44-годишният Руслан И. е мъжът, който по-рано тази вечер скочи

...
44-годишният Руслан И. е мъжът, който по-рано тази вечер скочи
Коментари Харесай

Съседи проговориха за кошмара, принудил бургазлията Руслан да скочи от терасата

44-годишният Руслан И. е мъжът, който по-рано довечера скочи от третия етаж на бл. 105 в жк „ Меден рудник”, откакто не съумя да излезе от горящия си апартамент през входната врата, написа Флагман.БГ. Като по знамение мъжът не е потърпевш съществено.

Той бе откаран с кола за спешна помощ до най-близката болница , а контузиите му се оказаха относително леки поради естеството на случая – той се е отървал единствено с два счупени крайник, след рухването от близо 10 метра. По тялото му има леки изгаряния, само че заплаха за живота му няма.

Съседи описаха, че огънят е горящ до момента в който Руслан спял. За благополучие той съумял да се разсъни в точния момент и под паника се опитал да избяга от пламъците, които обаче на процедура били на всички места към него.

Затова той не съумял да излезе през вратата на жилището си и заловен като в капан на личната си тераса, се наложило да прибегне до животозастрашаващия скок.

На мястото в комплекса към момента има пожарникари, които правят оглед. Причините за случая все още към момента не са ясни.
Пламъците са изгасени, само че жилището на 44-годишният мъж е съвсем изцяло погубен.

Дим от огъня е съумял да доближи до няколко други жилището в блока и точно това е била повода за евакуацията на входа.

Живущи в блока описаха, че цялото стълбище на третия етаж е било в дим, когато са били изведени по неотложност от полицията.

Припомняме, че огънят пламна към 19:45 през днешния ден, а аргументите към момента са неразбираеми.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР