България се наложи с 3:0 гейма над Куба в четвъртия

...
България се наложи с 3:0 гейма над Куба в четвъртия
Коментари Харесай

Николай Учиков: Излизаме от третата криза на Белмекен

България се наложи с 3:0 гейма над Куба в четвъртия мач от група D на международното състезание по волейбол, с което си подпечата присъединяване в идващия стадий. Ето по какъв начин разяснява успеха диагоналът Николай Учиков:
 България - Куба 3:0 @@@
" Надявам се да имам и по-хубав мач от този. Всеки идващ. Има моменти, в които всичко ни се получава, върви ни, леко ни е. Има моменти обаче, в които въобще не е по този начин. Надявам се, че ще има малко такива сложни моменти.
 България - Куба 3:0 @@@
Бяхме оптимално стимулирани. Противникът беше доста сериозен. Опитахаме се да дадем каквото можем, чисто душевен. Мисля, че се получи. Добре се справихме. Не сме си споделили нищо по-специално от това преди всички останали мачове. Днес може би по-лесно ни се получаваше или най-малко по този начин изглеждаше, макар, че не е въобще елементарно.
 България - Куба 3:0 @@@
Имаме една задявка в тима, че бяхме в първа, втора, а в този момент се надяваме, че излизаме от третата рецесия на Белмекен. Хубаво е, че оказва помощ. Физически стоим сносно. ", съобщи Николай Учиков.  България - Куба 3:0 @@@

Гледайте Световното състезание по волейбол онлайн в Sportal.bg - ТУК!!! СНИМКИ: FIVB.CH

ГАЛЕРИЯ от мача БЪЛГАРИЯ - КУБА 3:0 - ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР