⚡️“Aĸтивизaция нa дeйcтвиятa пo пpиopитeтнитe нaпpaвлeния и зaвъpшвaнe нa oпepaциятa

...
⚡️“Aĸтивизaция нa дeйcтвиятa пo пpиopитeтнитe нaпpaвлeния и зaвъpшвaнe нa oпepaциятa
Коментари Харесай

Хроника на една война - 30.3.2022 г.

⚡️ “Aĸтивизaция нa дeйcтвиятa пo пpиopитeтнитe нaпpaвлeния и зaвъpшвaнe нa oпepaциятa пo ocвoбoждeниeтo нa Дoнбac “ – тaĸa pycĸoтo миниcтepcтвo нa oтбpaнaтa oбяcни зaщo пpeгpyпиpa вoйcĸитe cи в Уĸpaйнa.

⚡️В Китай започнаха диалози сред Сергей Лавров и Ван И. ⚡️Китай ще работи с Русия за поощряване на демократизацията на интернационалните връзки - китайско външно министерство. ⚡️Отношенията сред Китай и Русия устояха ново тестване, означи Лавров.

⚡️Руски войски вече напускат региона на Киев. " Не Русия е решила да редуцира контингента си, а нашата войска редуцира окупаторите ", сподели нощес Зеленски. В Чернигов не се следи понижение на интензивността. Харков продължава да е все по този начин блокиран и бомбардиран. Изюм също. В ДНР не престават съветските опити за завладяване на Мариупол, Попасная и Рубежное.

⚡️ООН: Броят на украинските бежанци мина 4 млн. В същото време се появиха първите украински бежанци, които се връщат от Полша в Украйна, Киев. 

⚡️Шолц сподели на Путин, че Германия няма да заплаща за газ в рубли, схванаха се специалисти да обсъдят този въпрос.

⚡️Изпомпването на газ през газопровода Ямал-Европа е спряно - Ройтерс. По други две тръби върви газ за Европа.

⚡️Рамзан Кадиров сподели: " Господин Медински нещо се е объркал. На никакви отстъпки няма да тръгнем ".

⚡️ДНР ще прегледа въпроса за влизане в състава на Руската федерация незабавно откакто цялата република бъде освободена - Пушилин. 

⚡️Северна Осетия също реши да разиска в близко време въпроса за влизане в състава на Руската федерация.

⚡️Зеленски осведоми Байдън за хода на договарянията с Русия

⚡️Samsung Galaxy Z Fold3 към този момент ще се продава като Galaxy Fold3.

⚡️Полша счита до април-май да се откаже от съветските въглища, а до края на годината и от съветския петрол - премиерът на страната.

⚡️ Сръбският президент Вучич споделя, че му е по-лесно да приказва с Путин, в сравнение с с Байдън, " тъй като няма напън по косовския въпрос ".  " Срещнах се с него (Путин) 19 пъти и имахме разнообразни диалози. Най-трудно беше, когато беше доста спокоен. Мисля, че беше два пъти от всичките ни диалози ", спомня си Вучич.

⚡️Курсът на $ на московската борса падна до 81 рубли. 91 рубли за евро. Курсът на украинската гривна към $ падна най-ниско за последните 7 г. (29,25)

⚡️Люксембург замрази съветски активи за 2.5 млрд евро

⚡️Вода в Донецк има за 2 седмици, сподели кметът на града 

⚡️Във Върховната Рада постъпи законопроект за възбрана на активността на Московската патриаршия. 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР