ДПС винаги сме били за машинното гласуване. Основният проблем, обаче,

...
ДПС винаги сме били за машинното гласуване. Основният проблем, обаче,
Коментари Харесай

Хасан Адемов: ДПС винаги сме били за машинното гласуване

Движение за права и свободи постоянно сме били за машинното гласоподаване. Основният проблем, обаче, който би трябвало да бъде решен, е с правото на всички български жители да гласоподават, без значение къде се намират те. Това разяснява Хасан Адемов от Движение за права и свободи в предаването “Плюс минус”.

По думите му този проблем трабва да бъде решен със законодателни текстове, в границите на работната група, в която тези въпроси ще се дикутират. Ако този проблем с конституционните права на жителите не бъде решен, нашите представители най-вероятно ще се отдръпват от тази работна група, в която има представители на всички парламентарни групи, сподели Адемов.

Притеснява ни това, че не се съблюдават съществени права на българските жителите, добави той.

Нашият ръководител през днешния ден приветства концепцията на основния прокурор Иван Гешев да има проверка на приватизационния развой.

Друг е въпросът каква ще е технологията на осъществяване на тази инспекция, сподели Адемов. По думите му през годините на прехода най-накърненото чувство, е чувството за липса на правдивост.

Вторият пенсионен дирек работи на финансов принцип, изясни Адемов втората пенсия. По думите му главната тематика е, че има детайл на неправда. Основният принцип, който би трябвало да бъде въведен, съгласно него, е всеки месец, за който няма импортирана осигурителна вносна, да няма редукция.

14 милиарда лв. в друг вид активи са насъбрани в частните песнионни фондове, съобщи Адемов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР