Районната прокуратура в Добрич привлече към наказателна отговорност мъж за

...
Районната прокуратура в Добрич привлече към наказателна отговорност мъж за
Коментари Харесай

Показаха на баща снимка на голата му 15-годишна дъщеря, снимал я 44-годишен рецидивист

Районната прокуратура в Добрич притегли към наказателна отговорност мъж за основаване на нецензурен материали с 15-годишно момиче. Георги Г. /44 г./ е арестуван до 72 часа, заяви пресцентърът на Апелативната прокуратура във Варна.

Досъдебното произвеждане е формирано по сигнал на бащата на малолетната. Позната посочила на родителя фотография на голата му щерка, изпратена от обвинения. По необходимост е било осъществено претършуване в дома на Георги Г., откъдето били конфискувани флашпамети с огромен брой нецензурен материали, показват от държавното обвиняване. Георги Г. ще дава отговор за основаване на нецензурен материали като продължавано закононарушение по член 159, алинея 4, точка 1 от Наказателния кодекс, както и за предпазване на такива материали по същия углавен член, алинея 6.

Спипаха хирург от болничното заведение в Добрич, разпространявал порно с деца по време на нощните си наряди

Задържаният е осъждан неведнъж за измами и обири. Последната ефикасна присъда е изтърпял предходната година, когато е освободен от пандиза.

Районната прокуратура ще внесе искане в съда за налагане на най-тежката мярка за неотклонение - задържане под стража, допълват от пресцентъра.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР