• По-голям пробег само на електричество: Модернизираният пакет батерии позволява на

...
•	По-голям пробег само на електричество: Модернизираният пакет батерии позволява на
Коментари Харесай

F-PACE ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ХИБРИД СЕГА ПО-ДОБЪР ОТ ВСЯКОГА: 20% УВЕЛИЧЕН ПРОБЕГ И ПОДОБРЕНИ СПЕЦИФИКАЦИИ НА ВСИЧКИ МОДЕЛИ

• По-голям пробег единствено на електричество: Модернизираният пакет акумулатори разрешава на електрическия хибрид P400e да измине до 65 км с нулеви излъчвания – с 20% повече от преди
• Обогатени спецификации: Всички модели към този момент по стандарт разполагат с TFT дигитален екран за лидера, джантите стартират от 19 инча, а моделите R-Dynamic HSE включват Ebony Suedeccoth таван
• Безпроблемна съгласуваност: информационно-развлекателната система Pivi Pro към този момент се предлага в общоприетоо съоръжение, в това число интегрирани what3words навигация, както и безжични Apple CarPlay и Wireless Android Auto
• Актуализиран Black Pack: Gloss Black покритието в този момент се ползва върху огледалата на вратите, както и върху решетката, рамката на прозорците и задните емблеми на всички модели от R-Dynamic SE нататък, в това число флагмана 550PS SVR
• Подобрена потребителска оферта: Опростената моделна гама към този момент включва R-Dynamic S, R-Dynamic SE, R-Dynamic HSE, 400 SPORT и SVR, което улеснява клиентите да изберат своя съвършен F-PACE
• Достъпен за поръчка: Конфигурирай собствен на https://www.jaguar.bg/.

Jaguar F-PACE в този момент е по-завладяващ от всеки път с по-богати спецификации, опростена гама, по-голям обсег на P400e plug-in електрически хибрид и усъвършенствана информационно-развлекателна система.

За 2024 моделна година, P400e продължава да бъде водач в избора на F-PACE за електрифицирано задвижване и в този момент има по-голяма литиево-йонна батерия, включваща девет модула вместо осем, повишавайки потенциала за предпазване на сила до 19,2kWh. Това усилва пробега единствено на електричество от 53 км до най-много 65 км, или повече от 20%. Подобрението също по този начин понижава излъчванията на CO2 и разхода на гориво, които в този момент са от единствено 37 г/км до 1,6 литра/100 км (WLTP TEL).

Комбинираната мощ на задвижването на P400e от 404 к.с. и 640 Нм въртящ миг разрешава ускоряване от 0-100 км/ч единствено за 5,3 секунди. P400e към този момент съставлява повече от една на всеки 10 продажби на F-PACE в международен мащаб и в страни като Холандия – където електрифицираните коли са най-популярни – този дял се чака да доближи до 98%.

Всички клиенти на F-PACE по света към този момент ще се възползват от опростена, по-фокусирана гама модели. Вече не се оферират коли, които не са R-Dynamic и се дават усъвършенствани спецификации.

Филип Коен, Управляващ шеф на Jaguar, разяснява: „ Докато реализираме прогрес в преосмислянето на Jaguar в напълно електрическа първокласна марка до 2025 година, ние приготвяме актуалните ни артикули, като предлагаме по-богати и по-желани спецификации. Първият автомобил с сходна смяна, беше F-TYPE, с който честваме 75 години спортни коли Jaguar. Сега прекосяваме към F-PACE - SUV, който предлага непостижим баланс на возия, ръководство, финес и разкош.

„ Чрез увеличение на обсега на plug-in електрически хибрид P400e с повече от 20%, той се трансформира в още по-привлекателна композиция от продуктивност, успеваемост и дарба за шофиране с нулеви излъчвания. “

Моделите R-Dynamic S, SE и HSE са оборудвани надлежно с 19-, 20- и 21-инчови джанти, предлагани с избор от диамантено струговано или черно покритие (всички налични с опционални самоуплътняващи се гуми), до момента в който 400 SPORT към този момент има 22-инчови ковани джанти – Style 1020 в Gloss Silver с диамантено стругова повърхнина и контрастни вложки. Капачките на главините на всички към този момент са черни и сребристи вместо предходните червени и сребърни.

Динамичното наличие на F-PACE се ускорява още повече с черния пакет – към този момент общоприет за всички модели от R-Dynamic SE до SVR – и който в този момент има Gloss Black покритие, нанесено върху страничните огледала, решетката и рамката ѝ, рамката на прозорците, вентилационните отвори на калниците, задните емблеми. Друга фина смяна е емблемата R-Dynamic, обновена до актуалното черно и сиво вместо алено и зелено.

Вътре в първокласния, необятен интериор има повече технологии от преди. R-Dynamic S получава новия TFT дигитален екран за лидера, предлагащ настройка с два циферблата с избор на медия или навигация в централния панел, до момента в който безжичното зареждане на устройства е общоприетоо от R-Dynamic SE. Всеки модел в гамата F-PACE има бързата, интуитивна информационно-развлекателна система Pivi Pro, предлагаща безпроблемно свързване посредством безжичен Apple CarPlay, Wireless Android Auto и навигация what3words.

Pivi Pro, дружно с други системи в автомобила, е постоянно настояща с помощта на актуализациите на софтуера по въздуха.
Гамата F-PACE за моделна година 2024 включва: R-Dynamic S, R-Dynamic SE, R-Dynamic HSE, 400 SPORT и SVR. F-PACE SVR е най-хубавият първокласен SUV на Jaguar. Задвижван от 5,0-литровия V8 бензинов мотор на Jaguar с 550 к.с., той е в положение да форсира от 0-100 км/ч за 4,0 секунди и може да доближи оптималната скорост от 286 км/ч.

Гамата включва още 404PS четирицилиндров бензинов PHEV, 250PS четирицилиндров бензинов, 163PS и 204PS MHEV четирицилиндрови дизелови мотори, 300PS шестцилиндров дизелов MHEV, 400PS шестцилиндров бензинов MHEV и 550PS V8 бензин, които се създават в центъра за мотори на Jaguar Land Rover в Улвърхамптън, Обединеното кралство.

Всички модели F-PACE разполагат с интелигентно задвижване на четирите колела и осемстепенни автоматизирани трансмисии и с изключение на разкош и финес, всеки от тях обезпечава идеалния баланс на продуктивност, пъргавост и сърдечност, които водачите могат да чакат единствено от един Jaguar.

*Източник: www.jaguar.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР