Технологии - Новини
Американската компания Microsoft е внесла интересна молба за патент

Американската компания Microsoft е внесла интересна молба за патент ...

... сгъне плавно, а не плоско.https://www.clubz.bg/uploads/2022/05/microsoft-сгъваем екран.jpg" border="0" alt="" width="764" height="515" />Разбира се, като всеки патент, от получаването му до реалното устройство могат да минат години.

Европейската индустрия търси начини да стане самодостатъчна при чиповете снимка CC0 ...

... Финансовата подкрепа на ЕС в този смисъл открива добра възможност, тъй като средствата ще бъдат получени от фонда за борба с икономическите последици от пандемията.Дава достъп до предварително конфигуриран виртуален десктопMicrosoft обяви нова облачна ...

... включващ ограничен брой клиенти. Програмата за тестване ще се разшири през следващите месеци, но все още не е известно кога облачната услуга ще стане публична.
Програмните езици не са най важни за кариерното израстване на софтуерните ...

... работодателя, установи проучването. Второто най-важно нещо е професионалното израстване и ученето, а накрая – компенсацията. Офис-глезотиите са в най-долната част от списъка на важните неща.
Разходите на предприятията с двуцифрен ръст тази годинаГлобалните разходи за ...

... заявления, в образованието – цифровата визуализация, в телекомуникациите – омниканалните търговски платформи, а в непрекъснатото производство – технологиите за подобряване на оперативната ефективност, пояснява той.

Технологията намалява разходите за извеждане на сателити в орбитаОтпечатване на ...

... не изисква кислород от въздуха, за да предотврати твърде бързото си втвърдяване. А използването на естествена UV светлина допълнително намалява консумацията на енергия от принтера.


На 23 май Xiaomi водещата световна компания за потребителска електроника

На 23 май Xiaomi водещата световна компания за потребителска електроника ...

... тяхното стратегическо сътрудничество по отношение на мобилната фотография. Първият имиджов флагман смартфон, разработен съвместно от двете компании, ще бъде официално представен през юли тази година.
Настолните процесори Ryzen 7000 обещават нов скок в производителността снимка AMD Вече ...

... да даде на процесорите оптимални топлинни характеристики и консумация на енергия. Анонсът на процесорите Ryzen 7000 е предвиден за тази есен. Очакват се подробностите от AMD.


ВизиткаБожидар Божанов е министър на електронното управление на България от

ВизиткаБожидар Божанов е министър на електронното управление на България от ...

... статии Етикети Персонализация Ако публикацията Ви е харесала, можете да последвате темата или автора. Статиите можете да откриете в секцията Моите статии Автор Йоан ЗапряновСондата SOLO Solar Orbiter засне най качествените снимки на повърхността на

Сондата SOLO Solar Orbiter засне най качествените снимки на повърхността на ...

... изключително детайлни и красиви снимки от повърхността на южния полюс на Слънцето.https://www.clubz.bg/uploads/2022/05/слънце снимки3.jpg" border="0" alt="" width="900" height="506" />https://www.clubz.bg/uploads/2022/05/слънце снимки 2.png" border="0" alt="" width="900" height="664" />Подводните интернет кабели са ценен източник на данни за земетресенията снимка ...

... обща дължина над 1,3 милиона км, океанолозите и сеизмолозите, които изучават подводни течения и подводни земетресения, ще имат достатъчно нови данни, с които да работят.


Когато сърдечните камери излязат извън синхрон могат да се образуват

Когато сърдечните камери излязат извън синхрон могат да се образуват ...

... възможните предизвикателства и препятствия е дълъг и обезсърчителен. Но възвръщаемостта на технологиите в медицината, измерена в пари, благополучие и човешки животи, вероятно ще бъде огромна.Американският милиардер и предприемач Илон Мъск обяви готовността си да

Американският милиардер и предприемач Илон Мъск обяви готовността си да ...

... страницата на президента във "Фейсбук". "Чрез технологиите може да се направи много за подобряване на качеството на живота", заяви Мъск пред събралото се множество. Източник:БТА


Разбира дали вашата компютърна система е заразена с EmotetEmoCheck е ...

... сканирането и анализа. Софтуерният инструмент EmoCheck може да открие наличието на банковия троянец в системата, така че потребителите да предприемат незабавни действия за премахване на заразата. Даунлоуд:Подводните оптични кабели могат да предупреждават за предстоящи цунами и ...

... океаните от близко разстояние. Налице е и примамливата възможност за измерване на други природни феномени като подводни вулканични изригвания и цунами в бъдеще“, каза той.