Любопитно


Денят е невероятен! Не изпускайте хилядите възможности, които са пред

Денят е невероятен! Не изпускайте хилядите възможности, които са пред ...

... което няма да можеш да устоиш. 10. В петък ще разбереш новина, която ще озари живота ти. 11. Красив ден те очаква. Здравето ще е навсякъде с теб. 12. В петък ще имаш цялото време на света и ще приключиш с всички онези задачи, които от дълго време насам отлагаш. Още от ЛЮБОПИТНО:


Овен Днес е добре да се фокусирате върху плановете, които

Овен Днес е добре да се фокусирате върху плановете, които ...

... сами да се справите с финансовото затруднение. Водолей Не е препоръчително днес да правите промени с живота си. Опитайте да мислите в положителна посока. Риби Не е желателно представителите на зодията да се затрупват с повече работа, отколкото могат да отметнат. Петък е! Настройте се за почивка! Още от ЛЮБОПИТНО:


Овен Овните днес ще се чувстват самотни и ще мислят

Овен Овните днес ще се чувстват самотни и ще мислят ...

... да изпитат носталгия по отминалото време. Водолей Водолеите ще имат сериозна подкрепа в очите на партньорите си в петък. Те ще се чувстват ценени и обичани. Риби Възможно е в петък Рибите да сложат край на връзката си и да затворят още една страница от своя живот. Още от ЛЮБОПИТНО:На 25 юни Луната е намаляваща и се намира в

На 25 юни Луната е намаляваща и се намира в ...

... сред природата, в гората. Там ще намерите очакваното успокоение за душата. Денят може да ви предложи и някои изкушения. Това се отнася най-вече до жените. Бъдете внимателни и добре премисляйте дългосрочните последици от вашите постъпки. Отговорността е това, което трябва да ви води сега в постъпките ви.  Още от ЛЮБОПИТНО:


Изневярата поражда нечестност, лъжи и болка. Затова е напълно естествено

Изневярата поражда нечестност, лъжи и болка. Затова е напълно естествено ...

... е жената, с която излизат. И за да се превърнат в човека, който половинката им иска, те правят толкова сериозни компромиси, че губят себе си. И един ден мъжът осъзнава, че той вече не е сигурен, че желае точно такава половинка. Затова не изневерявайте на себе си. Още от ЛЮБОПИТНО:


Овен Този петък не бързайте с изводите, още по-малко с

Овен Този петък не бързайте с изводите, още по-малко с ...

... прекалено късно. Не рискувайте да закъснеете за важна среща. Водолей Този петък ще имате неочакван успех. Не се колебайте да опитате силите си в нова сфера на дейност.  Риби Този петък бъдете доволни от себе си. Каквото и да се случва - не се обвинявайте за нищо.  Още от ЛЮБОПИТНО:Певецът Филип Киркоров беше включен в списъка на лицата, застрашаващи

Певецът Филип Киркоров беше включен в списъка на лицата, застрашаващи ...

... е включен в списъка по искане на Службата за сигурност на Украйна (ССУ), изпратила писмо до министерството на 11 юни. Причините за това решение не са уточнени. Певецът стана 201-вият човек, включен в списъка. През април 2021 г. известният рапър Алишер Валеев, известен като Моргенщерн, също попадна в черния списък.


А ктьорът СонКан-хо, превъплътил се в образа на бащата в

А ктьорът СонКан-хо, превъплътил се в образа на бащата в ...

... пет континента и от седем националности", се посочва в направеното от организаторите изявление.Съставът на журито е последното голямо съобщение, очаквано от киноманите преди началото на фестивала, който се открива на 6 юли и ще продължи до 17 юли. Филмът, с който ще бъде закрита проявата, все още не е обявен.


След публикация в Actualno.com от ведомството на здравния министър Стойчо

След публикация в Actualno.com от ведомството на здравния министър Стойчо ...

... 769.27 лв., съответно и резултат от сбора между основната и допълнителната стойност – малко над 1 млн. лева.         Обученията на около 7 хиляди души е осигурено с проект „Подобряване на условията за лечение на спешните състояния“ по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“. Още от ЛЮБОПИТНО:


След публикация в Actualno.com от ведомството на здравния министър Стойчо

След публикация в Actualno.com от ведомството на здравния министър Стойчо ...

... 769.27 лв., съответно и резултат от сбора между основната и допълнителната стойност – малко над 1 млн. лева.         Обученията на около 7 хиляди души е осигурено с проект „Подобряване на условията за лечение на спешните състояния“ по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“. Още от ЛЮБОПИТНО:


В Дубай отваря врати първият за Близкия Изток музей на

В Дубай отваря врати първият за Близкия Изток музей на ...

... като ливанските поп певици Нанси Аджрам и Мая Диаб.Will we see these Arab stars as wax figures at Dubai's Madame Tussauds? — احمد حسين (@AHA1R) Дубай, един от седемте съставни части на Обединените арабски емирства, има най-диверсифицираната икономика в Персийския залив, като се фокусира по-специално върху туризма и развлекателната индустрия.Г азейки през огряно от лунна светлина езерце на източното

Г азейки през огряно от лунна светлина езерце на източното ...

... разработването на метод за криосъхранение, чрез който жаби на ръба на изчезването да бъдат връщани чрез запазен генетичен материал.Страстта си за опазването на земноводните и умението да разговарят с тях Махони е предал и на свои студенти, един от които кръщава на негово име новооткрит вид жаба през 2016 г. 


Някои хора печелят трудно пари и изкарват само необходимото, за

Някои хора печелят трудно пари и изкарват само необходимото, за ...

... много пари, но и много лесно се разделят с тях… Това се дължи на факта, че действат импулсивно и не обмислят дали си струва да харчат пари за това или онова. Освен това са щедри по природа, дават заеми на закъсали приятели и великодушно отказват тяхното връщане… Още от ЛЮБОПИТНО:


Нека видим, казано на жаргона на астрологията, как всяка зодия

Нека видим, казано на жаргона на астрологията, как всяка зодия ...

... привлечени от хора, които въплъщават едни и същи характеристики отвън. Някой, който е мил, емоционален и миролюбив. Този, който се отвращава от конфликта толкова, колкото и вие. Най-добра съвместимост: Тъй като Луната ви е във воден знак, най-добре се съчетавате с Луна в Риби, Рак или Скорпион.  Още от ЛЮБОПИТНО:


Какво означава понятието „идеална съпруга“? Жените Овен могат да бъдат

Какво означава понятието „идеална съпруга“? Жените Овен могат да бъдат ...

... да издържат на атаки на ревност от страна на половинката си. Жените Риби са спокойни и всеотдайни съпруги. Основните им предимства са. Че са готови да се отдадат изцяло на любовта и семейството. Това са грижовни и внимателни жени, които ще направят всичко за укрепване на отношенията. Още от ЛЮБОПИТНО:


П рез 21 век изглежда, че науката е достигнала всякакви

П рез 21 век изглежда, че науката е достигнала всякакви ...

... П рез 21 век изглежда, че науката е достигнала всякакви висоти и вече няма тайни, които да не са разкрити. Учените "хвърлиха светлина" върху произхода на някои етноси, но пъзелът остава нерешен.Например, как така индианците са успели да стигнат до Европа преди европейците да открият Новия свят?Зодия Овен е една от по-нестандартните в зодиака. Интересно е

Зодия Овен е една от по-нестандартните в зодиака. Интересно е ...

... истински обича Рибите. Нещо във вас е магнетично за този знак и ако има Овен, който се откроява над другите Овни, тогава инвестирайте малко време в тази връзка. Опознайте ги, тъй като най-голямото им желание е да ви направят щастливи. Всичко е добре с Овен и Риби. Още от ЛЮБОПИТНО:


В тази статия ще ви представим доза чудесни вицове, които

В тази статия ще ви представим доза чудесни вицове, които ...

... нито лев, защото си имам достатъчно пари за всички нужди". Петата: "Аз също не съм похарчила нито лев, даже добавих 50 лв. от себе си". Майката попитала сина си: "Е, какво ще кажеш, сине, коя от петте си избираш?". А синът отговорил: "Ей оная, с големите цици!". Още от ЛЮБОПИТНО:


Има някои хора, които са безкрайно отмъстителни. Те търсят своя

Има някои хора, които са безкрайно отмъстителни. Те търсят своя ...

... След като са се решили, е изключително трудно да ги накарате да го променят. Ако Лъв е приятел с някой, който ги предаде, той никога няма да им прости и може тайно да им пожелае бедствие. Никой не се забърква с Лъва и не му се разминава. Още от ЛЮБОПИТНО:


Вече видяхме как част от зодиите се ядосват. Сега е

Вече видяхме как част от зодиите се ядосват. Сега е ...

... човек, на когото сте склонни да се нахвърлите, сте вие ​​самите. Когато сте в разгара на яростта, можете да станете насилствени, саморазрушителни и вашите живи въображения да станат пълни с драмата. След като гневът ви премине, имате нужда от сериозно самотно време, за да излекува сърцето ви. Още от ЛЮБОПИТНО:


Жегата се отразява негативно не само на нас самите, но

Жегата се отразява негативно не само на нас самите, но ...

... я постепенно, трябва да изчакате, докато контейнерът спре да съска. След това с помощта  на парцал, можете внимателно да я отвиете и да добавите течност в резервоара. Ако и тази процедура не помогне, посетете най-близкия автосервиз. Шофирането в това състояние може да причини необратими щети на двигателя. Още от ЛЮБОПИТНО:Както милиони други хора, Дейв Смит се заразява с коронавирус в

Както милиони други хора, Дейв Смит се заразява с коронавирус в ...

... да бъда на 100% здрав, защото COVID е унищожи дробовете ми, така че оставам без дъх доста бързо%, обяснява той. "Но всеки ден, в който живея сега, е бонус. Винаги казвам, когато лежите в канавката, всичко, което можете да видите, са звездите. Бях на дъното и сега всичко е брилянтно."


Планетата Юпитер ще бъде ретроградна във времето между 20 юни

Планетата Юпитер ще бъде ретроградна във времето между 20 юни ...

... не им помага. Може да не знаят по кой път да тръгнат. Духовно ще се изправим пред голяма енергийна вълна от промяна. През това време може да се наложи да се сблъскваме с чести главоболия или да имаме проблеми с костите, краката, зъбите или синусите и т.н. Още от ЛЮБОПИТНО:


В тази статия ще споделим с вас рецепта за запържени

В тази статия ще споделим с вас рецепта за запържени ...

... покриете тигана. В тигана запържете до златисто кафяво -  4 минути от всяка страна. По желание: За още по-хрупкави печива продължете да печете във фурна  за 10-15 минути. Сервирайте горещо с гарнитури по избор, като лимонов сок, кисело мляко, хумус, сос от чесън, копър или пресни билки.  Още от ЛЮБОПИТНО:


Какво са земните знаци? Трите земни знака в астрологията са

Какво са земните знаци? Трите земни знака в астрологията са ...

... са трудолюбиви работници, които са решени да бъдат продуктивни. Въпреки че, могат да бъдат материалисти, те са отговорни, полезни и са най-решителният знак на Зодиака. Силни страни: Амбициозен, стабилен, търпелив, фокусиран, дисциплиниран, съвестен Слаби страни: Контролиращ, неудовлетворен, апатичен, нетърпелив, егоистичен Най-добри любовни съвместимости: Телец, Дева, Скорпион, Риби Още от ЛЮБОПИТНО:


Aко мислите, че не може да започнете да се храните

Aко мислите, че не може да започнете да се храните ...

... Най-после добри новини за любителите на пенливата напитка! Редовното пиене на бира може да укрепи зъбите ви, показва проучване, публикувано в Journal of Biomedicine and Biotechnology. Само една чаша бира на ден може значително да намали растежа на бактерии, които водят до кариес и заболявания на венците. Още от ЛЮБОПИТНО:Зрели, сладки и сочни - пъпешите са едни от любимите

Зрели, сладки и сочни - пъпешите са едни от любимите ...

... на лигавицата на стомаха или захарен диабет. В хладилника може да го съхранявате до една седмица, ако е цял, а нарязан само за 2 дни. Имайте предвид, че силната му миризма на пъпеш може да "овкуси" и други храни, затова го съхранявайте винаги увит в найлоново фолио. Още от ЛЮБОПИТНО:


Преддиабетът е междинно състояние, което в повечето случаи води до

Преддиабетът е междинно състояние, което в повечето случаи води до ...

... Друг фактор, който драстично увеличава риска от развитие на диабет, е синдромът на поликистозните яйчници. Все още учените не могат да обяснят причината за тази връзка. Поради тази причина, ако някога сте страдали от синдром на поликистозните яйчници, трябва редовно да проверявате нивата на кръвната си захар. Още от ЛЮБОПИТНО:


Съвременните домакини разполагат с всичко, което улеснява живота и им

Съвременните домакини разполагат с всичко, което улеснява живота и им ...

... използвате. 7. Електрическа скара Много модели електрически скари са оборудвани с несменяеми панели и според инструкциите те не трябва да се мият под течаща вода. Остатъците от храна лесно ще се отделят от работната повърхност, ако включите скарата, изчакате панелите да загреят и ги избършете с хартиена кърпа. Още от ЛЮБОПИТНО:


Тиквичките са изключително здравословен зеленчук. Те изобилстват от калий, калций,

Тиквичките са изключително здравословен зеленчук. Те изобилстват от калий, калций, ...

... време на бременност тиквички не трябва да се ядат от жени с повишена секреция на стомашен сок и симптоми на бъбречна недостатъчност.  При готвене този зеленчук поглъща много олио и това може да доведе до лошо храносмилане и дори отравяне, ако растителната мазнина е с лошо качество. Още от ЛЮБОПИТНО:


Ако връзката ви преминава през труден период, астрологията идва на

Ако връзката ви преминава през труден период, астрологията идва на ...

... близък приятел. Станете добър слушател и ще го спечелите завинаги. Водолей В никакъв случай не се опитвайте да ограничите свободата му, защото това само ще го отблъсне. Риби За да задържите мъжа Риби, трябва да го обградите с грижи и внимание, но без да сте прекалено обсебващи.  Още от ЛЮБОПИТНО:


Повече от една трета от калориите, които приемаме, са от

Повече от една трета от калориите, които приемаме, са от ...

... фруктоза, захароза, декстроза, мед, меласа и кафява захар, са просто вредна захар. Избягвайте всички тези вещества в храните, които купувате. 10. Пийте много вода Понякога жаждата се оказва маскирана от чувство на глад, така че колкото повече вода пиете вода, толкова по-малко желание за сладко ще имате. Още от ЛЮБОПИТНО:


Заклетите почитатели на кафето са наясно, че добавянето на резен

Заклетите почитатели на кафето са наясно, че добавянето на резен ...

... тънка спирала захар на вкус Приготвяне:1. Пригответе ободряващата напитка с помощта на кафе машина.2. Внимателно прецедете лимоновия сок. Уверете се, че в него няма части от пулпата.3. Изсипете лимоновия сок в готово кафе, гарнирайте с лимоновата кора и добавете захар на вкус. Насладете се на ободряващата напитка! Още от ЛЮБОПИТНО:


Учените откриват нови полезни свойства на водата всяка година. Тя

Учените откриват нови полезни свойства на водата всяка година. Тя ...

... по-бодри и енергични, а ефектът ще е по-силен и от кафето. В случай, че не знаете, не трябва да прекалявате с кафетата в жегите, тъй като може да навреди на нервите и на сърдечно-съдовата система. Друго неприятно свойство на кфето е, че съдейства за обезводняване на тялото. Още от ЛЮБОПИТНО:


Всички обичаме карамелени пуканки. Нека видим как може да ги

Всички обичаме карамелени пуканки. Нека видим как може да ги ...

... сместа, докато пуканките се покрият напълни. Изсипете пуканките върху тава. Оставете пуканките да се охладят. БАБХ спряла за продажба 6.2 кг. пуканки с ГМО През 2011 г. Българска агенция по безопасност на храните (БАХБ) е направила едва 61 проби на храни за изследване на генно-модифицирани ... Сервирайте. Още от ЛЮБОПИТНО:


Lifetime зарадва почитателите на кралските драми с първи тийзър трейлър

Lifetime зарадва почитателите на кралските драми с първи тийзър трейлър ...

... обредите и традициите на тези два празника се преплитатЦялата гама на новия модел е електрифицирана, а стартовата цена у нас започва от 88 200 лв. с ДДС за модификацията С 200.Общият брой на потвърдените случаи на коронавирус в България е вече 421 339Първоначално те обявиха, че е имало хакерска атака


Много е трудно да се общува с импулсивни хора, а

Много е трудно да се общува с импулсивни хора, а ...

... По природа жените от този знак са лидери. Никои ограничения няма да им пречат, но не си струва да ограничавате твърде много тяхната индивидуалност. Импулсивността е запазена марка на дамите и това им създава доста затруднения в общуването. Това важи особено силно за зиброените по-горе зодиакални знаци. Още от ЛЮБОПИТНО:


Голяма част от дамите са привърженички на пръстените и не

Голяма част от дамите са привърженички на пръстените и не ...

... се смята, че ако носите такива на повече от един пръст на ръката си, изпитвате трудност да откриете хармония в себе си, да се балансирате, да вземете решения за себе си и собствения си живот. Така че – имате ли пръстен и ако да, на кой пръст? Още от ЛЮБОПИТНО:


Моцарела – прясно, меко сирене, което все по-често става част

Моцарела – прясно, меко сирене, което все по-често става част ...

... с отслабването, ако имате такава цел. Както видяхте, консумацията на моцарела има куп ползи за здравето. Освен че е е много вкусна и чудесна добавка към вашите ястия, имате още поне 7 причини да добавите това прясно сирене към вашето меню и то поне няколко пъти седмично. Още от ЛЮБОПИТНО:


Нека видим топ пет на най-нестабилните зодии. Някои ще са

Нека видим топ пет на най-нестабилните зодии. Някои ще са ...

... зодии Близнаците са най-луди. Защото, когато Близнаците се изправи, те отстъпват, оставяйки приятели и семейство да се чудят какво става. Те са газови лъжци от първа степен и лъжат без съвест. Те са нестабилни, противообществени и като цяло са опасни за общуване с тях на всяко ниво. Още от ЛЮБОПИТНО:


През последните години стана особено актуално въвеждането на дънките като

През последните години стана особено актуално въвеждането на дънките като ...

... седмицата, и навсякъде ще изглеждате еднакво стилно и изискано. Възползвайте се от невероятните оферти, които платформата answear.bg ви предоставя, защото определено стоките са висококачествени, а производителите им ги превръщат в актуален тренд през всеки един сезон. Дамите заслужават най-доброто и е крайно време да го получат сега! Още от ЛЮБОПИТНО:


В тази статия ще си говорим за гнева на зодиите

В тази статия ще си говорим за гнева на зодиите ...

... най-накрая излезе. Гневът ви обикновено не е от това, което се случва в момента, а по-скоро от нещо, което се е случило в далечното минало. Дева, ако можеш да отделиш малко време от плач и затръшване на врати, ще видиш, че никой не излиза да те вземе. Още от ЛЮБОПИТНО:


Да установите, че косата ви оредява е шокиращо, защото води

Да установите, че косата ви оредява е шокиращо, защото води ...

... богати на протеини и цинк, участват при възпроизводството на клетките на скалпа и така оказват стимулиращ ефект върху растежа на косата. Не на последно място по значение са морковите, голямото количество на  витамин А в които ще подпомага растежа на косата ви, както и заостри вашето зрение. Още от ЛЮБОПИТНО:


В тази статия ще споделим с вас някои мъдри мисли

В тази статия ще споделим с вас някои мъдри мисли ...

... 1 кратко изречение. Някой неща наистина ще ви изумят! Те носят ценна инфор... като тези птици.Още в младостта си, те са се отказали от всякаква привързаност към нещата от света и са се отправили до най-високите сфери на истинското знание и Божествената светлина." ,,Учения на Шри Рамакришна" Още от ЛЮБОПИТНО:


О ще преди да се ожени и стане херцог на

О ще преди да се ожени и стане херцог на ...

... е сериозно, когато Уилям изведнъж започна да чурулика по телефона с Кейт." Тогава Хари имитира брат си, наричайки Кейт "Бейбикинс", което предизвиква смях у гостите... Челси беше помогнала на Хари, като редактира речта на кума, деликатно съветвайки го да извади реплика за "убийствените крака на Кейт", която би смутила булката".


Със сигурност много хора сред нас си мечтаят да пътуват,

Със сигурност много хора сред нас си мечтаят да пътуват, ...

... да вземете предварително билети за музеите и карти за градския транспорт. По този начин ще спестите пари ако си ги купувате единично на място. Цената в разликата би трябвало да стигне за една вечеря в приятен ресторант.  Това са нашите съвети за това как да пътувате по-изгодно.  Още от ЛЮБОПИТНО:


Романтиката у хората е заложена генетично. У някои тя е

Романтиката у хората е заложена генетично. У някои тя е ...

... в липса на такъв тип романтика. Вместо това, те търсят практичното за себе си и своите близки. За тях романтиката се изразява например, в традиционна вечеря, или в насладата от подходящо време, за да провеждат любимите си „хобита“… Най-важното е, че на тях може да се разчита! Още от ЛЮБОПИТНО:


Всеки от нас познава поне един строг човек, който не

Всеки от нас познава поне един строг човек, който не ...

... таят в себе си недоволство, ако се опитат да простят. Везни Егоистичните Везни са заети единствено със собствената си личност. До такава степен те са потопени в саморазвитието си, че почти не им остава време да мислят за другите хора, както и за техните нужди и интереси. Още от ЛЮБОПИТНО:


Любовта не може да бъде на макс през цялото време.

Любовта не може да бъде на макс през цялото време. ...

... обича искрена, естествена, вярна жена, с която винаги е интересно и уютно. Той може да отвори сърцето си само когато почувства обратен импулс от любимата си. Ако в отношенията има взаимно уважение, доверие и близост, това ще бъде добър гарант за силата и продължителността на връзката ви. Още от ЛЮБОПИТНО:


Обичаме да се смеем и не вярваме, че има хора,

Обичаме да се смеем и не вярваме, че има хора, ...

... на ортопед. Вицове и смешки, с които да оправите деня си В тази статия ще ви представим една добре подбрана селекция на различни вицове и смешки, които ще ви накарат да се смеете от сърце. Дан... Берлин: -Отиди на ортопед. Париж: -Отиди на ортопед. България: -Ще вали! Още от ЛЮБОПИТНО:


Докато някои връзки продължават цял живот, други не са в

Докато някои връзки продължават цял живот, други не са в ...

... отношенията си. Те, обаче, ще бъдат отегчени и едновременно недоволни! Ако получават това, от което се нуждаят (развод), те не се сблъскват с много проблеми. Рак Връзките са много важни за Раците. Ако партньорът им поиска развод, те ще бъдат нещастни и ще преминат през голяма мъка. Още от ЛЮБОПИТНО:


Й осип Броз Тито: този човек е истинска загадка. За

Й осип Броз Тито: този човек е истинска загадка. За ...

... да изгради "пазарен социализъм" и да предостави на работниците и трудовите колективи много повече права, отколкото те имаха дори при залеза на Съветския съюз. Той става лидер на "необвързаните държави" и югославски диктатор, който с всички средства помпа култа към своята личност и безмилостно се разправя с политическите си противници.


Може и да ви звучи невероятно, но неограничената консумация на

Може и да ви звучи невероятно, но неограничената консумация на ...

... ягодите, черешите и вишните трябва да се консумират не повече от веднъж на всеки два дни, отбелязват диетолозите. Може това количество да ви се стори доста малко, имайки предвид краткото време, в което ожем да ги намери на пазара, но трябва да се грижим за здравето си. Още от ЛЮБОПИТНО:


Съществува определена група храни, която се препоръчват да се използва

Съществува определена група храни, която се препоръчват да се използва ...

... съдържание на калории. Яжте малки количества от тях и избягвайте глазирани, подсладени или осолени ядки. Трябва да се разбере, че дори и най-полезните продукти на пръв поглед могат да бъдат опасни. По-добре е да не превишавате дневния прием и тогава те ще имат най-благоприятен ефект върху тялото. Още от ЛЮБОПИТНО:


Още с обособяването на първите държавни общности е възникнала необходимостта

Още с обособяването на първите държавни общности е възникнала необходимостта ...

... 9. Не държите в портфейла си скъсани, намерени или нечестно придобити пари, защото така ще предизвикате поява на финансова несигурност; вместо това бързо ги харчите или ги раздавате като милостиня. 10. Държите у дома си банкнота с голяма стойност и така увеличавате енергията си да печелите „честни“ пари. Още от ЛЮБОПИТНО:


Кардиологът Нина Гочева даде ценни съвети за хората в жегите.

Кардиологът Нина Гочева даде ценни съвети за хората в жегите. ...

... или антидепресанти, са по-уязвими. Кардиологът съветва да се пие вода. "Важно е да се пие вода, но не трябва да се наливаме", предупреди тя. "Важно е човек да е с леки, памучни дрехи. Храната трябва да е лека, да не се прекалява с меса и пържени храни", каза още специалистът.


Пътуването в жегата, особено ако е на дълги разстояния, е

Пътуването в жегата, особено ако е на дълги разстояния, е ...

... деформация на капачката на резервоара. 10. Състояние на гумите Прекомерното нагряване на гумите под въздействието на топлината, може да доведе до тяхното спукване. Ако това се случи по време на движение, може да предизвика сериозен инцидент. Ето защо е необходимо внимателно да следите състоянието на гумите си. Още от ЛЮБОПИТНО:


Суеверни или не, смятате се, че има определени неща, които

Суеверни или не, смятате се, че има определени неща, които ...

... все пак ви се наложи, помолете за хартиена салфетка, с която да се забършете. Вярвате или не, подаръкът трябва да се дарява от сърце. В крайна сметка, ако той е от любим човек, който има чисти намерения към вас, едва ли ще ви навреди по някакъв начин. Още от ЛЮБОПИТНО:


Сезонът на отпуските, безкрайните горещи нощи, соленото море и забавленията

Сезонът на отпуските, безкрайните горещи нощи, соленото море и забавленията ...

... ви консултира дали са подходящи за вашия тип коса и нокти и ще направи всичко възможно да се доближите до търсената визия. Ако просто обяснявате с думи, без да покажете снимков материал, твърде възможно е да не бъдете разбрана правилно и това да доведе до разочароващ резултат. Още от ЛЮБОПИТНО:


Климатикът в колата е залог за комфортно пътуване в жегата.

Климатикът в колата е залог за комфортно пътуване в жегата. ...

... която тялото може лесно да понесе, е 5-7 градуса. Съвременните системи за охлаждане вършат работата си много по-добре, отколкото тези преди 40 години. Но въпреки това неправилната употреба на климатика води и до куп неизправности. Често те се дължат на недостатъчно количество на охлаждащия агент в тях. Още от ЛЮБОПИТНО:


Самотата е ценно време от живота ви, в което може

Самотата е ценно време от живота ви, в което може ...

... се чувствате безполезни. Връзката, в която трябва да инвестирате най-много, е връзката със себе си. Вашето благополучие трябва да е ваш основен приоритет. Дори понякога това да означава проявяването на егоизъм. И когато се научите да обичате себе си, точният човек ще се появи в живота ви.   Още от ЛЮБОПИТНО:


Жегата често се отразява негативно на благосъстоянието ни. Разбира се,

Жегата често се отразява негативно на благосъстоянието ни. Разбира се, ...

... вендузи, с които се продават в комплект.  Съвет №5: Поддържайте колата си чистаНяма значение дали колата е тъмна или светла, но ако е мръсна, тя се нагрява повече. Това се дължи на факта, че полираната и чиста повърхност е в състояние да отразява по-малко количество слънчева светлина. Още от ЛЮБОПИТНО:


В момента, за съжаление, живеем във време, в което повечето

В момента, за съжаление, живеем във време, в което повечето ...

... ограниченото движение като знак за зрялост. Обаче нещо, което изглежда забравяме, е, че докато работим усилено като личности, ние също трябва да отделим малко време, за да се освободим. Отнемането на време да бъдете свободно движещ се възрастен може да направи работещия възрастен във вас много по-ефективен! Още от ЛЮБОПИТНО:


Най-високият възможен IQ резултат е теоретично безкраен. Mensa, членска организация,

Най-високият възможен IQ резултат е теоретично безкраен. Mensa, членска организация, ...

... да чете и пише, докато стигне до предучилищна възраст. На 11 години той постигна по-висок резултат от тест за IQ от Алберт Айнщайн. Той принадлежи към семейство, което го насърчава да намери своята страст в живота и те пътуват заедно в необичайни приключения като лов на вкаменелости. Още от ЛЮБОПИТНО:


О т паднал ангел до брадат мъж с рога –

О т паднал ангел до брадат мъж с рога – ...

... непознати, умни бизнесмени и дори деца. В романа на Михаил Булгаков „Майсторът и Маргарита“ Сатаната се появява като умен, но потаен непознат, който е придружен от говореща котка. По подобен начин във филма от 1987 г. „Ангелско сърце“ Робърт де Ниро играе Луис Сифър (Луцифер), добре облечен, но загадъчен бизнесмен.


Р ибата е здравословна и високопротеинова храна.Различните видове риби са

Р ибата е здравословна и високопротеинова храна.Различните видове риби са ...

... без самата тя да е тежко ястие. Препоръчителната консумация на риба е веднъж седмично, но районите по света, известни със своето дълголетно население, консумират риба повече от веднъж в седмицата.Ако обичате риба и искате да я похапвате повече от веднъж в седмицата, ЕТО НЯКОЛКО СЪВЕТА КАК ДА РАЗПОЗНАЕТЕ ДАЛИ РИБАТА Е ПРЯСНА:


Преди време бяхме споделили с вас за това, че операта

Преди време бяхме споделили с вас за това, че операта ...

... а още 500 евро бяха добавени от частен донор от кръга на филантропите на FEDORA. Екипът на операта благодари и на дарителите от България, които подкрепиха нашата кауза. Събраните средства ще бъдат използвани за закупуване на инструменти, с които да бъдат провеждани занимания с деца и младежи. Още от ЛЮБОПИТНО:


Вече астрономическото лято официално е тук! И времето може да

Вече астрономическото лято официално е тук! И времето може да ...

... невероятни десерти като домашен сладолед със зелени смокини.  Един уикенд в стария град на Созопол е нещо, което всеки трябва да си причини поне веднъж това лято. Тъй като не обичаме тълпите от хора препоръчваме това да стане преди старта на активния сезон, който вече е близко. Още от ЛЮБОПИТНО:


Овен Няма да се отървете от здраве, късмет и пари.

Овен Няма да се отървете от здраве, късмет и пари. ...

... вече какво е истинската любов. Стрелец Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Козирог Истинският късмет се падна на вас - здраве. Водолей Ще научите новина, която дълго време сте чакали. Риби Сантиментален подарък ще ви трогне до сълзи. Още от ЛЮБОПИТНО:


Летният сезон вече е в пълна сила - половината офиси

Летният сезон вече е в пълна сила - половината офиси ...

... добрата храна трябва да посети. За препоръки просто трябва да се поровите в интернет или да попитате местните хора.  Това са само част от причините защо си струва да изберете Ахтопол и Синеморец за вашата лятна почивка. Не се колебайте и го направете - няма да съжалявате.  Още от ЛЮБОПИТНО: