⚡️Бивш министър на отбраната на Грузия пристигна в Украйна като

...
⚡️Бивш министър на отбраната на Грузия пристигна в Украйна като
Коментари Харесай

Войната: Сутрешна сводка



⚡️Бивш министър на защитата на Грузия дойде в Украйна като доброволец (на снимката).

⚡️САЩ изследват разновидности за ограничение на достъпа на Русия до криптовалути - Нуланд

⚡️ PepsiCo стопира продажбата на питиета и рекламни действия в Русия - Reuters. Pepsi идва в Съюз на съветските социалистически републики през 70-те, а през 80-те става първата западна компания в историята, която пуска реклами по руската телевизия - The Wall Street Journal.

⚡️Румъния заяви, че изтребителят МиГ-21 на националните военновъздушни сили е бил свален от украинска зенитна ракета, евентуално от комплекса С-300ПС

 

⚡️Starbucks стопира бизнеса си в Русия, кафенетата затварят 

⚡️Netflix публично прекратява работата си в Русия.

⚡️Полският народен тим по футбол автоматизирано стигна до финалите на Световното състезание по футбол.

⚡️Пентагонът има намерение да трансферира зенитно-ракетните системи Patriot на Полша по предложение на Варшава, сподели Адам Милър, представител на Европейското командване на Съединени американски щати. Както посочи той, планува се " прекачване на две батареи Patriot в Полша ". 

⚡️Британското министерство на защитата забрани на военния си личен състав да върви в Украйна без позволение, заяви The Independent.

⚡️ Лидерите на ОАЕ и Саудитска Арабия отхвърлиха телефонни диалози с Байдън, който искаше да ги помоли да усилят добива на нефт, с цел да понижат международните цени на петрола, написа The Wall Street Journal.

⚡️80% от американците поддържат глобите против съветския импорт на газ и нефт макар покачващите се цени на горивата, сочи изследване на Ройтерс

⚡️ Първият заместник-министър на вътрешните работи на Украйна Евгений Йенин сподели, че задграничните доброволци, пристигнали да се бият за Украйна, могат в бъдеще да получат поданство

⚡️ Приключи стадий от евакуация от Суми. 5000 души и 1000 персонални коли са в сигурност, сподели Дмитрий Лунин, началник на Общински план за развитие в Полтава.

⚡️Централната банка на Русия вкарва краткотрайна процедура за интервенции с парична валута, се споделя в прессъобщение на регулатора. Клиентите могат да теглят не повече от 10 хиляди $ в брой, а останалите - единствено в рубли (по пазарния курс в деня на издаване). Ограниченията ще останат в действие минимум до 9 септември.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР