… Решението на ГЕРБ и ДПС за опрощаване на 8

...
… Решението на ГЕРБ и ДПС за опрощаване на 8
Коментари Харесай

Ева Веселинова Скочи На Самия Бойко Борисов: Никой, Продал Душата Си, Не Е Свършил Добре!

„ … Решението на ГЕРБ и Движение за права и свободи за опрощаване на 8 267 000 лв. обществени отговорности на вероизповеданията, от които 8 106 000 лв. са задълженията на Главното мюфтийство.

Потресаващо напряко и обидно за всички българи. Чета от време на време за решенията на националните ни представители и не мога да допускам. Да вземеш от парите на един народ, който живее на границата на бедността и да опростиш задълженията на мюфтийството, което има 4700 парцела и годишни доходи от наеми и ренти за над 30 млн. лева, си е безусловно закононарушение и държавна измяна.

Срам и срам! Толкова безочливи и безскрупулни хора, изгубили напълно разсъдъка си, които се пробват да прокарат предлагането за данъчна прошка за вероизповеданията от дълго време.

Оказва се, че за първи път предлагането идва от Министерството на финансите по предписание на финансовия министър. Не им проработил проекта тогава и при започване на тази година персонално ръководителите на парламентарните групи на ГЕРБ и Движение за права и свободи Цветан Цветанов и Мустафа Карадайъ внесли ново изменение в прясно признатия закон, с което се предлага опрощаването на обществените вземания на вероизповеданията у нас до 31 декември 2018 година.

Чудно… И безпределно срамно! Чак ми се догажда от всичко това. Предлагам същите тези хора да обяснят своето решение на майките с деца с увреждания, които бедстват (ама да го създадат лично)!

Нека обяснят на хората, които ровят по кофите с отпадък, на пенсионерите с 200 лв. пенсия, на младежите със заплати, които едвам стигат за храна и наем, на лекарите и медицински сестри, които работят за жълти стотинки, на учителите…

Но какво да изясняват в действителност! Идват избори и всичко е ясно. Картите са на масата, а финансите разпределени.

Не ме разбирайте неправилно, почитам и одобрявам хората с разнообразни религии. Вярвам, че всеки има право на персонален избор и е свободен да изповядва каквото си пожелае, само че този акт на изгубилото разсъдъка си държавно управление няма да понижи етническото напрежение у нас.

Напротив – ще го ускори! Защото хората не са тъпи и напълно ясно виждат, че единствената цел на всичко това е един добър съюз сред ГЕРБ и Движение за права и свободи. Да, тъкмо по този начин! Царят е гол и все по-често хората ще го виждат. И поради такива извращения и насмешки с народа наведените глави ще стават все по-малко, а отсечените глави от ден на ден.

И от по кое време етническият мир се крепи на милиони, които би трябвало да изтичат от страната към мюфтийството? Питам за един приятел… Но като се замисля, със скъпи коли и милиони някак си по-мирно се живее.

Главният мюфтия Мустафа Хаджи и българският патриарх Негово Светейшество Неофит през днешния ден се срещнали с премиера Бойко Борисов в Министерския съвет. Мюфтията дошъл не на кон, а с черна първокласна S-класа. Това надали е особена изненада на фона на толкоз милиони…

Накрая единствено ще припомня на господин Борисов, че никой, продал душата си, не е приключил добре. Не си припомням и за доста оживели, които са сключили договорка с Движение за права и свободи. Но какво ли разбирам аз… “, изригна Ева Веселинова в блога си evaveselinova.com.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР