Овен Това е седмица за приключване на стари дела и

...
Овен Това е седмица за приключване на стари дела и
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 18-24 март

Овен
Това е седмица за привършване на остарели каузи и оформяне на сметки. Ако дължите сума пари на някого - добре е да му я върнете в този момент. В средата на седмицата са вероятни спорове с ваши сътрудници. Не се борете да спечелите непременно. Отношенията с хората, с които работите са значими. В персонален проект не взимайте прибързани решения.
Телец
Тази седмица ще имате шанса да наваксате някои пропуснати благоприятни условия в персонален проект. Съвместният живот изисква отстъпки, в противоположен случай може да имате всичко - само че сами. В работата мобилизирайте напъните си, с цел да не изостанете със дилемите. Периодът ще е претрупан и ще изиска от вас да употребявате всичките ви налични интелектуални и физически запаси.
Близнаци
Тази седмица ще бъде изпълнена с обич. Някои от вас ще се решат на сериозна стъпка в персоналните връзки. Убедете се, че сте решили вярно обстановката и не разчитате единствено на обещания и илюзии. В средата на седмицата ще имате опция да покажете на какво сте способни в служебно отношение. Периодът е добър за кариерното ви развиване.
Рак
Това е седмица, изпълнена с доста заключения. Добрата вест е, че те ще са позитивни. Не се подавайте на подозрения. Нещата ще са такива, каквито ги извършите. В работата ви чака командировка. Не се колебайте да изучите нова сфера в служебната ви активност. Живеем във време, в което имаме опция да се учим непрестанно.
Лъв
През тази седмица е добре да проверявате нещата по няколко пъти. Не разчитайте на хора, които познавате от скоро или на които не сте делегирали съществени отговорности. Важните каузи в този момент би трябвало да свършите вие. постарайте се да се придържате към разпоредбите, колкото и да са ви неприятни. През почивните дни вие ще бъдете стожера на фамилията. Не отхвърляйте апел за помощ и бъдете умен консултант.
Дева
Успехът ви през седмицата ще зависи от вашето самоосъзнаване. Важно е да имате самочувствие за действителните ви благоприятни условия, а те напълно не са малко. Много евентуално е да получите изкусително предложение за промяна на работата. От него ще произтекат доста промени и се запитайте дали сте подготвени да измените живота си дотам. В същото време не е добре за вас да останете в плен на потиснатост по предишното. В персонален проект нещата може да се трансформират в по-добра посока единствено с помощта на вашите старания.
Везни
Тази седмица ще бъдете затрупани от работа. Единственият метод да се спасите от несъразмерното натоварване е да се научите да казвате: " Не ". Първият път ще ви е мъчно, само че в един миг ще усетите избавителното деяние на тази дума. Бъдете реалисти и разчитайте деликатно силите си. Сега най-важно е здравето ви и имате потребност от отмора. Планирайте малко пътешестване, което да ви разтовари душевен от събралото се напрежение.
Скорпион
Най-добрият ви другар през тази седмица ще бъде вашето успокоение и самочувствие. Сега е доста значимо да не бързате, изключително в по-критични обстановки. Опитайте се да си визиите, че всичко което се случва е с някой различен, а вие сте наблюдаващ. Това ще ви помогне да погледнете на нещата от страни и да откриете най-хубавото решение за себе си. В персонален проект не бързайте да се раздавате и да вършиме съществени заявки и обещания.
Стрелец
Това е седмица, в която ще бъдете способни на чудеса. Всичко, към което подхождате с положителни планове ще се получи повече от добре. Важното е да действате сами и да не разгласявате желанията си. Потърсете отдушник от напрежението в дългите разходки вечер. Времето е положително за смяна в хранителния режим. В края на седмицата в персонален проект ви чака приятна изненада.
Козирог
Тази седмица ще е решаваща за кариерата ви. Бъдете нащрек за всичко, което се случва към вас, тъй като могат да се появят непредвидени промени. Сега от вас ще се изисква повече сръчност и умеене за акомодация. Правилата се трансформират и това е изцяло обикновено. В персонален проект заложете на статуквото. Няма потребност от промени. Бъдете себе си и не натоварвайте колегата си с прекомерни упования.
Водолей
Това е седмица, в която да избягвате взимането на прочувствени решения. Сега е моментът да се придържате строго към разсъдъка ви. Очакват ви нови запознанства и другарства, които ще разширят светогледа ви. В четвъртък ви чака предизвикателство, което ще изисква мъдрост от ваша страна. През почивните дни наблегнете на физическата интензивност.
Риби
Очаква ви седмица, изпълнена с баланс. Винаги е по този начин в живота - нищо не е единствено положително или неприятно. Важното е да не сте фаталисти и да обръщате внимание на позитивните аспекти. Опитайте се да си определите цел, която да преследвате, с цел да се чувствате потребни. Не се колебайте да вложите повече старания във вашето занимание. Щом душата ви се усеща добре, значи сте на прав път.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР