‌Погребален дом, който се разследва поради опасения относно неговите процеси

...
‌Погребален дом, който се разследва поради опасения относно неговите процеси
Коментари Харесай

Погребален дом в центъра на сондата има заковани прозорци и висящи кошници, съборени

‌Погребален дом, който се проверява заради опасения по отношение на неговите „ процеси на предпазване и ръководство “, наподобява е бил вандализиран.

Смята се, че Legacy Independent Funeral Directors, която има три места, които са били тествани от полицията, е била ориентирана, откакто е оставила голям брой фамилии в неволя след абсурда. На фотоси, които се появиха онлайн, нейният клон на Anlaby Road в Хъл може да се види обкован с дъски, като висящите кошници са съборени и в този момент са на пода.

Това се случва, откакто клонът в Бевърли отстрани марката си от витрината си, което разкри предходните табели на несвързания, остарял магазин Time & Motion, който беше затворен през 2018 година Семейства с разрушено сърце и локални поданици от този момент оставиха цветя извън клонът на Hessle Road, защото страховете нарастват към обработени преди този момент тела.

Полицията в Хъмбърсайд разгласи, че сред сутринта на петък, 8 март, и събота, 9 март, общо 35 натрупа са били отстранени от пространствата. В миг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР