Вече е факт отлагането на олимпийските игри в Токио. Вместо

...
Вече е факт отлагането на олимпийските игри в Токио. Вместо
Коментари Харесай

Неочакван проблем: Какво става с татуировките за Токио?

Вече е реалност отлагането на олимпийските игри в Токио. Вместо през 2020 година, те ще се проведат през 2021 година поради пандемията от ковид в международен мащаб.

Проблемите по-късно решение на МОК и японското държавно управление са много и най-много свързани с пари, само че внезапно в обществените мрежи изникна и различен въпрос: Какво да върша с моята татуировка " Токио 2020 "?
66 губещи от отлагането на олимпийските игри Компаниите, които популяризират по време на Игрите, ще би трябвало да намерят метод да се оправят с големи загуби
Зададе го Дерлис Аяла - парагвайски бегач на дълги дистанции, който завоюва квота за Игрите. За да отпразнува това събитие той си направи татуировка на прасеца, която гласи " Токио 2020 ". Рисунката е върху тялото на 30-годишния спортист от септември 2019 година насам, когато никой не подозираше какво ще се случи с олимпийските игри.
Вижте тази обява в Instagram.
Alguien que me ayude a poner 2021

Публикация, споделена от Derlys Ayala OLY (@derlysrun) на Мар 24, 2020 в 8:52 PDT

" Някой да ми помогне да я трансформира на Токио 2021 ", написа Аяла.

За парагваеца присъединяване в Токио ще бъде второ на олимпийски игри. През 2016 година в Рио де Жанейро той приключи на 136-о място в маратона.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР