Cancel културата е нещо, с което някои родни знаменитости се

...
 Cancel културата е нещо, с което някои родни знаменитости се
Коментари Харесай

Cancel културата и в България: Родните звезди, които бяха отритнати

 Cancel културата е нещо, с което някои родни звезди се сблъскаха тази година. На български този термин би звучал, като " просвета за отвод " и го срещаме и като разбиране, и като държание. Иначе казано - някоя звезда прави нещо, което не се утвърждава от почитателите ѝ, те първо се нахвърлят върху нея, осъждайки я, а по-късно се " прогонва " от онлайн и ТВ пространството - просто се вършим, че този човек не съществува към този момент. Не е съвременно да се работи с този човек, не е крепко да се популяризира с него и така нататък Схващате концепцията, а ето и някои БГ звезди, които попаднаха под тежките удари на тази (глупава) просвета.

Андре Токев

Шеф Андре Токев се изложи извънредно, само че не би трябвало да се подиграваме в никакъв случай на човек, който има проблеми с алкохола. Постъпката му ни е ясна на всички, няма потребност да се връщаме и да я преразказваме в допълнение, само че е реалност, че някои хора се разграничиха от него, резервираха безмълвие, а други го поддържаха. Андре се извини за случката и не оправда държанието си, само че много рекламодатели не ги устройва това. " Съжалявам за случилото се! В живота ни на всеки от нас от време на време се случват неприятни обстановки. Иска ми се да не се беше случвало ", бяха част от думите, с които Токев се обърна към всички в обществените мрежи.

Виж още: 26-годишна русенка е най-гледаната българка в Турция, само че срами ли се от един огромен белег

Джулката или Илиян - кой е cancel?

Категоричен отговор в този случай няма, само че изглеждаше, че Илиян ще бъде отблъснат от доста хора. В началото на абсурда, който се развихри сред двамата, всички нападнаха Найденов. Джулката го упрекна първа, като пусна бомбата, че контактувал с други дами и правил секс с тях в спалнята им. Това настрои хиляди консуматори против Илиян, само че малко по-късно той отвърна на удара. Грозни записи на диалози сред тях - ето по този начин се пазят родните инфлуенсъри. Хубава или неприятна, постъпката му подейства, а много хора трансформираха мнението си. Джулката обаче продължава да бъде рекламно лице на разнообразни бранодве и наподобява инфлуенсърската ѝ звезда не е доста разтърсена. Илиян пък продължава да си върти фитнес бизнеса и чайчетата, които по-рано Джулката популяризираше настойчиво.

Виж още: Най-четеното и най-якото за 2021 във Vbox7: Годишната ни ранглиста за най-популярното съдържание 

Ричард Величков

Ричи понесе много удари с присъединяване си във " Vip Brother ", когато се държа извънредно с красивата и нежна Розмари. Тогава имаше последици за него, само че това беше мъртвило пред стихия. Любомир Жечев направи свое следствие, в което разобличи Ричи, че продава хранителни добавки с много подозрително качество. Ричърд се скри от обществените мрежи за дълго време, а дребното му имидж се срина още повече.

Жени Калканджиева

Имиджът на тази жена е срутен. Десетки разгулен кавги, недоволства от съседи, няколко хвърлени яйца, викове... Все неща, които се случват в живота на доста хора, само че когато си прочут... тези осъществявания се помнят и те слагат в неприятна светлина. Жени другояче продължава да е доста красива жена и сигурно е цялостна с невероятни истории, които си коства да споделя.

Виж още: Данна остави малко на въображението, предизвика с разголена фотография от банята 

Явор Бахаров

Млад, надарен, само че го играе неприятно момче. Проблемите на Явор с алкохола не са незнайни, само че те го водиха до съда. Актьорът получи условна присъда и няма да лежи в съда, а проблемите му настроиха много хора против него. Появиха се клюки, че бил уволнен от театъра, само че по-късно той опроверга информацията. Наскоро той шеговито се съпостави с Андре Токев и Волен Сидеров.

Изображение: https://www.instagram.com/baharoff/, https://www.instagram.com/djuliana_gani/, https://www.instagram.com/richard_velichkov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР