 Основната цел на основателя на конкурса EIT InnoEnergy е

...
 Основната цел на основателя на конкурса EIT InnoEnergy е
Коментари Харесай

EIT InnoEnergy удължи крайният срок за участие на предприемачи в най-големия конкурс за стартиращи компании

 Основната цел на създателя на състезанието EIT InnoEnergy е да обезпечи пари, ноухау и неповторими партньорства за най-иновативните хрумвания и компании в Централна и Източна Европа.

 Селектираните екипи от България ще вземат участие в двудневна работилница на 19 и 20 март в подготовка за Националния край на PowerUp!, който ще се състои на 26 март 2020 година в София Ивент Център. Събитието е проведено от националния координатор на PowerUp! За България – Клийнтех България.

 Победителите в състезанието ще получат поддръжка за създаването на своите артикули, търговски тактики, благоприятни условия за разширение на бизнеса на интернационално равнище, както и достъп до акселераторските услуги на EIT InnoEnergy, както и други благоприятни условия за финансиране.

Най-големият конкурс за започващи компании от Централна и Източна Европа - PowerUP! е отворен за бизнесмени във всички стадии на развиване. Всички искащи да се включат в влиятелната конкуренция, могат да го създадат най-късно до 10 март, когато е и последният период за кандидатстване онлайн на адрес: https://powerup.innoenergy.com.

Конкурсът предлага извънредна опция за новаторски бизнеси да се възползват от услугите и мрежата на една от най-големите общности за нововъведения в Европа - EIT InnoEnergy. Няма значение дали компанията има единствено концепция или търси идващия си клиент, или пък просто възнамерява разширение на пазара, InnoEnergy оказва помощ на организациите да обезпечат финансиране за реализиране на своите хрумвания и да доближат до разнообразни интернационалните пазари.

EIT InnoEnergy сплотява над 460 колегата от света на бизнеса, промишлеността и науката като тази година PowerUp! е подсилен и от бизнес подразделението на Amazon - Amazon Web Services (AMS). За избрани участници, световният бранд AMS ще даде премия, на стойност 100 000 щ.д. в заеми за тяхната стратегия AMS Activate and Business support. Други основни сътрудници, които обезпечават награди са Revolut и SpeedUp Group. Повече информация за всички вероятни награди, можете да прочете тук.

С присъединяване си в състезанието PowerUp! с изключение на достъп до интернационална експертиза за насърчаване на бизнес концепцията на екипите в подготoвка за националния и интернационален край, участниците се състезават и за включване в акселераторските принадлежности на EIT InnoEnergy, както и пряк достъп до мрежата от вложители и индустриални сътрудници на общността.

Компаниите, които бъдат определени, ще бъдат подкрепени от професионалния екип на уредниците и формалните сътрудници на EIT InnoEnergy в България – Клийнтех България в подготовка за националния край, който ще се организира на 26 март 2020 в София Ивент Център. Тази година състезанието в България се организира под патронажа на Столична община.

Подготвителните сесии са с закрепени дати – 19 и 20 март. Българският победител ще се състезава по време на огромния край в Impact’20 – най-голямото икономическо събитие в Централна и Източна Европа. Всички финалисти ще имат опцията да презентират концепциите си пред най-големите представители на промишлеността и фондове за рисков капитал. За спечелилия най-голямата финансова премия е на стойност EUR 50 000, както и доста други награди, обезпечени от сътрудниците на самодейността.

Основните тематични сфери на надпреварата са: сила, подвижност, чисти технологии и умни градове, само че PowerUp! е отворен и за всевъзможни други компании с ексцентрични хрумвания. В рамките на тазгодишната стратегия, фирмите в ранен стадий ще се борят за купата „ Стартъп на годината “.

През последните пет години от програмата, EIT InnoEnergy е подкрепила към 200 започващи компании, 121 от които към този момент продават своите решения и са привлекли над 117 милиона евро външно финансиране.

Кандидатите, които желаят да вземат участие в състезанието PowerUp! 2020, би трябвало да попълнят и изпратят кандидатурите си до 10 март 2020г. онлайн на https://powerup.innoenergy.com.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР