Сред котките също понякога има и майки, които стават агресивни,

Сред котките също понякога има и майки, които стават агресивни, ...

......... нахвърлила върху хранещ се котарак, когато котето се приближило към него. На котарака му се наложило да отстъпи мястото си. През цялото време, докато пухкавото малко коте се храни, котката внимателно следи ситуацията. Даже бедният котарак си изпатил още веднъж. Потребителите в мрежата съжалиха гладния котарак.Превод и редакция: БЛИЦ  


Метеорит изгоря в нощното небе над Япония и беше заснет

Метеорит изгоря в нощното небе над Япония и беше заснет ...

......... Нова телевизия. А местни учени обясниха, че много рядко се случва експлозията да е толкова ярка.   People across wide areas of Japan were treated to a spectacular light show in the early hours of Sunday, thanks to what is believed to be a meteor. — NHK WORLD News (@NHKWORLD_News)


Още преди да се разбере кой е поставил мистериозната метална

Още преди да се разбере кой е поставил мистериозната метална ...

......... авантюристи, които са искали да зърнат мистериозния обект, показват, че на мястото е останала само едно малко парче метал и купчина камъни. Странният метален предмет е забелязан за първи път на 18 ноември от екипаж на хеликоптер, който брои овце от въздуха, в отдалечен югоизточен район на Юта.      


Усмивки от нашите дезинфектори, които освен срещу COVID-19, „пръскат” и

Усмивки от нашите дезинфектори, които освен срещу COVID-19, „пръскат” и ...

......... Усмивки от нашите дезинфектори, които освен срещу COVID-19, „пръскат” и свежо настроение.И напомнят, че въпреки сложната пандемична обстановка, трябва да продължим да търсим красотата в малките неща, които ни радват.И най-важното – да спазваме противоепидемичните мерки и да носим маските правилно!Пазете се и бъдете здрави!   


Замръзването на ключалката на автомобила е изключително неприятно дори за

Замръзването на ключалката на автомобила е изключително неприятно дори за ...

......... би бил използването на минерална смазка, която има по-дълготраен ефект и е устойчива на измиване. Не забравяйте, че е необходимо да се грижите за колата си, особено през зимния сезон. Всички компоненти и части на автомобил, дори гумените уплътнения, пантите и ключалка на вратата, изискват внимание.   Още от ЛЮБОПИТНО:


Таро карта

Таро карта "Сила" определя събитията и емоциите ни в деня ...

......... Тя може да се тълкува и като намиране на смелост за освобождаване от потисническите връзки. Картата също така се свързва с ревност и непреодолимото желание за интимна близост. Здраве "Силата" вещае добро здраве и добра физическа форма. Под нейното влияние дори болните ще почувстват прилив на енергия. Още от ЛЮБОПИТНО:Лекари от частната болница „Кардиолайф“ в Ловеч се притекоха на

Лекари от частната болница „Кардиолайф“ в Ловеч се притекоха на ...

......... отиде в Ковид-отделение посочи, че това не е особено геройство, при положение че е млад, на 30 години. „Предвид тази спешна ситуация, мисля, че всеки лекар би трябвало да е готов да помогне по някакъв начин, особено когато няма заболявания. Все пак за това сме лекари“, бе категоричен д-р Нешев. 


Лекари от частната болница „Кардиолайф“ в Ловеч се притекоха на

Лекари от частната болница „Кардиолайф“ в Ловеч се притекоха на ...

......... отиде в Ковид-отделение посочи, че това не е особено геройство, при положение че е млад, на 30 години. „Предвид тази спешна ситуация, мисля, че всеки лекар би трябвало да е готов да помогне по някакъв начин, особено когато няма заболявания. Все пак за това сме лекари“, бе категоричен д-р Нешев. 


Овен Това е ден, в който да се поучите от

Овен Това е ден, в който да се поучите от ...

......... такива дни.  Водолей Този вторник ще се изненадате от уменията си. Това трябва да ви покаже, че е нужно да вярвате повече в себе си. Риби  Този вторник ще се проявите като истински герои. Едва ли ще има по-смели и отзивчиви от вас. Ще станете за пример! Още от ЛЮБОПИТНО:


Днес идеята да правим снимка и никога да не видим

Днес идеята да правим снимка и никога да не видим ...

......... трудна за разбиране, тъй като се снимаме с нашите цифрови фотоапарати или смартфони, незабавно споделяйки снимки, които правим.  Но върнете се обратно към времето, когато фотографията беше аналогов процес и забавянето между правенето на снимката и гледането на отпечатъците можеше да отнеме много месеци, дори години - достатъчно дълго, за да се забрави. 


сички сме затаили дъх и гледаме с надежда към новата

сички сме затаили дъх и гледаме с надежда към новата ...

......... едно след друго ще се случват хубаво след хубаво събитие. За много от тях времето е перфектно да обърнат повече внимание на семейството, а защо не и да го допълнят с нов член. Не бива да се нагърбват с много задачи, няма да им се получи да балансират измежду всичко.Новолуние е лунна фаза, при която обърнатата към Земята страна

Новолуние е лунна фаза, при която обърнатата към Земята страна ...

......... На 8 август ще има Новолуние в знака на Лъва. На 7 септември ще има Новолуние в знака Дева. На 6 октомври ще има Новолуние в знака Везни. На 5 ноември ще има Новолуние в знака на Скорпиона. На 4 декември ще има Новолуние в знака Стрелец. Още от ЛЮБОПИТНО:


ази година може и да беше изпълнена с драматизъм, с

ази година може и да беше изпълнена с драматизъм, с ...

......... с коронавируса.Алис УолтънЕдинствената дъщеря на основателя на Walmart Сам Уолтън е на първо място в тазгодишната класация. Въпреки скорошните сътресения на пазара богатството на Уолтън се увеличава с 23% за година до 54.4 млрд. долара. Уолтън не участва в управлението на американския гигант. Тя води програма във фондацията на семейството.


Има случаи, в които приемът на аспирин всеки ден може

Има случаи, в които приемът на аспирин всеки ден може ...

......... си лекар за аспирин на доматена основа, който не дразни стомаха и дали можете да приемате него, вместо обикновения.   Учени изследват ползата от аспирин при COVID-19 Британски учени от катедрата по медицина на университета в Оксфорд изследват аспирина като възможно лекарство при COVID-19, съобщи РИА ... Още от ЛЮБОПИТНО:


Американският речник „Мериам-Уебстър” избра думата „pandemic” (пандемия, пандемичен) за дума

Американският речник „Мериам-Уебстър” избра думата „pandemic” (пандемия, пандемичен) за дума ...

......... „предоставяне на услуга в замяна на друга такава”. Той стана много популярен покрай процедурата за импийчмънт на американския президент, започнала през септември. Тръмп е обвинен, че е задържал отпускането на финансова помощ за Украйна, за да принуди Киев да започне разследване срещу политическия му опонент Джо Байдън и неговия син. 


Има още време, в което можем да приготвим любимата си

Има още време, в което можем да приготвим любимата си ...

......... за една нощ. Сложете вестник под тях, за да видите дали някой от бурканите ще протече през нощта. Ако е така – сложете нова капачка и затворете добре. Ако всичко е наред – можете да прибирате на хладно и след 20-тина дни да опитате какво сте сътворили! Още от ЛЮБОПИТНО:Всички по-дългосрочни прогнози през ноември не вещаеха толкова силни снеговалежи

Всички по-дългосрочни прогнози през ноември не вещаеха толкова силни снеговалежи ...

......... максималните стойности може да достигнат и +2 градуса. Към сряда и четвъртък се очаква максималните стойности да стигнат до +4 градуса, а на места и +6-7 градуса. Това означава, че снежната покривка ще започне да изчезва и няма да се задържи дори до края на тази седмица. Още от ЛЮБОПИТНО:


Прошката е едно от най-хубавите качества, които човек може да

Прошката е едно от най-хубавите качества, които човек може да ...

......... живота им. Изобщо не изпитват трудност да го направят, защото знаят, че е за тяхно добро. Друго, което никога не прощават, са мръсни игрички на работното място. За Лъвовете кариерата е много важна и не биха позволили на някой да ги спъне по пътя им към върха. Още от ЛЮБОПИТНО:


От сосове, които са прелели от тавата до паднали трохи

От сосове, които са прелели от тавата до паднали трохи ...

......... за хляб може да обезцвети алуминия. С помощта на гъбичка или четка за зъби разнесете пастата във вътрешността на фурната, като избягвате оголените метални повърхности и вратата. Оставете за една нощ. 3. Почистете Отстранете пастата с пластмасово стъргало, ако е необходимо. Останалата паста избършете с влажна кърпа. Още от ЛЮБОПИТНО:


Що се отнася до вземането на решения, някои жени са

Що се отнася до вземането на решения, някои жени са ...

......... е важно да преследва целта си, докато не я постигне. Тя никога не се отказва, но има една голяма слабост - изключително бързо губи търпение. Въпреки нетърпеливостта си, жената Стрелец е изключително смела и решителна. Това са двете качества, благодарение на които тя винаги постига целите си. Още от ЛЮБОПИТНО:


Американският речник „Мериам-Уебстър” (Merriam-Webster) избра думата „pandemic” (пандемия, пандемичен) за

Американският речник „Мериам-Уебстър” (Merriam-Webster) избра думата „pandemic” (пандемия, пандемичен) за ...

......... „предоставяне на услуга в замяна на друга такава”. Той стана много популярен покрай процедурата за импийчмънт на американския президент, започнала през септември. Тръмп е обвинен, че е задържал отпускането на финансова помощ за Украйна, за да принуди Киев да започне разследване срещу политическия му опонент Джо Байдън и неговия син. 


В любовта е много важно да сме честни с партньора

В любовта е много важно да сме честни с партньора ...

......... битови впечатления запазете за себе си, за да имате по-хармонична и щастлива връзка. Фокусирайте се върху важните неща! 6 зодии с НОВИНА през декември Декември ще ни поднесе много интересни изненади, ще ни подари неочаквани подаръци от Съдбата и ще ни накара да се почувстваме много щас... Още от ЛЮБОПИТНО:


езонът на подаръците настъпва постепенно и както всяка Коледа, така и

езонът на подаръците настъпва постепенно и както всяка Коледа, така и ...

......... е напълно достатъчна. Коледа е времето, когато си спомняме, че няма нищо по-ценно от време с близките, от топлата прегръдка на най-любимия човек, от смеха и веселието на най-малките. Избирайте подаръците внимателно, но не забравяйте кое е най-важното – а именно, топлият уют у дома с всички хора, които обичаме.


Личното име може да донесе много неща на собственика си,

Личното име може да донесе много неща на собственика си, ...

......... при промяна на обстоятелствата и да се възползват от тях. Обичат да доминират в отношенията си с околните. Ключ 9 – Импулсивни и жертвоготовни Могат да бъдат много всеотдайни или пък абсолютни егоисти. Изпитват особено влечение към придобиване на знания за глобалните закони, движещи Вселената и човека. Още от ЛЮБОПИТНО:


Загадъчният метален монолит с неизвестен произход, чието скорошно откриване в

Загадъчният метален монолит с неизвестен произход, чието скорошно откриване в ...

......... Маккракън наскоро сподели пред в. "Таймс", че баща му му е казал през 2002 г., че "би искал да остави произведенията си на изгубени места, за да бъдат открити по-късно".По-рано седмицата Дейвид Цвирнер, законният представител на Маккракън, заяви, че счита за напълно възможно мистериозният монолит да е дело на авангардиста.


Според Таро  за декември Близнаците ще се опитват да намерите

Според Таро  за декември Близнаците ще се опитват да намерите ...

......... ще се отрази на нейното качество. Здраве: Крал пентакли (обърната позиция) Тази карта означава, че трябва да обърнете повече внимание на заболяванията, които са свързани с възрастовите изменения. Не пийте много алкохол и не преяждайте. Избягвайте лошите навици. Ако забележите признаци на някакво заболяване, посетете вашия лекар. Още от ЛЮБОПИТНО:


Овен През новата седмица ще се наложи да бъдете по-смели

Овен През новата седмица ще се наложи да бъдете по-смели ...

......... се възползвате максимално от романтиката, която ви очаква. Ако имате тайна, която ви тежи и искате да споделите, сега е идеалният момент. Дева През тази седмица ще се вълнувате най-вече от духовното израстване. Има реален шанс да стартирате нови начинания заедно с половинката, което ще ви сближи. Още от ЛЮБОПИТНО:


Не само Вселената е изпълнена с тайни, зодиакалните знаци също

Не само Вселената е изпълнена с тайни, зодиакалните знаци също ...

......... живота си Водолеят се интересува само от едно - новите преживявания. Този знак е обсебен от манията за приключения. Риби Рибите помагат на всички дори и на тези, които не искат помощта им. Представителите на този знак винаги се ръководят от манията си да се чувстват незаменими. Още от ЛЮБОПИТНО:


Според картите таро месец декември ще бъде период на

Според картите таро месец декември ще бъде период на "прегряване" ...

......... Десет меча (изправено положение) Време е да обърнете внимание на здравето си. Ако имате някакви проблеми, незабавно потърсете медицинска помощ. Обърнете внимание на други карти в оформлението. Не забравяйте, че има риск от проблеми в бъдеще и затова трябва да бъдете изключително внимателни, за да избегнете усложнения. Още от ЛЮБОПИТНО:


Стрелците по природа са енергични и любопитни. Те могат да

Стрелците по природа са енергични и любопитни. Те могат да ...

......... щастливи и винаги са гот... 3. Говорят без филтър Стрелците имат лошия навик да казват каквото им хрумне. Те са склонни и да задават въпроси, които излизат като любопитни, смущаващи и дори обидни. Като цяло, винаги говорят без филтър и чувство за такт, което е доста смущаващо. Още от ЛЮБОПИТНО:


Внимание, дами! Семейните отношения могат да са нещо трудно и

Внимание, дами! Семейните отношения могат да са нещо трудно и ...

......... Съпругът си поел дъх и продължил: - После тя беше толкова благодарна за разбирането ми и помощта, че докато я изпращах до вратата, се обърна към мен през сълзи и каза: - Моля, дали имате още нещо, което жена ви да не използва? -...и аз ѝ го дадох! Още от ЛЮБОПИТНО:


Някои хора са като магнит за околните и всички ги

Някои хора са като магнит за околните и всички ги ...

......... за равенство и справедливост, но понякога поведението им граничи с лудост, която не се разбира от всички около тях. Интелектуалните способности на представителите на тази зодия изумяват и привличат всички. Ако успеете да спечелите сърцето на Водолея, то той ще направи всичко възможно да не ви разочарова. Още от ЛЮБОПИТНО:


Картите Таро обещават месец на преоткриване за Овена. През последния

Картите Таро обещават месец на преоткриване за Овена. През последния ...

......... здраве и ви обещава добро настроение и прилив на жизненост. Ако имате здравословни проблеми, очевидно успявате да водите пълноценен живот. Препоръчително е в бъдеще да не извършвате действия, за които може да съжалявате. В случай на влошаване на здравословното ви състояние незабавно да се консултирайте с лекар. Още от ЛЮБОПИТНО:


Прекарваме голяма част от деня ни на пълни обороти. Важно

Прекарваме голяма част от деня ни на пълни обороти. Важно ...

......... полов акт много по-рядко от мъжете, което, разбира се, е напълно несправедливо. Шансовете са, че вашият съпруга иска да се наслаждавате на секса толкова, колкото и той. Затова, ако изпитвате някакви притеснения в тази област, добре е да поработите по въпроса и да ги промените възможно най-скоро. Още от ЛЮБОПИТНО:


Лорън разбрала съвсем случайно, че нейният котарак Дейв е истински

Лорън разбрала съвсем случайно, че нейният котарак Дейв е истински ...

......... Изненадващо Дейв повторил отлично мелодията след собственичката си. И как ли няма да запее след като е страшно гладен. Лорън е записала пеенето на домашния си любимец на видео. Кадрите, публикувани в TikTok, са събрали над 12 милиона гледания. Потребителите са поразени от таланта на котарака.Превод и редакция: БЛИЦ  


Овен Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще

Овен Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ...

......... Здраве ще имате, а всичко друго само ще дойде по реда си. Водолей Ще получите романтична изненада от половинката си. Очаква ви нещо вълнуващо и прекрасно. Риби Не позволявайте на никого да ви казва, че не можете. Можете всичко и още как! Докажете го на целия свят. Още от ЛЮБОПИТНО:


Котките и кучетата, които живеят заедно, имат сложни взаимоотношения. Понякога

Котките и кучетата, които живеят заедно, имат сложни взаимоотношения. Понякога ...

......... от това видео пък са решили да се съревновават. Те са си устроили истинска битка на погледи. Котето явно изглежда по-неспокойно, очевидно се страхува да не загуби. Кучето за разлика от него е доста спокойно. В крайна по-малкото животно не издържа на напрежението и атакува кучето.Превод и редакция: БЛИЦ  


Овен Това е седмица, в която е добре да се

Овен Това е седмица, в която е добре да се ...

......... да не изпадате в отчаяние и да направите всичко възможно, за да възвърнете душевното си равновесие. Не забравяйте че много хора ви обичат и че вие означавате много за тях. Използвайте целия си арсенал, за да върнете отново радостта в живота си - рисувайте, пейте, тичайте, скачайте... Още от ЛЮБОПИТНО:


Овен Този понеделник ви предстои покоряването на връх в нова

Овен Този понеделник ви предстои покоряването на връх в нова ...

......... да не съжалявате после. Водолей Този понеделник потърсете щастието вътре в себе си. Само така ще може да му се наслаждавате дългосрочно. Риби Този понеделник може да се окаже нов период за вас. Дали ще е изпълнен с положителни или с отрицателни моменти зависи само от вас. Още от ЛЮБОПИТНО:


икендът е време за почивка и релакс. За разходка сред

икендът е време за почивка и релакс. За разходка сред ...

......... След това загребете от шоколадовата смес с нея. Пуснете топчето в тавата с какао и лешници.Правете трюфелите на порции. Оваляйте всяко топче в какаото и лешниците, след това го оформете между дланите си и отново оваляйте.Подредете шоколадовите трюфели върху поднос.За още интересни идеи за готвене - разгледайте канала на  във По темата


При извършените през 2019 проверки на съдържанието на храните в

При извършените през 2019 проверки на съдържанието на храните в ...

......... листа. Във всяка пета опаковка имало и частици от други растения, включително клечки. Сред възможните причини за фалшификацията са нарасналите цени на подправките, предполагат от Службата за защита на потребителите. И за да може риганът да бъде предложен на по-ниски цени, е „допълнен“ с други растителни частици. Още от ЛЮБОПИТНО:


Овен Това е седмица, в която е добре да се

Овен Това е седмица, в която е добре да се ...

......... да не изпадате в отчаяние и да направите всичко възможно, за да възвърнете душевното си равновесие. Не забравяйте че много хора ви обичат и че вие означавате много за тях. Използвайте целия си арсенал, за да върнете отново радостта в живота си - рисувайте, пейте, тичайте, скачайте... Още от ЛЮБОПИТНО:


Когато сме болни от сезонен грип или коронавирус, температурата е

Когато сме болни от сезонен грип или коронавирус, температурата е ...

......... челото като добавите отгоре и влажна кърпа. Постойте така 15-20 минути, за да усетите някакво действие. Пулмолог: Водещ симптом за по-леко прекарване на COVID-19 е високата температура Водещ симптом при хората, които минават по-леко през коронавируса, е температурата! Това заяви пулмологът д-р София Ангелова пред БНТ. ...   Още от ЛЮБОПИТНО:


След пика на втората вълна на COVID-19 сме поставени пред

След пика на втората вълна на COVID-19 сме поставени пред ...

......... от домашно ушитите маски. Използвайте маски, с които наистина ще се предпазите от вируса и които ще ви осигурят висока защита. Здравето ни е на първо място и е важно да сме добре информирани, така че да запазим здравето на себе си и на хората около нас. Още от ЛЮБОПИТНО:


Тази Коледа пазаруването ще бъде по-различно и трябва да се

Тази Коледа пазаруването ще бъде по-различно и трябва да се ...

......... да ви звучи, след като сте поръчали всичко, изтрийте си хронологията от компютъра, която ви показва в кои сайтове сте влизали и кои подаръци сте разглеждали. Така ако делите един компютър с любимия човек, той няма как случайно да види какво сте му избрали за Коледа. :) Още от ЛЮБОПИТНО:


Много от нас все още се бъркат кои магазини ще

Много от нас все още се бъркат кои магазини ще ...

......... дистанция от 1.5 м и да се носят маски от всеки посетител и търговец.     8 идеи какво да правим, ако сме под карантина на Коледа Последните новини в страната около пандемията с COVID-19 са, че от петък моловете, ресторантите и училищата отново затварят врати. Идея... Още от ЛЮБОПИТНО:


Има лъжи, които просто не можем да си спестим, колкото

Има лъжи, които просто не можем да си спестим, колкото ...

......... да го мотивира още, дори свалянето на килограми все още да не е факт. Тази лъжа може да накара човека отсреща да полети от щастие, да му дойдат още сили за тренировки и всъщност по този начин вие му правите услуга като го мотивирате да продължи напред. Още от ЛЮБОПИТНО:


В любовта всички сме различни, но и си приличаме по

В любовта всички сме различни, но и си приличаме по ...

......... Най-често Близнаците стават родилите около 30-тата си година, когато вече са опитали всичко от живота и няма да съжаляват, че нещо особено им липсва. Тази стратегия никак не е лоша, защото по този начин остават верни на човека до себе си и се наслаждават на семейния живот. Още от ЛЮБОПИТНО:


Денят на 30 ноември ще премине под влиянието на таро

Денят на 30 ноември ще премине под влиянието на таро ...

......... е най-благоприятната таро карта по отношение на здравето.  Влиянието на тази аркана се изразява в спад в енергията, намаляване на тонуса. Тя отговаря на процесите на естествено стареене и отслабване.  Възможно е да отключи депресия, безсъние, ревматични болежки, както и хронични здравословни проблеми, характерни за старостта.   Още от ЛЮБОПИТНО:


Картите Таро са не само най-известните, но и най-загадъчните от

Картите Таро са не само най-известните, но и най-загадъчните от ...

......... "Девет чаши" За Водолея тази карта показва пълно удовлетворение от собствения живот. Тя се счита за символ на хармония, спокойствие, щастие и радост. Риби -"Шестица пентакли" Съветът към Рибите е да управляват разумно финансите си, но да не забравят да отделят част от приходите си за благотворителност. Още от ЛЮБОПИТНО:


Медицинските сестри наравно с лекарите и санитарите са от първият

Медицинските сестри наравно с лекарите и санитарите са от първият ...

......... изгради британското правителство извън болниците през тази година, също носят нейното име. Историята и делото на Флорънс Найтингел се изучават детайлно в училище и няма британец, който да не е запознат с нея!На 12 май, денят, когато е родена Флорънс Найтингейл, светът отбелязва Международния ден на медицинската сестра.       Източник: Новини Лондон


От няколко години става ясно, че биофлуоресцентността е по-често срещана

От няколко години става ясно, че биофлуоресцентността е по-често срещана ...

......... някои прилепи. Австралийските светещи животни се присъединяват към много други създания с подобни способности - насекоми, жаби, фунги. Биофлуоресцентността се проявява, когато живо същество поеме високоенергийна радиация, като ултравиолетовата, и след това излъчва светлина на по-ниска честота. За това допринасят протеини в кожата или други тъкани - кости и зъби.


Декември ще ни поднесе много интересни изненади, ще ни подари

Декември ще ни поднесе много интересни изненади, ще ни подари ...

......... се случи нещо непредвидимо. Обаче към средата на месеца ще научат най-голямата новина, а именно това, че през 2021 г. ще станат родители! Щастието ще е както за тях и половинката им, така и за цялото семейство. Ще бъде една незабравима и вълнуваща Коледа. Насладете ѝ се! Още от ЛЮБОПИТНО:


Има страхотни рецепти за хората, които постят по това време

Има страхотни рецепти за хората, които постят по това време ...

......... слагате да се пече на предварително загрята на 180 градуса фурна. Заливката за мусаката се слага малко преди да е напълно готова. За нея настъргвате веган кашкавала и добавяте Skyr-a. След като разбъркате добре, изливате отгоре върху мусаката и печете до златисто. Да ви е сладко!   Още от ЛЮБОПИТНО:


Свинската мас се използва от хилядолетия като лек и храна

Свинската мас се използва от хилядолетия като лек и храна ...

......... тяло: и двата продукта се усвояват перфектно при условие, че организмът е напълно здрав. За тези, които се опитват да отслабнат, мазнините също ще свършат добра работа, защото са отличен източник на енергия. Свинската мас със зеленчуци е най-добрият избор по време на диета, категорични са експертите. Още от ЛЮБОПИТНО:


Хотелите са готови да предлагат решения от дистанция. В стремежа

Хотелите са готови да предлагат решения от дистанция. В стремежа ...

......... за двойна стая 994 лева", поясни Богданов. Хотелиерите предлагат и специални отстъпки за собствениците на фирмите, които командироват свои служители да работят от хоум офисите. За много тази ниша е спасителен вариант. Надеждата на собствениците е така да компенсират загубите, тъй като за втори път тази година попадат в локдаун.


В разгара на цитрусовия сезон, любимите на всички цитрусови плодове

В разгара на цитрусовия сезон, любимите на всички цитрусови плодове ...

......... това засилват метаболизма и това със сигурност е от полза за тези, които желаят да отслабнат. Намалява рискът от развитието на Алцхаймер Флавоноидите в цитрусовите плодове помагат за предотвратяване на заболявания като болестта на Алцхаймер и Паркинсон, които са резултат от разграждането на клетките в нервната система. Още от ЛЮБОПИТНО:


то няколко нови професии, които вероятно ще бъдат търсени в

то няколко нови професии, които вероятно ще бъдат търсени в ...

......... спазването на карантинатаМестните власти в градовете наемат хора, които да помагат при контрола на спазването на карантината, наложена на заразените с COVID-19 и контактните лица. Те отговарят и на сигналите на гражданите за случаи на неспазване на противоепидемичните мерки. За подобна работа в САЩ се плаща около 30 долара на час.


а 22 ноември се навършиха 15 години, откакто Ангела Меркел

а 22 ноември се навършиха 15 години, откакто Ангела Меркел ...

......... В коя партия членува майката на Меркел?А. Християндемократически съюз (ХДС) Б. Германска социалдемократическа партия (ГСДП) В. Свободна демократическа партия (СвДП)14. Кого Меркел умее да имитира особено сполучливо?А. Владимир Путин Б. Доналд Тръмп В. Герхард Шрьодер15. Какво обича да пие Меркел на закуска?А. Кафе Б. Черен чай В. Чай от мента


Мечтали ли сте някога да имате възможност да погледнете през

Мечтали ли сте някога да имате възможност да погледнете през ...

......... популярност в световен мащаб и има огромен брой фенове. Надяваме се да намери и такива у нас, за да може да споделим спиращи дъха гледки от България. Определено имаме какво да покажем на света като красота. Аз лично с радост бих се включил в инициативата. А ти?  Още от ЛЮБОПИТНО:


Много хора бяха лишени от своите екскурзии в началото на

Много хора бяха лишени от своите екскурзии в началото на ...

......... край неговите брегове, през чудесните винени дестинации и разбира се - Бергамо и Милано. Препоръчваме да организирате своето пътуване така, че да кацнете в Бергамо и да пътувате до Милано - цените в нощувките не са малки и това може да ви помогне да оптимизирате бюджета си. Още от ЛЮБОПИТНО:


Всяка домакиня има свои малки тайни, които придават на дома

Всяка домакиня има свои малки тайни, които придават на дома ...

......... парче от банановата кора и месото ви ще стане крехко, сочно и ароматно. 3. Ако пълните пиле или пуйка е добре да не го миете отвътре с вода. Просто го избършете със суха кърпа – иначе плънката ще се овлажни и може да не се изпече добре. Още от ЛЮБОПИТНО:


Бананите заслужено заемат лидерската позиция за най-предпочитан екзотичен плод. Въпреки

Бананите заслужено заемат лидерската позиция за най-предпочитан екзотичен плод. Въпреки ...

......... узреят. Със сигурност в домашни условия този процес протича по-бавно, отколкото в газовата камера, но крайният резултат определено си заслужава. Този начин на зреене гарантира не само, че бананите ще са по-сладки, но и по-трайни.Купените от магазина жълти банани бързо се свиват и кората им става тъмнокафява. Още от ЛЮБОПИТНО:


Ситуацията в момента за никого не е приятна - много

Ситуацията в момента за никого не е приятна - много ...

......... на място. Но онлайн, разбира се - извадете всички фирми и им изпратете мейл с актуално CV, в което питате дали имат свободни работни позиции. И разбира се, проверете какви свободни позиции има в бюрото по труда. Може да останете изненадани от това, което ще видите там.  Още от ЛЮБОПИТНО:


Познавате ли хора, на които може да доверите всичките си

Познавате ли хора, на които може да доверите всичките си ...

......... останете там.  Същото важи и за тайните. Ако решите да споделите най-дълбоката си тайна с един Лъв, можете да сте сигурни, че никой друг няма да я разбере. Подобно на Скорпионите, Лъвовете няма да кажат на никого за тайните ви, освен ако не ги предадете първо.   Още от ЛЮБОПИТНО:


Вероятно знаете, че на английски език часовете преди обяд се

Вероятно знаете, че на английски език часовете преди обяд се ...

......... - "past midday" (след обед), сте в заблуда, обяснява влогърът Ник от All Our Questions. В САЩ и Канада общоприетият стандарт е дванадесетчасовият, затова и там най-масово се използват съкращенията AM и PM. Тъй като живеем в глобален свят, те отдавна са добили популярност на повечето места. Още от ЛЮБОПИТНО:


Бракът е за цял живот! Но за някои  тази максима

Бракът е за цял живот! Но за някои  тази максима ...

......... от представителите на този знак сключват повече от един брак, защото са във вечното търсене на перфектната връзка. Изключение са случаите на Везни, които имат късмета да срещнат „точния“ човек в младостта си. Но те никога не се отказват и в крайна сметка намират това, което търсят. Още от ЛЮБОПИТНО:


Както има хора, на които може да разчитате напълно да

Както има хора, на които може да разчитате напълно да ...

......... се съпротивлявате на плана на Дева, те със сигурност ще ви го покажат като разкажат на всеки как не се справяте добре. А ако сте им споделили някоя тайна, трябва да сте сигурни, че в изблик на ярост ще я споделят с всеки, готов да слуша.   Още от ЛЮБОПИТНО:


Овен Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата

Овен Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата ...

......... събития през декември, а заради вътрешната хармония, която ще пост... Неочакван подарък от близък човек ще ви зарадва. Водолей Късметът днес ще го намирате у дома - само се огледайте и вижте колко богат човек сте. Риби Отдавна забравени чувства и хора ще напомнят за себе си. Още от ЛЮБОПИТНО:


Известно е, че всяка народност по света си има свои

Известно е, че всяка народност по света си има свои ...

......... братовчеди. И така на ежегодният празник Геревол, мъжете от Уодабе се обличат в традиционни костюми, слагат традиционен грим в търсене на традиционното – нова жена. Ако новата двойка успее да се измъкне, без мъжът на момичето да ги види, те биват признати от обществото. Това се нарича брак по любов.