''Няма шпиони под гаранция. По света няма шпиони под гаранция.

...
''Няма шпиони под гаранция. По света няма шпиони под гаранция.
Коментари Харесай

Татяна Дончева за шпионския скандал: Бойко Борисов играе театър

''Няма шпиони под гаранция. По света няма шпиони под гаранция. Няма шпиони театрално арестувани, има тихомълком, доста стеснен кръг хора знаят къде се намира той. Всичко това се пази в цялостна тишина. Друга мярка с изключение на ''задържане под стража'' - няма. Както и друга присъда, с изключение на смъртна, няма. Знае се единствено, че очевидците са събирани в 7:00 сутринта. Да вкарваш вътре служители на реда да вършат обиски, търсене неизвестно на какво, в наличието на децата'', това съобщи водачът на ''Движение 21'' Татяна Дончева в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком, като мотивът за думите ѝ е разразилият се през тази седмица ''шпионски скандал''.

''Свидетелят не се извежда с белезници, а се кани. Te нямат желание да намерят обстоятелства, нито неоспорими, нито други. Като не желае Цацаров да показва, с изключение на пред съда, за какво пускат тези бележки на Малинов, открити в дома му. Ролята на Русия в българската политика е нещо коментирано нееднократно. Тя е сериозна, както e на Съединени американски щати, както e и на Германия. Немската фондация ''Зайдел'' направи партия ГЕРБ, тя я финансира'', съобщи още Дончева.

''Русия финансира български политически партии. Особено фрапантно това е в АТАКА. Там се финансира телевизия, командировки и всичко останало. Смятам, че Бойко Борисов се принуди да играе този спектакъл за ''Силите'', които са го обвинили в бизнес ползи с Русия. За да ги убеди, че това не е по този начин. Но той с тази режисура не може да убеди никой. Всички ''Велики сили'' желаят от нас категорично и извънредно отричане на другите'', добави водачът на ''Движение 21''.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР