоянно имате какво да кажете и хората ви слушат. В момента преминавате през сложен интервал. Нещата не вървят изключително в персонален проект. Успокойте сърцето си, всичко ще си пристигна на мястото. Бъдете по-търпеливи и си напомняйте, че има смисъл. Намирайте своя кей, с цел да укротявате бурите в душата си. Не позволявайте напрежението да се натрупа, потърсете метод да отпускате мозъка и сърцето си. Моментът е изключително удобен за разкриване на нови любовни връзки или за укрепване на старите. Открийте сърцето си и си позволете да бъдете щастливи.

Цветелина Велчева

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР