12-годишната Кристина Пименова, която бе смятана за най-красивотомомиченце на света,

12-годишната Кристина Пименова, която бе смятана за най-красивотомомиченце на света, ...

......... вече има наследница. Ана е едва на шест и вече е звезда в модните среди. Също като Кристина, Ана е рускиня.  Тя е звезда и в Инстаграм, където има над 1,2 милиона последователи. Красивите й сини очи и мило личице няма как да не разтопят и вас. Превод БЛИЦ  


Мишо въвежда основно правило в отношенията си с Блага, а

Мишо въвежда основно правило в отношенията си с Блага, а ...

......... духовен план. Как ще се справи Мишо с невъзможния избор? Какво накара Дидо да изневери на Беатрис и ще преодолеят ли големите си различия Дочев и Велева? Отговорите ви очакват в новия епизод на „Не така, брат“ първо във Vbox7.com. Може да следите „Не така, брат“ всяка сряда във Vbox7.com.


Учени от японския Институт за физикохимически изследвания RIKEN откриха, че

Учени от японския Институт за физикохимически изследвания RIKEN откриха, че ...

......... стволовите клетки на черния дроб, в които, освен синтеза на MYCN, се изработва и молекулата за адхезия на епителиалните клетки (EpCAM). Те играят важна роля в канцерогенезата и образуването на метастази.Изследователите са пристъпили към клинични изследвания на ацикличния ретиноид с участието на хора, за да докажат ефективността на препарата. /БГНЕС


Излюпиха се 6 зеленоглави патета в Патешкото езеро на Борисовата

Излюпиха се 6 зеленоглави патета в Патешкото езеро на Борисовата ...

......... езерото беше оградено с дървена ограда, която позволи отглеждането им независимо, че паркът е предпочитано място за разходка на домашни кучета. Първите зеленоглави патици бяха предоставени на Столична община от Спасителния център за диви животни в Стара Загора. Управата на Борисова градина полага всекидневна грижа за отглеждането на птиците. /БГНЕС


Българин от ливански произход ще прояви мил жест към абитуриенти

Българин от ливански произход ще прояви мил жест към абитуриенти ...

......... година например се почувствах едно такова готино. Това е нещо материално – кола, ламарина, но може да зарадваш човек. Щастлив съм като си представя, че след 20 години човекът, на когото съм помогнал, ще покаже снимки от бала на децата си и ще си спомни с усмивка“, каза той.  


Екипът Олга Стойчева - София Алтова спечели конкурса Young Lions

Екипът Олга Стойчева - София Алтова спечели конкурса Young Lions ...

......... Creativity", обединяващ фестивалите Cannes Lions, Eurobest, Dubai Lynx и Spikes Asia. В конкурса имаха право да участват екипи от по двама души на възраст до 30 години, работещи в  комуникационна агенция. Young Lions Bulgaria – Film e единственият досега конкурс, донесъл на България златна награда от рекламния фестивал в Кан.Снимка на испанка, която поразително много прилича на президента на

Снимка на испанка, която поразително много прилича на президента на ...

......... а другият живее скромно в испанската провинция. Въпреки това те си приличат като близнаци, които са били разделени при раждането“. Самата Долорес няма интернет и разбрала за огромната си новопридобита популярност от своята дъщеря. This photo of Dolores Leis Antelo has gone viral because of her remarkable resemblance to @realDonaldTrump.


Забавно изглеждащите птици Додо са изчезнали преди повече от 3

Забавно изглеждащите птици Додо са изчезнали преди повече от 3 ...

......... Сега, когато неразкритият случай е отворен, изследователите планират да анализират главния изстрел, за да видят къде е била покосена птицата. "В момента не знаем къде е застреляна птицата", заяви Уилям. "Била ли е застреляна във Великобритания... По-вероятно е да е бил застрелян в Мавриций и след това прехвърлен във Великобритания."


Мазето, тавана или дори пода в дневната могат да крият

Мазето, тавана или дори пода в дневната могат да крият ...

......... археологически съкровища от еврейската история, някои от които на почти 3 хил. години. Съпрузите решили да направят от мястото музей – днешният Siebenberg House. Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore. За още любопитно съдържание последвайте страницата ни в Instagram.


Журналисти разкриха името на най-популярната порно актриса в Pornhub. Това

Журналисти разкриха името на най-популярната порно актриса в Pornhub. Това ...

......... Журналисти разкриха името на най-популярната порно актриса в Pornhub. Това е Стефани Клифърд, по-известна като Сторми Даниелс.  Именно нейното име е сред най-търсените от любителите на порното. Филмът й "Тайните на Сторми" събра над 170 хиляди гледания за ден.  


След като при визитата на американския президент Доналд Тръмп и

След като при визитата на американския президент Доналд Тръмп и ...

......... линия като в горната част започваше с наситен бордюр последван от прозрачна материя, от бюста започваше плътен бляскав силует, а в долната част роклята завършваше отново с прозрачната материя.На държавната вечеря присъстваха 123 гости, сред които бившият държавен секретар на САЩ Хенри Кисинджър и двама шампиони от олимпийски игри.  Вероятно сте чували, че атомите, от които е изградено вашето

Вероятно сте чували, че атомите, от които е изградено вашето ...

......... електрона, които да заемат едно и също пространство и да вършат едни и същи неща. Това прави атомите толкова ефективни при спирането на навлизащи други атоми. И това е основната причина, която не позволява плътните обекти да преминават един през друг. Както спира и хората от това, да преминават през стени.


Снимка на дете и неговото куче разчувства цяла България. Милият

Снимка на дете и неговото куче разчувства цяла България. Милият ...

......... по трогателна, тъжна и заслужаваща вниманието ни. На кадъра, заснет в квартал на София, се вижда момче, седнало пред вратата на жилищен блок, а в прегръдките ѝ се е сгушило улично куче. Появата му в мрежата преди няколко дни пробуди умиление у много потребители, които коментираха, реагираха или препубликуваха снимката.


Алисън Мак, известна с участието си в сериала "Смолвил" и

Алисън Мак, известна с участието си в сериала "Смолвил" и ...

......... секс робство. Организацията е основана през 1998 година, а лидерът Кийт Раниер бе арестуван през месец март тази година. Алисън Мак била втора в йерархията след Раниер. Тя била тази, която набирала секс робините. Ако бъдат признати за виновни, Мак и Раниер могат да лежат най-малко 15 години в затвора.


Вече сме ви разказвали за Манса Муса, африканския крал, за

Вече сме ви разказвали за Манса Муса, африканския крал, за ...

......... концертна зала в Ню Йорк, наименувана в негова чест "Карнеги Хол".Фондацията на Карнеги спонсорира провеждането на известната Карнегиева анкета след Междусъюзническата война в 1913 г. В София има и улица с неговото име.Според сайта The Richest богатството на Андрю Карнеги е било около 310 млрд. долара.   Редактор: Деница Райкова


Куриозен случай от Швейцария. Дива гъска беше засечена с превишена

Куриозен случай от Швейцария. Дива гъска беше засечена с превишена ...

......... от Швейцария. Дива гъска беше засечена с превишена скорост от камера за контрол на скоростта. Птицата активирала сензорите, след като прелетяла над улица със скорост, по-голяма от разрешената, предаде Нова Телевизия. Според полицията гъската се движела с 52 километра в час в зона с ограничение от 30 километра в час.Излюпиха се 6 зеленоглави патета в Патешкото езеро на Борисовата

Излюпиха се 6 зеленоглави патета в Патешкото езеро на Борисовата ...

......... птиците, езерото беше оградено с дървена ограда, която позволи отглеждането им независимо, че паркът е предпочитано място за разходка на домашни кучета. Първите зеленоглави патици бяха предоставени на Столична община от Спасителния център за диви животни в Стара Загора. Управата на Борисова градина полага всекидневна грижа за отглеждането на птиците.


Времето за реакция и бързината ви са ключови за оцеляването

Времето за реакция и бързината ви са ключови за оцеляването ...

......... твърде бавни, водното налягане ще окаже натиск и върху вратата, и върху прозореца. Това означава, че ще трябва да си пробиете път със сила. Не чупете предното стъкло – то е създадено така, че да устоява на силни удари. Отново – съсредоточете се върху страничното. Ритнете го в горната част.


Здравословният начин на живот е прекрасен. Да бъдем отговорни към

Здравословният начин на живот е прекрасен. Да бъдем отговорни към ...

......... за сърцето. Тенденции в здравословното хранене през 2018 г Опасни продукти дебнат от кухненските шкафове Отказът от твърда храна е новата мода в диетологията Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore. За още любопитно съдържание последвайте страницата ни в Instagram.


Мистериозни дупки в арктическите ледове, чиито произход остава загадка, бяха

Мистериозни дупки в арктическите ледове, чиито произход остава загадка, бяха ...

......... дупки са направени от извънземни кораби. Тук обаче поддръжниците на тази идея се разделят на два лагера, защото според едните дупките са се образували при излитането на космически кораб, а според другите — под ледовете лежи древна летяща чиния и именно тя е отговорна за дупките в арктическия морски лед.


Снимка на испанка, която поразително прилича на Доналд Тръмп стана

Снимка на испанка, която поразително прилича на Доналд Тръмп стана ...

......... „Нюзуик“, където се казва – „Единият от тях е лидер на свободния свят и седи в Белия дом, а другият живее скромно в испанската провинция, но те си приличат като близнаци, които са били разделени при раждането“. Самата Долорес няма интернет и разбрала за огромната си популярност от дъщеря си.


Интуицията е способността да вземем правилното решение според това, което

Интуицията е способността да вземем правилното решение според това, което ...

......... когато го постигнат, ще послушат гласа, който им казва какво е правилно. Риби Рибите са третата най-интуитивна зодия. Често мечтаят за неща, които по-късно се изпълняват. И на тях им е важен вътрешният мир, защото решенията им за живота се основават на мотото „аз чувствам, че трябва …“    


1,5 млрд. души в света използват Facebook, което е впечатляващо,

1,5 млрд. души в света използват Facebook, което е впечатляващо, ...

......... качвали всяка негова смешна (за вас) или засрамваща снимка във Facebook? 5. Къде ходят на училище децата ви. Изключително опасно е да споделяте подобна информация. Проучванията сочат, че в последните години сексуалните посегателства над деца в Европа растат, а много от нападателите кроят плановете си на база информация от мрежата.


Продуцентът Саня Армутлиева и тази година готвела свой певец за

Продуцентът Саня Армутлиева и тази година готвела свой певец за ...

......... и участието ѝ в миналия сезон на „Като две капки вода“, където се представи повече от успешно и накрая грабна голямата награда – лек автомобил. Тази година Армутлиева ѝ била предначертала друг звезден път – този от България до сцената на „Евровизия“, но плановете ѝ за тази година останах разбити.


Лин-Мануел Миранда - създателят на хитовия бродуейски мюзикъл

Лин-Мануел Миранда - създателят на хитовия бродуейски мюзикъл "Хамилтън", популярната ...

......... мобилни сайтове и приложения, и социални медии.   Носителите на 22-ите годишни награди "Уеби", които се присъждат от Международната академия за дигитални изкуства и науки, и на отличията "Гласът на публиката", определяни от "жури" от 500 000 интернет потребители, ще получат призовете на церемония в Ню Йорк на 14 май.


Нарисувана от Амедео Модиляни картина, изобразяваща легнало голо женско тяло,

Нарисувана от Амедео Модиляни картина, изобразяваща легнало голо женско тяло, ...

......... си върху погледа на жената, ще си дадете сметка, че тя е уверена в своята сексуалност, а това е нещо ново." Избирайки да оповести в Хонконг вестта за търга, тръжната къща се надява да привлече онова, което Шоу нарича нарастващо търсене от азиатски колекционери, включително от Китай, Сингапур и Индонезия.


Уникален ръчно правен крем, струващ около 16 000 лв., е

Уникален ръчно правен крем, струващ около 16 000 лв., е ...

......... натурален. Има и украшения, също и множество красиви традиционни картички — от книжните. Бдителни съседи издават пред вестника, че звездата по-скоро трябва да отдели не една, а две стаи от апартамента си на столичната ул. „Оборище“, за да разположи всичките подаръци. Сред купищата дарове имало и няколко огромни плюшени играчки.


Млади варненски спортисти показаха способностите си на спортни ръководители от

Млади варненски спортисти показаха способностите си на спортни ръководители от ...

......... и развитие на Национална платформа за борба с манипулирането на спортни състезания“. Събитието е в изпълнение на програма „Еразъм +“ има за цел да допринесе за по-лесното и по-бързо създаване на национална платформа от всяка заинтересована страна членка, включително Българска национална платформа за борба срещу корупцията в спорта, информира БГНЕС.


Спешен ремонт пред НДК - поправят отново настилката пред конгресния

Спешен ремонт пред НДК - поправят отново настилката пред конгресния ...

......... Експертите ни имат вече становище и се надяваме на друго място на площада да не се появят такива дефекти", коментира арх. Димитър Данчев, директор „Зелена система" в Столична община. Целият ремонт на НДК е в гаранция през следващите 5 години и всеки дефект ще бъде отстранен за сметка на изпълнителя.


Единствената полярна мечка, родена в тропиците, почина от старост в

Единствената полярна мечка, родена в тропиците, почина от старост в ...

......... от артрит, проблеми със зъбите и ушни инфекции. Отслабените му крайници също затруднявали придвижването му, което и без това било почти невъзможно заради напредналата възраст.   Животът на Инука в зоопарка бил причина за спорове между хората с консервативно мислене и активистите за правата на животните. Превод и редакция: БЛИЦ 


Какво ядете е по-важно от това колко ядете. Можете например

Какво ядете е по-важно от това колко ядете. Можете например ...

......... глад и могат да ни бъдат помощници в борбата с килограмите или просто в стремежа за по-здравословен живот.1. Бадеми2. Кисело мляко3. Черен шоколад4. Плодове и зеленчуци с високо съдържание на вода като диня, краставици, моркови.5. Авокадо6. Хумус7. Бобови култури 8. Яйца9. Домашно приготвени пуканки (с малко сол) Редактор: Деница Райкова


Любов Мокрадова e баба на 76 години, но не е

Любов Мокрадова e баба на 76 години, но не е ...

......... който предпочете тишината на Сибир Първата в света библиотека от лед При минус 62 градуса в най-студеното село се повреди термометърът . Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore. За още актуални новини от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.


Най-малко 150 милиона долара ще трябва да плати ценителят, който

Най-малко 150 милиона долара ще трябва да плати ценителят, който ...

......... на 14 май, но ценителите на изящното изкуство още отсега са в трескаво очакване.Творбата е създадена през 1917 г., малко преди смъртта на 35-годишния Модиляни.Новината за аукциона беше обявена в Сингапур заради нарастващия в Азия брой милиардери, желаещи да притежават безценни произведения на изкуството или просто да инвестират парите си.


Руското ядрено оръжие, разположено на подводни дронове, може да разруши

Руското ядрено оръжие, разположено на подводни дронове, може да разруши ...

......... да вдигне нагоре тонове облъчена морска вода и да доведе до катастрофален радиоактивен дъжд близо до зоната на поразяване. Ако подобно нещо се случи до бреговете на Лос Анджелис или Сан Диего, разрушителният ефект от ядрените дъждове би се оказал още по-голям заради честия морски вятър.  Превод и редакция: БЛИЦ


Български и македонски учени разкопават останките на предшественик на слона.

Български и македонски учени разкопават останките на предшественик на слона. ...

......... години, когато е умряло.  Според учените праисторическият слон е живял преди около осем милиона години по време на епохата Миоцен. Биляна Гаревска от Природонаучния музей в Скопие каза, че вкаменелостта е един от предшествениците на слона, обитавали този район, който тогава приличал на африканска савана. ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!  


Пет автомобила надуха клаксони пред МГ „Академик Кирил Попов” в

Пет автомобила надуха клаксони пред МГ „Академик Кирил Попов” в ...

......... Всичко това  на немски, тъй като учителката преподава именно по този предмет.  Освен с клаксони, учениците се бяха подготвили с балони, конфети и букет. Изненадата не мина и без традиционното броене до 12!  Все пак до абитуриентските балове остава по-малко от месец, така че учениците трябва да тренират с броенето.


Тази вечер в Hell’s Kitchen шеф Ангелов ще постави трудно изпитание

Тази вечер в Hell’s Kitchen шеф Ангелов ще постави трудно изпитание ...

......... в четвъртък ще разберем днес от 21:00 часа по NOVA. Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на Фейсбук страницата на предаването. Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore. За още любопитно съдържание от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram


Бившата приятелка на звездата от Фромула 1 Фернандо Алонсо Вики

Бившата приятелка на звездата от Фромула 1 Фернандо Алонсо Вики ...

......... Рускинята увисна на 306 метра от земята на 73-ия етаж на небостъргача „Каян Тауър“ в Дубай, за да снима с фотографа Алекс Тихомиров, пише "Блиц". От кадрите е видно, че Одинцова не ползва никакви предпазни средства и разчита единствено на дясната ръка на Тихомиров. Вижте лудостта ѝ, заснета на видео!


Gооglе.соm - eдин oт нaй-цeннитe интepнeт aдpecи в cвeтa, e

Gооglе.соm - eдин oт нaй-цeннитe интepнeт aдpecи в cвeтa, e ...

......... paбoтил зa ĸoмпaниятa пeт гoдини и пoлoвинa. Гигaнтът пpизнa зa гpeшĸaтa пpeд СNN и пocoчи, чe e пpeдлoжилa нa Beд 6006.13 дoлapa (aĸo ce oпитaтe, щe пpoчeтeтe GООGLЕ в чиcлoтo), зa дa cи гo въpнe. Caмият тoй peшил дa дaдe пapитe зa блaгoтвopитeлнocт, тaĸa чe oт ĸoмпaниятa ca yдвoили cyмaтa.


Масажистка заведе дело за сексуален тормоз срещу прочутия създател на

Масажистка заведе дело за сексуален тормоз срещу прочутия създател на ...

......... нея. Тогава тя напуснала помещението. Лий се извинил пред работодателя ѝ.   По-късно тя се върнала за втори масаж, по време на който го масажирала с краката си. Лий поставил крака ѝ върху гениталиите си и тя преустановила втория масаж.   Карбайо настоява за най-малко 50 000 долара обезщетение.  


Британски учени увеличиха якостта и издръжливостта на бетона, като добавиха

Британски учени увеличиха якостта и издръжливостта на бетона, като добавиха ...

......... смес за изграждане на основите на сгради и други тежки бетонни конструкции ще позволи да се увеличат значително якостта и животът им. До голяма степен това е обусловено и от други свойства - графеновият бетон показал уникални за промишлените конструкции резултати, свързани с непропускането на каквато и да било влага.


Пътуване до Малдивите получи попфолк дивата Кали като подарък от

Пътуване до Малдивите получи попфолк дивата Кали като подарък от ...

......... ден, отпразнуван край бреговете на гръцкия остров Лимнос. Кали не се задържа на родна почва и през миналия месец. Тя се отдаде на екзотиката в Перу, като посети старото индианско селище в сърцето на Андите — Мачу Пикчу, след което стегна куфарите за прочутия плаж Копакабана в Рио де Жанейро.


Както френското вино и синьото сирене, така и жените стават все

Както френското вино и синьото сирене, така и жените стават все ...

......... да изглежда добре - дали на 20, на 30 или над 50 години. Всичко е въпрос на лично усещане, вкус, разбирания за естетика и възможности. Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore. За още любопитно съдържание последвайте страницата ни в Instagram.


Скарлет Йохансон направи шеметна поява на червения килим за премиерата

Скарлет Йохансон направи шеметна поява на червения килим за премиерата ...

......... под ръка с любимия си. Двойката започна да се появява официално на публични места през есента на миналата година. Тогава Йохансон се разведе окончателно с Ромен Дориак, след като се разделиха преди повече от година, след две години брак. Двамата имат дъщеря на 3 г., която се казва Роуз Дороти.


"Невидимите" за радарите самолети с т.нар. "стелт" технология скоро може ...

......... теория. Учените имат още доста работа преди да могат да започнат реални тестове с квантовия радар. Основната цел е той да е готов навреме за подмяната на сегашните станции, чийто период на експлоатация изтича около 2025 г. Интерес към подобни радари има и в други държави, включително Русия и Китай.


Снимка с огромни дупки в повърхността на арктическия лед хвърли

Снимка с огромни дупки в повърхността на арктическия лед хвърли ...

......... не съм виждал подобно нещо“, допълва той.   Има няколко работни теории: дупките биха могли да бъдат резултат от топли течения, минаващи под повърхността на леда или да са направени от някой морски бозайник като гренландския тюлен, за да може да диша под леда.   Превод и редакция: БЛИЦ   


Учените са открили специфични гени и анатомични черти, които помагат

Учените са открили специфични гени и анатомични черти, които помагат ...

......... скоростта на изразходване на кислород. Сред особеностите на баджо били и гени, които намалявали кръвоснабдяването на крайниците и други не жизнено важни органи. По този начин помага за по-добро оросяване на мозъка и сърцето. Освен всичко друго хората баджо имали и характерен ген, който възпрепятствал натрупването на въглерод в кръвта.


Коприва, лапад, левурда - точно сега е най-добрият момент да

Коприва, лапад, левурда - точно сега е най-добрият момент да ...

......... вентилатор, като на петата минута се похлупват.  Маслото се загрява, дърпа се от огъня, разбърква се с червения пипер и се разпределя в гювечетата. Овкусяват се със сол и черен пипер. Гювечетата се сервират със запечени в тиган с малко зехтин гръцки питки. Гледайте още от "Бон Апети" в NOVA PLAY    


Вчера Кейт Мидълтън роди третото си дете. Само седем часа

Вчера Кейт Мидълтън роди третото си дете. Само седем часа ...

......... не е особено опитна в кухнята. Но това не е никакъв проблем, когато си херцогиня и голям екип е готов да задоволи всичките ти прищявки.Дори те да са свързани с нарязани на тънко кисели краставички върху тост. Все пак, и тя до вчера беше бременна жена, както всичко останали. /lifestyle.bg


Принц Хари и годеницата му Меган Маркъл почетоха паметта на

Принц Хари и годеницата му Меган Маркъл почетоха паметта на ...

......... април 1915 година е поставено началото на кървава и неуспешна кампания на австралийските и новозеландските армейски части срещу Турската империя.   След дълга неуспешна битка цялата част е изтеглена, но проявената храброст и трагичната загуба били отбелязани с народни празненства на 25 април 1916 г. и на всяка годишнина оттогава.


Алкохолът влияе различно на различните хора. Американски психолози са открили

Алкохолът влияе различно на различните хора. Американски психолози са открили ...

......... генетичен и етнически. Според доктор Реймънд Уайт генът за произвеждане на ензими в тялото съществува в различни количества в различните раси. По този начин някои раси имат по-ниска толерантност към алкохол, отколкото други. Примерно – азиатците се напиват от една чашка, докато ние носим на алкохол.И още по темата:  


Холивудската звезда Джерард Бътлър се снима с една от най-горещите

Холивудската звезда Джерард Бътлър се снима с една от най-горещите ...

......... София. Случайната среща дошла като подарък-изненада за красавицата, която имала рожден ден точно в този ден. От кадъра се вижда, че Бътлър е решил да кара колело в парка пред НДК. Близо до фонтаните обаче, той е бил забелязан от красивата брюнетка и тя го настигнала, за да се снимат.


Астрономи от Великобритания, САЩ и Франция стигнаха до необичайния извод,

Астрономи от Великобритания, САЩ и Франция стигнаха до необичайния извод, ...

......... Сатурн и Юпитер, в чийто състав голямо количество сероводород няма и вероятно никога не е имало.Подробният анализ на данните и съпоставянето на температурните и атмосферните параметри ще дадат възможност на учените да разберат откъде Уран и Нептун са попаднали в Слънчевата система и каква е била причината за подобно “изгнание”.


Рапърът Кристо замени бившото си гадже Кристин Илиева с нейна

Рапърът Кристо замени бившото си гадже Кристин Илиева с нейна ...

......... катастрофа, която предизвика нейната приятелка Дивна. Въпреки това Кристо все по-често публикува закачливи клипчета в Инстаграм, но все още не показва лицето на любимата си. Тайната им връзка обаче не е чак толкова тайна, тъй като двамата влюбени често могат да бъдат забелязани хванати за ръка по столичния бул. "Витоша".


Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов е щастливо женен вече цели

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов е щастливо женен вече цели ...

......... с любимата му Деси. "Безбройни са незабравимите ни мигове заедно и сега, 25 години по-късно, спокойно мога да кажа, че се обичаме повече от всякога. Разбира се, най-големият ни подарък и най-истинското олицетворение на отношенията ни несъмнено са трите ни прекрасни дъщери Гергана, Василена и София", завършва посланието си Цветанов.


Мелания Тръмп беше в центъра на организирането на първата официална

Мелания Тръмп беше в центъра на организирането на първата официална ...

......... Тръмп встъпи в длъжност. Тези вечери са много повече от това, което изглеждат, пише Си Ен Ен. After months of preparations, @POTUS and I are looking forward to hosting our first State Dinner with France! Thank you to everyone who has worked so hard to make this visit a success.


Има хора, на които им е омръзнало скучното ежедневие и

Има хора, на които им е омръзнало скучното ежедневие и ...

......... фитнеса В Испания има фитнес за нудисти. Там всички привърженици на голотата могат да тренират, както майка ги е родила.Голи на влакчето Хората трябвало да си купят билет и да се повозят на увеселително влакче, но голи. Желаещите били над 100 човека. Всичко това обаче било с благотворителна цел.  


Знаменитостите са обикновено ексцентрични хора, които обичат да показват своята

Знаменитостите са обикновено ексцентрични хора, които обичат да показват своята ...

......... споделя Алиша.  Сменят имената на деца, наречени Джихад Второто име на сина й – Дауоде, е арабската форма на еврейското име Давид, което значи „любим“. Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore. За още любопитно съдържание последвайте страницата ни в Instagram.


Той:– Обичаш ли футбола?Тя:– Да!– В такъв случай си една

Той:– Обичаш ли футбола?Тя:– Да!– В такъв случай си една ...

......... и то по рождение!– Баси работата, и ся как ще кажа на жена ми, че двете деца не са от мен? Китайска мъдрост гласи:– Кажи на някого 1000 пъти, че е свиня и той ще се превърне в свиня!И наистина – забелязах, че катаджията е започнал да се заглежда по мъже.


Дженифър Лопес за пореден път показа, че съвършено знае как

Дженифър Лопес за пореден път показа, че съвършено знае как ...

......... Дженифър Лопес и Алекс Родригес са заедно от април миналата година.Двамата се запознават по време на неин концерт. Елегантната двойка не се притеснява да покаже любовта си под светлината на прожекторите, а певицата постоянно публикува в профилите си в социалните мрежи многобройните им щастливи мигове.Вижте още новини за горещата певица:


Овен
Сърцето ви копнее за любов и романтика. Ако имате човек

Овен Сърцето ви копнее за любов и романтика. Ако имате човек ...

......... си, посветете целия ден на него. Ако сте сами просто излезте навън и се огледайте. Любовта е навсякъде около вас. Телец Обърнете внимание на идеите, които дават околните. Има толкова много неща, които може да научите от тях. Днес ще си поставите нови цели и дори ще започнете да работите за тях.


Косата се влияе от много фактори. Сред тях са не

Косата се влияе от много фактори. Сред тях са не ...

......... хора страдат от изтощена коса без да я боядисват, както и от някои очни дегенерации.Че имате проблем с щитовидната жлеза Намалената функция на щитовидната жлеза крие опасност от косопад, влошен растеж на косата, оредяване, накъсване. Ако забележите тези изменения в косата си, изследвайте и щитовидната жлеза за всеки случай. /az-jenata.bg


Пролетта е прекрасен сезон от годината. Цялата природа се обновява,

Пролетта е прекрасен сезон от годината. Цялата природа се обновява, ...

......... тегло и повишен риск от диабет.По-лесно е да намерите полезна хранаПролетните продукти са пресни, вкусни, богати на витамини и минерали. Ако през зимата сте били принудени да се храните с оранжерийни плодове и зеленчуци, бедни на полезни вещества, пролетта ви дава възможност да поправите тази нечестност спрямо организма ви. /az-jenata.bg


Японската пианистка Фумие Фукуи е творец и музикант с богата

Японската пианистка Фумие Фукуи е творец и музикант с богата ...

......... Европа, като последното изпълнение бе на българския композитор Димитър Ненов. Фумие Фукуи е позната в България чрез приноса си за изпълнение на няколко програми с творби от български композитори. Японската пианистка е лауреат на два конкурса, които се провеждат в София - “Алберт Русел” и “Музиката и Земята”.    


Докато в България на вечна мода са вицовете за блондинки,

Докато в България на вечна мода са вицовете за блондинки, ...

......... в Лос Анджелис.Gettyimages, БГНЕС Светските анализатори веднага забелязаха прическата й, която съчетава различни нюанси на кафявото, медното и червеното. Холивудската красавица, която е еталон за сексапил, бе избрала бляскава рокля в метални отблясъци и много камъни, а яркият грим бе сред основните акценти във визията й.И още за Скарлет Йохансон:


В много отношения мъжете съзряват по-късно от жените. Много от

В много отношения мъжете съзряват по-късно от жените. Много от ...

......... истинския смисъл на думата.5. Интересите и приятелствата му носят атмосферата на училището.Основен признак на порастването и зрелостта е надграждането на интересите и социалните контакти. Ако вашият партньор си е останал на ниво общуване със съучениците и шляенето по барове и кафенета, то той никак не е пораснал все още. /az-jenata.bg


Когато премине първоначалният шок от това, че любимият ти е

Когато премине първоначалният шок от това, че любимият ти е ...

......... е просто да отмъстите, а не да сложите край на връзката, трябва да бъдете много предпазливи. Не е сигурно, че партньорът ви ще приеме аргумента “исках да ти отмъстя” като достатъчно добро оправдание, ако узнае за забежката ви. Мъжете по природа имат силно развито собственическо чувство, имайте го предвид. /woman.bg


На всички е известно, че пиенето на кафе често e

На всички е известно, че пиенето на кафе често e ...

......... Play и AppStore. За още любопитно съдържание от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram. Четете още: Един лесен трик за по-продуктивен и успешен ден 14:55 ч. - най-непродуктивният момент от работния ден Петте ключа за успех според най-богатия човек на Земята Японска техника ни учи как да постигнем целите си за 60 секунди


Доналд Тръмп приветства мерките, въведени във Франция за борба с

Доналд Тръмп приветства мерките, въведени във Франция за борба с ...

......... ръкави и златни детайли. Двамата президенти бяха облечени в черни смокинги. На държавната вечеря присъстват 123-ма гости. Сред тях са вицепрезидентът Майк Пенс, членове на правителството, председателят на Върховния съд Джон Робъртс, 94-годишният бивш държавен секретар Хенри Кисинджър, шефът на "Епъл" Тим Кук и двама шампиони от зимните олимпийски игри.


Трудно е човек да попадне на правилните лекарствени средства, когато

Трудно е човек да попадне на правилните лекарствени средства, когато ...

......... с обелка от банан. Нека този импровизиран масаж продължи няколко минути. Първите резултати се отчитат след 7 дни.Тъмни кръгове: те също биват премахнати от лицето с помощта на бананови кори. Отпадналият външен вид остава в миналото. Този път методът е малко по-различен: резенчета банан се поставят директно върху уморените очи.