– Какво е било, какво е сега! Забременя от мен

...
– Какво е било, какво е сега! Забременя от мен
Коментари Харесай

Днес най-добрият приятел реши да подаде молба за развод. Дойде да поговорим.

– Какво е било, какво е в този момент! Забременя от мен … Ах, в случай че не беше детето, щях да избягам. Напусках университета, родителите ме изгониха от къщата, съвсем нямам другари … Умираше най-хубавите ми години! И можах да излизам с теб, да учим дружно.

Знаете, такива думи ме изненадаха. Дори не ми се искаше да пия кафе. За към две минути седяхме безмълвно, най-сетне, откакто събрах мислите си, му отговорих:
Тя забременя по твоя виновност.

 

Трябваше да си купите презервативи. Да, напуснал си университета, намерил си работа и е доста добра работа. Твоята заплата е фантазия на доста хора. Родителите ви те разрушиха ли? За две години работа сте си купили двуетажна къща. А другари? Половина от тях единствено пият. Ако не беше тя, нямаше да имаш половината от това, което имаш в този момент. Тя беше с теб постоянно.

Той безмълвно се изправи. На идващия ден той пристигна при жена си с голяма мечка и цветя, изрева, попита за амнистия. Всичко, което се случва в живота ви, е ваш избор.

Имате ли другарка или човек, който ви дава препоръки?

Не сте удовлетворени от работата? Кой ви отговорен в това? Не забравяйте, че вашият живот е ваш избор, всичко останало е отвращение и единствено вашето отвращение.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР