Бившият национал Георги Какалов е второто ново попълнение на мъжкия

...
Бившият национал Георги Какалов е второто ново попълнение на мъжкия
Коментари Харесай

Георги Какалов подсили Димитровград

Бившият национал Георги Какалов е второто ново попълнение на мъжкия отбор на футболен клуб Димитровград 1947, оповестява dgnews. 34-годишният нападател е младеж на пловдивския Марица. Играл е в Литекс Ботев (Пловдив), Етър, Олимпиакос (Никозия) и други. Привличането на Георги Какалов е станало факт през миналата седмица, в която " синьо-жълтите " организираха първите си две контроли.

Вчера, 13 юли, димитровградачни гостуваха на Тунджа (Ямбол). Приятелската среща приключи 4:2 в интерес на домакините. Автор и на двата гола за димитровградчани бе Андрей Атанасов-Хищника, който обаче пропусна дузпа.

На 10 юли момчетата на треньора Спас Колев играха първата си контрола в Горски извор с локалния им. Приятелската среща приключи с тъждество 2:2, като за " синьо-жълтите " се разписаха Веско Бакърджиев и Костадин Христов. На терена излязоха и всички юноши, включени в състава на мъжкия отбор.
На 17 юли димитровградчани ще играят и първата си контрола вкъщи. Срещата ще се играе идната сряда е от 18 часа на стадион Миньор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР