Телевизия


Новият сезон на обичаното кулинарно предаване "Ловци на храна" се

Новият сезон на обичаното кулинарно предаване "Ловци на храна" се ...

... за да разкрият за всички пред екраните неочаквани рецепти и чудните истории, които крият те.В неповторима комбинация от впечатляващите енциклопедични и кулинарни познания на Chef Токев и любопитството на неговия нов спътник, новият сезон на предаването обещава много повече емоции и вкусове от всеки друг сезон досега.  По публикацията работи:


За поредна година националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR е

За поредна година националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR е ...

... ON AIR. Това отрежда място на телевизията в челната петица на най-предпочитаните медии. Паралелно с това, според независимото проучване Graduate Survey от ToTheTop Agency, националната политематична телевизия е в Топ 20 на най-предпочитаните работодатели от българските студенти за 2021г. Целия доклад на института "Ройтерс" може да видите .По публикацията работи:


Снимка: Viasat HistoryNormal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE Истинската история за падението на Ан Болейн,

Снимка: Viasat HistoryNormal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE Истинската история за падението на Ан Болейн, ...

... ако е така - защо?Току-що написах книга за историята на британската монархия, така че мога да кажа, че медиите очевидно изиграха огромна роля в това. И мисля, че имаме това трайно очарование, има някаква магия в кралския живот. Обичаме да научаваме повече за тях и да клюкарстваме.  По публикацията работи:Едно от най-чаровните телевизионни лица в родния ефир - водещата

Едно от най-чаровните телевизионни лица в родния ефир - водещата ...

... Затова и повечето бременни жени избират частните болници, избират и при кого да родят. Има много какво да направи държавата по отношение на майчиното и детско здраве, а българските жени не се нуждаят от насърчаване на раждаемостта. Ние раждаме, но условията трябва да се променят и то скоро.По публикацията работи:


Здравният репортер и водещ на поредицата "COVID-19: Ваксините" Мария Ванкова

Здравният репортер и водещ на поредицата "COVID-19: Ваксините" Мария Ванкова ...

... именно такъв журналист", коментира Антон Хекимян, директор "Новини, актуални предавания и спорт". Мария Ванкова е част от редакцията на bTV Новините от 2008 г., когато се присъединява като стажант и в последствие заслужено преминава през различните стъпала в професията. За своята работа тя получава редица признания и награди. По публикацията работи:


Телевизионните журналисти Мирослава Иванова и Марина Цекова се завръщат в

Телевизионните журналисти Мирослава Иванова и Марина Цекова се завръщат в ...

... която да осмисли пътя напред" – сподели Марина Цекова. Досегашната водеща на „Здравей, България“ Лора Инджова продължава своето професионално развитие в Нова Броудкастинг Груп. Мартина Ганчева се разделя с компанията по собствено желание. Нова Броудкастинг Груп благодари за нейната ползотворна работа и й пожелава успех в бъдещите проекти.По публикацията работи:Очаква ни бъдеще, в което дигитализираните финансови услуги ще стават

Очаква ни бъдеще, в което дигитализираните финансови услуги ще стават ...

... които могат да им помогнат за подобряването на качеството им на живот.  Следващото специално студио „Бъдещето“ на Bulgaria ON AIR ще се проведе на 28 ноември, а фокус в него ще бъде общуването. Повече подробности за него, както и за целия проект „Бъдещето“ може да откриете на  По публикацията работи:


Любопитни срещи с легенди от боксовия ринг и шампиони от

Любопитни срещи с легенди от боксовия ринг и шампиони от ...

... в Европа. Това са само част от срещите и гостите в програмата на единственото предаване за бойни спортове и изкуства у нас, което националната политематична телевизия излъчва.Не пропускайте най-важното от света на спорта и ожесточените срещи на боксовия ринг – в „BOEC.BG“, всяка неделя, от 19:00 часа.  По публикацията работи:


Те са пример за "любов по действителен случай". Без граници,

Те са пример за "любов по действителен случай". Без граници, ...

... – буквални и метафорични, тече срещата с двамата герои на „Умно село” като един интелектуален спецкурс по толерантност, глобалност, свободолюбие. Гледайте Мариана Мелнишка и Александър Геров в епизода „Шосетата на свободата” от документалната поредица "Умно село" – на 6 юни, от 19:30 часа, по Bulgaria ON AIR.  По публикацията работи:


Вкусът на смъртта е горчив, особено ако е предизвестен. Това

Вкусът на смъртта е горчив, особено ако е предизвестен. Това ...

... Потър), Чарлс Денс ("Игра на тронове") и други. Динамичен, напрегнат, сериалът притежава всички компоненти на жанра, напластени от ярко изразени отношения между персонажите, за които нищо не е спестено.Гледайте двете части на "И тогава не остана никой" на 29-и и 30-и май от 22.00 часа по телевизия.  По публикацията работи:


Това е нещо повече от битка, това е война. Под

Това е нещо повече от битка, това е война. Под ...

... завръща с повече огнева мощ и гняв към системата, няма да бъде забравена жертвата на Найроби. Всъщност няма да бъде забравена нито една жертва, остава да видим какво ще е отмъщението. В сериала отново ще звучи хита "Bella Ciao", както и "In The End" на Linkin Park.  По публикацията работи:Може ли да бъде романтичен уговореният брак разкриват Джейкъб Колинс-Леви

Може ли да бъде романтичен уговореният брак разкриват Джейкъб Колинс-Леви ...

... много лесно да отидете с нея на това пътешествие, защото вярвате, че тя наистина е се намира в тези ситуации и реагира като този определен човек. Научих изключително много от начина, по който Джоди работи. Крада занаят.Има ли някой, за когото бихте искали да се ожените?Джоди Комър.  По публикацията работи:


В следващия епизод на единствения по рода си социален експеримент

В следващия епизод на единствения по рода си социален експеримент ...

... от Ямбол и дали изобщо ще успее, ще стане ясно за зрителите съвсем скоро. Как ще се променят взаимоотношенията на Мария с трите малки дечица във Варна и дали тя ще успее да наложи любовта и топлата грижа, като модел в семейство Йорданови – също предстои да разберем.По публикацията работи:


Остават броени часове до началото на най-голямата годишна конференция на

Остават броени часове до началото на най-голямата годишна конференция на ...

... откриете на официалния уебсайт на събитието: Конференцията се провежда със специалната подкрепа на: Висше училище по телекомуникации и пощи, Ди Ейч Ел Експрес България, Kaufland България, Икономически университет Варна, Американски университет в България и А1. Партньор на събитието е и Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ).  По публикацията работи:


В последните години се наблюдава все по-засилен интерес към изграждането

В последните години се наблюдава все по-засилен интерес към изграждането ...

... да откриете на официалния уебсайт на събитието: Конференцията се провежда със специалната подкрепа на: Висше училище по телекомуникации и пощи, Ди Ейч Ел Експрес България, Kaufland България, Икономически университет Варна, Американски университет в България и А1. Партньор на събитието е и Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ).По публикацията работи:


Новият документален филм по Viasat Nature „Завръщането на мечките“ е

Новият документален филм по Viasat Nature „Завръщането на мечките“ е ...

... хората от векове? Със завръщането на кафявите мечки в дома им в дивата природа, учените се надяват на по-голямо биоразнообразие и естествен баланс на екосистемите из целия континент. Кафявите мечки са такъв вид, че ако една екосистема може да ги поддържа, това означава, че е здрава и устойчива.По публикацията работи:Вторият полуфинал на живо в седмия сезон на “България търси

Вторият полуфинал на живо в седмия сезон на “България търси ...

... от Велинград. 12 невероятно талантливи участници ще завладеят сцената на шоуто, но само двама от тях ще продължат напред към финала. Там те ще премерят сили с 5-имата носители на Златен бутон и още с Мерт Дерменджиев и Евгения Кринчева, които вече се пребориха за място на финала.По публикацията работи:


Театър, кино, стихове и вино – от всичко по много

Театър, кино, стихове и вино – от всичко по много ...

... непиещи хора – скучни са ми, безинтересни са ми. Всички, с които си общувам, обичат да пият вино. И знаят как..." Вижте нежния, изпълнен със спомени и стихове филм "По пътя на виното" от поредицата „Умно село“ – на 16 май, от 19:30 часа, по Bulgaria ON AIR.По публикацията работи:


Социалният телевизионен експеримент “Смени жената” се завръща в ефира този

Социалният телевизионен експеримент “Смени жената” се завръща в ефира този ...

... и ще накара и зрителите пред екрана да го потърсят за себе си. Кой път е по-добър -  да си самостоятелен и независим, или да се съобразяваш и да си готов на компромиси – феновете на предаването ще изберат сами този четвъртък вечер от 21:00 ч. по bTV.По публикацията работи:


Водещият на предаването "Операция История" по Bulgaria ON AIR Росен

Водещият на предаването "Операция История" по Bulgaria ON AIR Росен ...

... Водещият на предаването "Операция История" по Bulgaria ON AIR Росен Петров стана баща на момиченце, съобщиха от телевизията.С него го дари любимата жена на Петров - Десислава Нешева. Малката Славея се е родила на 8 май, с тегло 3,100 кг.По публикацията работи:


Без стиховете и текстовете на Иван Радоев не е възможно

Без стиховете и текстовете на Иван Радоев не е възможно ...

... и човечността на словото му. Филмът "Сънища… по Иван Радоев" е отличен с Голямата награда на 8-то издание на фестивала "Осма муза" за документални филми от областта на изкуството. Не пропускайте въздействащия епизод от поредица "Умно село" – на 9 май, от 19:30 часа, по Bulgaria ON AIR.По публикацията работи:Снимка: Мирамар филм Между недалечното минало и настоящето се лутат

Снимка: Мирамар филм Между недалечното минало и настоящето се лутат ...

... видим Джулия Бочева, Стефания Кочева, Стефка Янорова, Михаил Мутафов, Герасим Георгиев-Геро, Дарин Ангелов, Свежен Младенов, Мария Стефанова, Радена Вълканова, Мария Илиева, Даниел Цочев, Борис Луканов, Христо Мутафчиев, и много други.В "Порталът" е и последната филмова роля на Татяна Лолова, която влиза в образа на ведрата леля Зорка.  По публикацията работи:


Тази неделя, навръх Великден, предстои последният кастинг-епизод от седмия сезон

Тази неделя, навръх Великден, предстои последният кастинг-епизод от седмия сезон ...

... време на концертите в следващите седмици. След всеки от трите концерта на живо – към финала ще продължават първите двама – първият, според вота на зрителите и вторият – според избора на журито. Накрая шестимата най-добри ще се изправят в конкуренция с петимата получили Златен бутон.    По публикацията работи:


В новия епизод на "Бригада Нов Дом" в четвъртък от

В новия епизод на "Бригада Нов Дом" в четвъртък от ...

... отрасналите вече момчета. Когато всичко е готово и семейството влиза в обновения си дом идва ред и на сълзите от радост. В този момент водещата Мария Силвестър предлага "помощ от приятел", за да помогне на Лазар да се погрижи за проблемите със зъбите, захапката, усмивката и самочувствието си.По публикацията работи:


Едва ли има по-удачно докосване до изкуството в светлите великденски

Едва ли има по-удачно докосване до изкуството в светлите великденски ...

... начин в искрящите си творби, чиито цветове изглеждат по един начин сутрин, и по друг – през вечерта. Вдъхновяващия епизод с талантливия български художник Вълчан Петров навръх Възкресение Христово – не пропускайте на 2 май, от 19:30 часа, по Bulgaria ON AIR, в документалната поредица "Умно село".  По публикацията работи:


С поредица от спиращи дъха пътувания в миналото и разкриване

С поредица от спиращи дъха пътувания в миналото и разкриване ...

... използвали затворниците при бягство от строго защитен затвор и как предизвикателните жени, които биват осъдени, успяват да се изправят срещу наказателната система и спечелват свободата си  – в премиерната документална поредица „Пътешествия във времето с Тони Робинсън“ по Bulgaria ON AIR, на 9 май, от 09:00 часа.  По публикацията работи:Май идва с много празнично настроение, вълнуващи филмови заглавия, забавление

Май идва с много празнично настроение, вълнуващи филмови заглавия, забавление ...

... изтребителен полк получава нови бойни задачи, свързани най-вече с въздушната отбрана на столицата от нападенията на англо-американската авиация за далечно действие. Героят – летец е носител на два ордена "За храброст",  а във филма "Чудото" зрителите ще видят спомените за великия летец на дъщеря и внучката му.  По публикацията работи:


На 25 април се навършват 10 години от смъртта на

На 25 април се навършват 10 години от смъртта на ...

... срещне … себе си - една вече не толкова млада Майка Кураж, но все така с неизчерпаемо достойнство мъкнеща по житейския път каручката си, препълнена с роли, срещи и спомените за тях. Не пропускайте новия епизод на "Умно село" – тази неделя, от 19:30 часа, по .  По публикацията работи:


Тази неделя предаването "Операция История" ще запознае зрителите с малко

Тази неделя предаването "Операция История" ще запознае зрителите с малко ...

... както всички знаем – през 681 година. По думите на доц. Вачкова за това, че страната ни е на 15 века, а не на 13, имало писмени доказателства. Не пропускайте да научите истината – на 25 април, от 16:30 часа, в предаването "", по Bulgaria ON AIR.  По публикацията работи:


Рубриката "Завърналите се с Петя Кертикова" по Bulgaria ON AIR

Рубриката "Завърналите се с Петя Кертикова" по Bulgaria ON AIR ...

... в света чрез личните истории на обикновените хора в обезлюдените села, както и на част от героите от рубриката "Завърналите се с Петя Кертикова", като пример за успеха, който не се влияе от обстоятелствата. Целия репортаж на TRT World за „Завърналите се с Петя Кертикова“ ще откриете .По публикацията работи:


На 18 април, от 19:30 часа, Bulgaria ON AIR ще

На 18 април, от 19:30 часа, Bulgaria ON AIR ще ...

... време..." – този паралел и много още интересни неща споделя професор Шурбанов пред камерата на "Умно село" и на режисьора Ана Петкова. Впечатляващия епизод на документалната поредица с преводача на емблематични произведения на английската литература – гледайте на 18 април, в 19:30 часа, по Bulgaria ON AIR.  По публикацията работи:


С авторско поп-фолк парче и сериозна доза обществена ирония, известната

С авторско поп-фолк парче и сериозна доза обществена ирония, известната ...

... актрисата от "Белези", която без да се подвоуми отказва да вземе участие в бал на бизнес дамите, организиран от самия президент Буш.С прецизна доза самоирония Ирен Кривошиева анализира писхологията на българите и американците, а в края на разговора  водещият Николаос  Цитиридис възкликна: "Ти нямаш самоирония, ти имаш самоирения".По публикацията работи:


В дългоочаквания нов епизод на "България търси талант" – тази

В дългоочаквания нов епизод на "България търси талант" – тази ...

... човек, който пътува от 18 години, прекосил е 65 държави с колело и не на шега е решил да "покори" и "България търси талант". А кой ще заслужи следващия Златен бутон в шоуто и ще се доближи до титлата “Талант на България” – ще стане ясно тази  неделя.По публикацията работи:


Освен обективното и задълбочено отразяване на 4 април – деня,

Освен обективното и задълбочено отразяване на 4 април – деня, ...

... Буруджиева, социологът Лидия Йорданова, както и музикантът Венци Мицов и актьорът Калин Сърменов. В рамките на целия ден телевизията ще следи отблизо и как преминава гласуването извън пределите на страната с преки включвания на български граждани от различни точки на света, сред които Австралия, Турция, Германия и др.По публикацията работи:


В последния момент е бил сменен пилотът на хеликоптера, в

В последния момент е бил сменен пилотът на хеликоптера, в ...

... Той обаче не умря поради своето безразсъдство или грешка. Или хеликоптерът, или неговият пилот са се провалили", написа в статия за трагичната смърт на най-богатия чех главният редактор на чешкото издание "Млада фронта днес" Ярослав Плесл. Американските власти със сигурност ще отговорят на този въпрос, убеден е журналистът.По публикацията работи:


Най-богатият човек в Чехия Петр Келнер и още четирима души

Най-богатият човек в Чехия Петр Келнер и още четирима души ...

... от „Форбс" на 17,5 милиарда долара, е бил на борда на хеликоптера Airbus AS350 B3. Машината се е разбила близо до глетчера Кник. На борда е имало общо шестима души. Местни медии съобщават за един оцелял, който обаче е в изключително тежко състояние. Причината за катастрофата се изяснява.  По публикацията работи:


През 1903-та година братята Орвил и Уилбър Райт извършват първия

През 1903-та година братята Орвил и Уилбър Райт извършват първия ...

... авиация. Историята на първите жени пилоти в света и личните разкази на български жени пилоти и стюардеси за избора на професия, предизвикателствата и удовлетворението след всеки успешно завършил полет – не пропускайте на 27 март, в предаването "Историите ON AIR" по Bulgaria ON AIR, точно в 19 часа.По публикацията работи:


В галерията от образи на поредицата "Умно село", епизодите на

В галерията от образи на поредицата "Умно село", епизодите на ...

... истинска фурия на сцената и в живота. Нещо, в което успя да ни убеди, раздавайки таланта си до последния си дъх. Епизодът от поредицата „Умно село“, който Bulgaria ON AIR ще излъчи в знак на почит към бляскавата Татяна Лолова – гледайте на 28 март, от 19:30 часа.По публикацията работи:


"Днес е световният ден на водата и моят първи ден,

"Днес е световният ден на водата и моят първи ден, ...

... ме вдъхновяват да продължавам да се развивам. В никакъв случай да не се отказвам", каза още тя. По думите ѝ най-голямата й слабост си остава спортът. "Това съм започнала от самото начало на моя журналистически път, впоследствие разбрах, че и политиката е нещо, което сериозно ме вълнува". По публикацията работи:


От 22 март зрителите вече ще се будят с новия

От 22 март зрителите вече ще се будят с новия ...

... задава въпросите им в ефир по време на специални дебати, които имат запазено място в минутите след 08:00 часа.За информирано, ползотворно и позитивно утро, не пропускайте „България сутрин“ - с Мария Константинова и Мирослав Димитров – всяка делнична сутрин от 07:00 до 09:00 часа по Bulgaria ON AIR.По публикацията работи:


Режисьорът Георги Стоев - Джеки става на 80, но си

Режисьорът Георги Стоев - Джеки става на 80, но си ...

... бъдеш добър човек”, казва Джеки и добавя великодушно: "Животът продължава... кога добре, кога не толкова. Но на мен ми е хубаво - по природа съм инфантилен оптимист“. Гледайте епизода с режисьора Георги Стоев – в поредицата „Умно село“, на 21 март, от 19:30 часа, по Bulgaria ON AIR.По публикацията работи:


За поредната година Bulgaria ON AIR се включва в инициативата

За поредната година Bulgaria ON AIR се включва в инициативата ...

... и очаквам да видя в конкурса тази година“ признава журналистът на .В конкурса-обучение "Работилница за репортери" участват ученици от 9 до 12 клас. Победителите получават стаж в медия, където ще приложат на практика наученото по време на обучението си. Тази година инициативата е под наслов "Поглед към доброто".По публикацията работи:


Снимка: Epic Drama  Нов сериал ни връща към Втората световна

Снимка: Epic Drama  Нов сериал ни връща към Втората световна ...

... да преодолеят това наистина сложно време. Мисля, че тепърва ще има голям глад за нови истории. Докато преминем през трудностите, надявайки се да излезем от другата страна, ни остава вълнуващото време с филми и телевизионни проекти. Интересно ми е  да видя докъде тези истории ще ни отведат.  По публикацията работи:


1877-ма година е белязана от редица значими събития, иновации и

1877-ма година е белязана от редица значими събития, иновации и ...

... като заразната болест бързо се разпространява на територията на цялата военно-полева болница. Не пропускайте още много любопитни факти и се докоснете до едни от най-интригуващите дописки от този период, запазени във времето - на 6 март, в предаването "Историите ON AIR" от 19:00 часа, по Bulgaria ON AIR.По публикацията работи:


Пандемията несъмнено промени света, бизнеса и потребителите. В основата на

Пандемията несъмнено промени света, бизнеса и потребителите. В основата на ...

... у нас ще се излъчва на живо в ефира на Bloomberg TV Bulgaria, в сайтовете и социалните мрежи на водещите канали на Investor Media Group - Bgonair.bg, Investor.bg, Dnes.bg. Партньори на Tech21 са Астелас Фарма, Амджен България, Медико дентален център „Дентапрайм“, Застрахователна компания „България Иншурънс“ и Хелтико.  По публикацията работи:


Как дигитализацията промени посоката на света, динамиката на живота и

Как дигитализацията промени посоката на света, динамиката на живота и ...

... на науката, технологиите и иновационната политика, развитието на частния сектор, технологичното предприемачество и трансфера на технологии. Не пропускайте специалния коментар на Ануар Ариди и научете любопитни подробности, свързани с дигитализирането на отделните области - днес, 22 февруари, в предаването "В развитие" по Bloomberg TV Bulgaria, от 13:30 часа.По публикацията работи:


"България сутрин" с нов водещ - от понеделник зрителите ще

"България сутрин" с нов водещ - от понеделник зрителите ще ...

... че съм ѝ много благодарен", сподели Димитров. А в година, белязана от парламентарни избори, сутрешният блок обещава да даде голямо поле за изява и на зрителите. В минутите след 8:30 "България сутрин" ще залага и на експертни дебати по най-горещите теми. Вижте повече в репортажа на Михаела Карабельова.По публикацията работи:


И през 2020 година национална политематична телевизия запазва позицията си

И през 2020 година национална политематична телевизия запазва позицията си ...

... избрали да се информират и доверят на , което я поставя в челната петица на най-предпочитаните медии за последните 7 дни и на четвърто място сред най-следените за последните три или повече дни. Докладът на института "Ройтерс" е базиран на онлайн проучване сред десетки хиляди потребители по целия свят.По публикацията работи:


Нова динамика, нов водещ и много нови промени е подготвил

Нова динамика, нов водещ и много нови промени е подготвил ...

... блок въвежда и нов дискусионен сегмент, в който независими експерти ще се включват в актуални за страната и света дебати по някои от най-важните теми. Новият водещ и формат са само част от новостите и промените в "България сутрин", които Bulgaria ON AIR предстои да обяви съвсем скоро!По публикацията работи:


Нов интересен сериал могат да гледат зрителите у нас. Адаптиран

Нов интересен сериал могат да гледат зрителите у нас. Адаптиран ...

... бойните действия.Какво е "Сингапурската хватка"? Ако погледнем сериала, очевидно това е японската армия, която неумолимо настъпва към града. Понятието, обаче, не е еднозначно. Главният герой Матю, често се натъква на този израз и се опитва да разбере значението му. Отговорът, разбира се, е в епизодите по Epic Drama.По публикацията работи:


С филм от поредицата "Умно село" се сбогуваме с последната

С филм от поредицата "Умно село" се сбогуваме с последната ...

... й Любен Гройс – друга звезда на театралния небосклон, отишла си твърде рано; една последна разходка из Пловдив – градът на нейната младост и на любовта й – всичко това не пропускайте тази неделя, от 19:30 часа, в епизода „Гергана в контражур” от поредицата "Умно село", по .По публикацията работи:


През 897-ма година в Рим започва процес срещу починалия папа

През 897-ма година в Рим започва процес срещу починалия папа ...

... и пред свещеник декларира, че е имал брак с Инес. "Изпраща да ексхумират тялото ѝ. Това разказва легендата. Ексхумират тялото й, поставят го на престол. И целият портуалски двор се изрежда да целува ръка на тленните осатнки на вече мъртвата кралица", казва още проф. д-р Яна Андреева.  По публикацията работи:


Един от най-добрите фотографи в света – Любомир Асенов, ще

Един от най-добрите фотографи в света – Любомир Асенов, ще ...

... за изминалата 2020 година през неговия обектив. Той ще коментира как се прави бизнес в сферата на фотографията по време на пандемия и ще анализира как се променя спортната фотография. Любопитният разговор с Любомир Асенов гледайте на 8 февруари, в предаването „Бизнес старт", по Bloomberg TV Bulgaria.  По публикацията работи:


Дни след доклада на Организация за икономическо сътрудничество и развитие,

Дни след доклада на Организация за икономическо сътрудничество и развитие, ...

... България все още не е приета за пълноправен член на организацията. Алваро Перейра е част от Организация за икономическо сътрудничество и развитие от 2014 година. Преди това е бил министър на икономиката и заетостта в Португалия. Има редица академични книги и статии в областта на икономиката.    По публикацията работи:


Промени ли се потребителското поведение, какви са тенденциите през 2021г.

Промени ли се потребителското поведение, какви са тенденциите през 2021г. ...

... какво е влиянието, което пандемията от COVID-19 оказа и продължава да оказва върху поведението на потребителите. По време на участието си в предаването „В развитие“, Ангъс ще представи и някои от най-успешните стратегии за изграждане на устойчива връзка с потребителите от страна на бизнеса днес.      По публикацията работи:


2020 промени света и представите ни за живот във всеки

2020 промени света и представите ни за живот във всеки ...

... издание може да гледате Следващото издание на мултиплатформения проект на Bulgaria ON AIR „Бъдещето“ ще се проведе на 6 юни, а акцент в него ще бъде бъдещето на парите. Проектът „Бъдещето: Домът“  се провежда със специалното партньорство на ОББ, Теси, Шнайдер Електрик, Бош и „Проект 80 Тинтява“.  По публикацията работи:


Журналистът на Калина Донкова ще бъде водещ на първото от

Журналистът на Калина Донкова ще бъде водещ на първото от ...

... в както ефира на политематичната телевизия и радио Bulgaria ON AIR, така и в сайтовете и социалните мрежи на водещите канали на Investor Media Group - Bgonair.bg; Bloombergtv.bg, Investor.bg, Dnes.bg. Проектът „Бъдещето: Домът“  се провежда със специалното партньорство на ОББ, Теси, Шнайдер Електрик, Бош и „Проект 80 Тинтява“.По публикацията работи:


Възможно ли е на 80-годишна възраст да запишеш албум шлагери

Възможно ли е на 80-годишна възраст да запишеш албум шлагери ...

... в лицето на любовта, връхлетяла го в залеза на живота с пълна сила, за колекционера на редки издания и за книгите като убежище. Вдъхновяващия епизод със столичния бохем в главната роля – не пропускайте в предаването "Умно село", на 31 януари, от 19:30 часа, по Bulgaria ON AIR.По публикацията работи:


Считано от 26 януари 2021 г. Миляна Велева, която се

Считано от 26 януари 2021 г. Миляна Велева, която се ...

... имена, получили своя професионален опит и доказали качествата си в нашата медийна група“, заяви Николай Андреев, Главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп. Иван Христов – друг дългогодишен кадър на NOVA, ще бъде новият изпълнителен продуцент на “Здравей, България“. Той е част от екипа на медията от 2007г.По публикацията работи:


На 87-годишна възраст почина легендарният телевизионен водещ Лари Кинг. Той

На 87-годишна възраст почина легендарният телевизионен водещ Лари Кинг. Той ...

... белия дроб. През последните години получава и няколко инфаркта. Кинг има осем брака зад гърба си. Последният му завършва с развод през 2019 година. До последно е убеден в едно: "Бъди себе си. Не се опитвайте да бъдете Лари Кинг. Не бъди някой друг. Бъди любопитен. И слушай".По публикацията работи:


„Юнайтед Груп“, водещ доставчик на телекомуникационни услуги и медии в

„Юнайтед Груп“, водещ доставчик на телекомуникационни услуги и медии в ...

... с предизвикателствата, пред които ежедневно бяхме изправяни. Вярвам, че новият собственик ще продължи да полага усилия за развитието и модернизирането на Нова Броудкастинг Груп, което ще е предпоставка за постигането на още по-големи успехи и за запазването на групата като вечен лидер на пазара на медийни услуги!".  По публикацията работи:


Чапа, може би най-известният български скулптор, е рожденик тази неделя.

Чапа, може би най-известният български скулптор, е рожденик тази неделя. ...

... изпише в кадър ръката му, слагайки отдолу "печата": Чап. Днес, когато Чапа е налегнат от тежестта на годините и разни болести са накърнили обема на неговото "хвърчене" – със сигурност той би искал да го видим такъв, какъвто си беше – неописуем, освен с едно име: просто Чапа.По публикацията работи:


Подуценти с дългогодишен опит стават главни редактори на две от

Подуценти с дългогодишен опит стават главни редактори на две от ...

... "Нека говорят…". Има 25 години опит в сферата на телевизията, включително като репортер, продуцент и главен редактор в БНТ, Нова ТВ и други канали. Дипломира се като магистър по "Публична реч" в НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" и продължава обучението си с докторантура по политическа риторика и обществени комуникации.  По публикацията работи:


Гена Трайкова напуска bTV. Тя е главен редактор на новините

Гена Трайкова напуска bTV. Тя е главен редактор на новините ...

... са от продуцентския екип на "Тази сутрин" - предаването, което той води от 7 години. Почти сигурно е, че мястото на Гиздарска ще бъде заето от Искра Владимирова - дългогодишен продуцент на сутрешния блок. В спортния отдел засега не се предвиждат промени. Шеф там е журналистката Владислава Лазарова.По публикацията работи:


Какъв е образът на съвременна София през погледа и личните

Какъв е образът на съвременна София през погледа и личните ...

... актьорът е заснел стотици метри филмова лента. Вълнуващите срещи, неразказаните истории, обиколките из познатите улици и непознатите истории на едни от най-емблематичните софиянци – гледайте в три поредни недели от 7 февруари, от 18:00 часа, по Bulgaria ON AIR. Поредицата е финансирана от "Програма Култура" на Столична община.По публикацията работи:


Популярният влогър и млад режисьор – Крис Захариев, е новото

Популярният влогър и млад режисьор – Крис Захариев, е новото ...

... печели наградата "Будител на годината" през 2018 г. и е "Най-вдъхновяваща личност" за 2019 г.През 2020 г. печели наградата "Стоян Камбарев: Полет в изкуството" за своите късометражни филми и онлайн проекти, а през септември същата година представлява България като част от младежкото жури на международния кинофестивал във Венеция.По публикацията работи:


Хитовият сериал, посветен на зараждането на американската война за независимост

Хитовият сериал, посветен на зараждането на американската война за независимост ...

... на свободата" запалват искрата, която ще доведе до избухването на революцията преди войната, а борбата им е следвана от движение, което в определен момент обхваща цялата нация. Търсещи равенство и смисъл за живота си благодарение на своята дързост всички те заедно ще открият нещо много по-голямо - независимостта.По публикацията работи:


Режисьорът на "Трейнспотинг" Дани Бойл ще направи шестсериен телевизионен сериал

Режисьорът на "Трейнспотинг" Дани Бойл ще направи шестсериен телевизионен сериал ...

... The Queen и Pretty Vacant станаха символи на британските социални и политически сътресения, когато младежката безработица скочи и младите хора бяха особено засегнати. Сериалът е базиран на мемоарите на Стив Джоунс "Lonely Boy: Tales From A Sex Pistol", които не са фокусирани само върху времето му с групата.По публикацията работи:


Стартират снимките на  нов сезон на сериала "Сексът и градът".

Стартират снимките на  нов сезон на сериала "Сексът и градът". ...

... романа на Кандис Бушнел, а първият епизод е излъчен през 1998 г. Сериалът до този момент има шест сезона и два пълнометражни филма, излезли през 2008 г. и 2010 г.Сериалът може да се похвали с огромен зрителски интерес, както и седем награди "Еми" и осем отличия "Златен глобус".По публикацията работи:


Броени дни, след като ни напусна "вечното момче на българското

Броени дни, след като ни напусна "вечното момче на българското ...

... по-късно" … ще остави подписа си върху собствената си поизбеляла снимка от крайпътната будка непорасналият Филип. За да остане завинаги Момчето на българското кино… Не пропускайте епизода в памет на великия Филип Трифонов – на 10 януари, от 19:30 часа, в предаването "Умно село", по Bulgaria ON AIR.По публикацията работи: